Augusztusban két 450 grammos Cini Minis gabonapehelyhez ajándék fémdoboz jár a Cora áruházakban.
A Nesquik és Cini Minis gabonapelyhekkel most 2 doboz vásárlása esetén kis angol útiszótárt adnak ajándékba augusztusban a nagyobb hiper- és szupermarketekben.
Lego ajándék minden 450 grammos Chocapic és Cini Minis dobozban: a nagyobb hiper- és szupermarketekben kapható dobozokban található Sport CD-k segítségével kosárlabda- és a snowboard pályákon teheted próbára ügyességedet.
Augusztus 11-én kezdődő akcióban a Tesco áruházakban minden 200 grammos Nescafé Classic mellé ajándékba adnak egy pakli magyar kártyát!
na, et is megértem. Megkaptam a Somattól az újságot, benne a mintával. Megkérdeztem anyámékat, hogy tudnak-e vmit a mosogatógépbe való tablettáimről. erre kiderült, hogy megjött az is, csak nem mondták.
visszaszívok mindent.
Nekem is elküldték, amit kértem

Szia Turiz!én szeretném,ha elküldenéd nekem azt a kupont!
köszi:Edit
Dia, csak most tudok válaszolni. A Happy Pack rossz tipp volt, bocs, én mailben rendeltem meg, de ez a válasz jött:
Tisztelt Hölgyem!
Amennyiben Ön valamelyik céget képviseli, kérem, jelezze számunkra a cége nevét, az ingyenes katalógust ugyanis csak cégek számára tudjuk biztosítani.
Tisztelettel:
Radva Péter
ügyvezető
Happy Pack Kft.
Gubacsi út 19.
1097 Budapest, Hungary
Telefon: + 36 1 455 0106
Fax: + 36 1 216 4323
Elméletileg persze így is van köztünk, aki tudja használni ezt az infót, a többiektől bocs.
A Nyugati körül láttam egy plakáton a villamosból kitekintve... remélem jól láttam,nem akarok senkit sem félrevezetni!

Moreno írta, hogy látta egy óriásplakáton, hogy az Elle-hez ajándék Elle hátizsák jár majd. 20.-a körül szokott megjelenni.
A Somat csomagban Perwoll fresh magic minta és a kupon az újságban.

Igaz a múltkor kértem a mintát de az nem jött meg
Jó hogy szólsz, észre sem vettem!
A Somat klubban regiszttáltaknak küldtek valamilyen újságot(Women's net asszem) benne egy kuponnal, ahol ha egy Somat vonalkódot beküldesz kapsz egy 80 darabos fényképalbumot.
Ha valakinek kell a kupon jelentkezzen.Elküldöm.
turiz

" alt="

">
Valaki meglepett egy címmel: www.nyeremenyvaros.hu. Állítólag minden 30. ember aki regisztrálja magát nyer 1000 forintot és hetente 15000 a nyeremény. Kérdőíveket kell kitölteni és nyerhetsz jó dolgokat. Ha gondoljátok nézzétek meg.
Vásárolj 8.000 Ft feletti Jansport hátizsákot és CD tartót kapsz ajándékba. 08.01-től a készlet erejéig.
Tudod ennyiért haza is sétálhatna nem kellene magát cipeltetni.
köszi Liz !!az infot....
Jerry,
Úgy tudom, kukoricából készül. Az egyik barátunk nagy kedvence, szerinte ez a legjobb.
Sada!
hát nem egy olcsó sör....
legalább finom az íze ki tudja????
Aki az Interfructban 4 db 6-os pack Coronita mexikói sört vesz, jégvödröt kap ajándékba.
(4*6*349=8.376Ft)

Szia Popoly,
Pár nap, hét türelem és a postás biztos neked is viszi majd a megrendelt apróságokat.
Sziasztok!
Nemrég fedeztem fel ezt a fórumot és nagyon örültem neki. Nagyon szeretem az ingyenes cuccokat, termékmintákat. Megrendeltem mindent amit itt találtam most várom az eredményt. Ígérem ha én is találok valamit megosztom veletek!!! Mindenkinek jó keresgetést!
Szia Hajni,
Üdv. a fedélzeten
Ha visszaolvasod a hozzászólásokat, találsz olyan internetes oldalakat, és egyéb lelőhelyeket ahonnan lehet kérni ezt-azt. Pl. Durex, Haas pezsgőtabletta, Ariel termékminta, stb.
Ha te is felfedeztél hasonló helyeket, kérlek oszd meg velünk.
Először vagyok itt ezen az internetes oldalon, szeretem én is az ilyen reklámajándékokat, és szeretném kérni, ha valaki tud olyant, ahol ingyen lehetne szerezni reklámajándékokat, küldjenek címet
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások