Nem csere-bere, hanem vásárlás
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 376 / 2326 oldal |
Arról már nem is beszélve hogy ha ennyiért nem fog Elkelni az autó akkor még kevessebbre fogják majd az àrat is kiírni úgy meg még többet buksz rajta körbe kellene érdeklődni más kereskedésekben is sztem
Gabi kicsit rámenősebben intézzétek,úgy vásároljátok meg az autót.ha beszámítja ,ha nem továbblépünk ! Fiam is hasonlóképp vásárolt autót ! Örüljenek,hogy van vásárló,nekik úgy egyszerűbb,mint ezzel foglalkozzanak !
Gabi sztem ha tudtok nézzétek körbe ti is mert olyan autókereskedő nincs aki nem szàmit be autót sajna ennek kicsit àtverős szaga van csak hogy ne kelljen esetlegesen fizetniük
jojó értem én de ha azt nézzük itt is 1 millàval olcsóbban van hirdetve ezzel az erővel ennyiért màr a kereskedő is àtvehette volna és Gabinak akkor nem kéne most hónapokat vagy ki tudja mennyit vàrnia arra hogy elkeljen és hát most nem leszolni szeretném az autót de hàt na....
köszi mindenkinek!
Ennek a Kft-nek van egy másik autókereskedése és ott intézzünk egy nagyobbat. Beszámítani viszont nem lehet, gondolom azért mert mégis külön autókereskedés.
Ennek a Kft-nek van egy másik autókereskedése és ott intézzünk egy nagyobbat. Beszámítani viszont nem lehet, gondolom azért mert mégis külön autókereskedés.
szintén osztva
Rita21 sajnos nem jó áron számítanák be,legalábbis mikor a Focust nyertük ,ezért nem hagytuk ott !
Rita21 sajnos nem jó áron számítanák be,legalábbis mikor a Focust nyertük ,ezért nem hagytuk ott !
Osztottam Facebook-on remélem sikerül hamar eladni bár sztem úgy lett volna jobb àtvenni hogy a kereskedő kifizet vagy akàr esetlegesen ott nézni nagyobb autót
fozo.gabi nem volt olyan opciója az autó àtvételnél hogy a kereskedő àtveszi tőled az autót pàr szàzezerrel kevesebbért és neked akkor a pénzt kifizeti ?
sziasztok
Segítséget kérnék azoktól akiknek van facebook profilja.
Átvettem ma a Moments nyereményautót. Nagyobbat veszünk, de hát előtte el kellene adni.
Kérlek osszátok meg ezt a hirdetést, hátha hamarabb gazdára talál:
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/500/
fiat_500_1_2_8v_lounge_1millioft_kedvezmeny-14692145
a kereskedőnél hagytuk, ő árulja
Segítséget kérnék azoktól akiknek van facebook profilja.
Átvettem ma a Moments nyereményautót. Nagyobbat veszünk, de hát előtte el kellene adni.
Kérlek osszátok meg ezt a hirdetést, hátha hamarabb gazdára talál:
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/500/
fiat_500_1_2_8v_lounge_1millioft_kedvezmeny-14692145
a kereskedőnél hagytuk, ő árulja
Sziget Fesztivál augusztus 10-i napjára 1 DB E -VOUCHER ELADÓ:17000 FT
1 db Sziget napijegy augusztus 10. szombati napra.
300 db nescafé kód eladó!
ELADÓ :
- H&M ajándékkártya
- Hervis ajándékutalvány
- Vision Express ajándékutalvány
Mindegyik 30000.- értékű
- H&M ajándékkártya
- Hervis ajándékutalvány
- Vision Express ajándékutalvány
Mindegyik 30000.- értékű
SZIGET
" alt="
">
napi jegyek
páros jegy (péntek (08.09),
2 x páros jegy + 1 db. szombat (08.10)
páros jegy kedd (08.13) napokra
15000 Ft/db
" alt="
">
napi jegyek
15000 Ft/db
napi jegyek
15000 Ft/db
15000 Ft/db
Ha valaki nyer még Tesco,Red Bull belépőt és eladó lesz,írjon
" alt="
">
" alt="
">Kétszemélyes, 2019. 08.31-ig érvényes Hungarospa Gold belépőjegy (névre szóló, átruházható voucher) eladó.Utalványt is elfogadok.
Huwei P20 Lite 64g mobiltelefon eladó 40000 ft
Vennék Sága Fini Mini hűtőmágneseket.
Eladó Mojo fülhallgató, Natur Zitrone-val nyert, Limited Edition kiadás (fehér és oldalán egy citrom van).
Ára: 5500 Ft
Csere is szóbajöhet, pl. Cinema City mozijegyek, stb.
Ára: 5500 Ft
Csere is szóbajöhet, pl. Cinema City mozijegyek, stb.