Dorka mától boldog Cini-minis doboz tulajdonos!
2*450g+doboz=1350Ft a Coraban.
Ingyenes wellness hétvége az A1 Wellness Centerben (Óbuda Gate)
Augusztus 30-31. (szombat - vasárnap) 8-tól 20 óráig
Ingyen lehet igénybe venni az alap fittness - wellness szolgáltatásokat: az aerobik, a fitness és a cardio edzést és a gyermekmegőrzőt.
További kellemes meglepetésekkel és ajándékokkal várják a vendégeket.
Info:
telefon: 346-3030
www.a1wellness.hu
info@a1wellness.hu
Ki korán kel, potyát lel!
A fémdoboz felpiszkálta az érdeklődésemet.
Jöttem, hogy végre én is írhassak ide valami újat, de úgy tűnik, Sada megint korábban kelt!
Augusztusban két 450 grammos Cini Minis gabonapehelyhez ajándék fémdoboz jár a Cora áruházakban.
A Nesquik és Cini Minis gabonapelyhekkel most 2 doboz vásárlása esetén kis angol útiszótárt adnak ajándékba augusztusban a nagyobb hiper- és szupermarketekben.
Lego ajándék minden 450 grammos Chocapic és Cini Minis dobozban: a nagyobb hiper- és szupermarketekben kapható dobozokban található Sport CD-k segítségével kosárlabda- és a snowboard pályákon teheted próbára ügyességedet.
Augusztus 11-én kezdődő akcióban a Tesco áruházakban minden 200 grammos Nescafé Classic mellé ajándékba adnak egy pakli magyar kártyát!
na, et is megértem. Megkaptam a Somattól az újságot, benne a mintával. Megkérdeztem anyámékat, hogy tudnak-e vmit a mosogatógépbe való tablettáimről. erre kiderült, hogy megjött az is, csak nem mondták.
visszaszívok mindent.
Nekem is elküldték, amit kértem

Szia Turiz!én szeretném,ha elküldenéd nekem azt a kupont!
köszi:Edit
Dia, csak most tudok válaszolni. A Happy Pack rossz tipp volt, bocs, én mailben rendeltem meg, de ez a válasz jött:
Tisztelt Hölgyem!
Amennyiben Ön valamelyik céget képviseli, kérem, jelezze számunkra a cége nevét, az ingyenes katalógust ugyanis csak cégek számára tudjuk biztosítani.
Tisztelettel:
Radva Péter
ügyvezető
Happy Pack Kft.
Gubacsi út 19.
1097 Budapest, Hungary
Telefon: + 36 1 455 0106
Fax: + 36 1 216 4323
Elméletileg persze így is van köztünk, aki tudja használni ezt az infót, a többiektől bocs.
A Nyugati körül láttam egy plakáton a villamosból kitekintve... remélem jól láttam,nem akarok senkit sem félrevezetni!

Moreno írta, hogy látta egy óriásplakáton, hogy az Elle-hez ajándék Elle hátizsák jár majd. 20.-a körül szokott megjelenni.
A Somat csomagban Perwoll fresh magic minta és a kupon az újságban.

Igaz a múltkor kértem a mintát de az nem jött meg
Jó hogy szólsz, észre sem vettem!
A Somat klubban regiszttáltaknak küldtek valamilyen újságot(Women's net asszem) benne egy kuponnal, ahol ha egy Somat vonalkódot beküldesz kapsz egy 80 darabos fényképalbumot.
Ha valakinek kell a kupon jelentkezzen.Elküldöm.
turiz

" alt="

">
Valaki meglepett egy címmel: www.nyeremenyvaros.hu. Állítólag minden 30. ember aki regisztrálja magát nyer 1000 forintot és hetente 15000 a nyeremény. Kérdőíveket kell kitölteni és nyerhetsz jó dolgokat. Ha gondoljátok nézzétek meg.
Vásárolj 8.000 Ft feletti Jansport hátizsákot és CD tartót kapsz ajándékba. 08.01-től a készlet erejéig.
Tudod ennyiért haza is sétálhatna nem kellene magát cipeltetni.
köszi Liz !!az infot....
Jerry,
Úgy tudom, kukoricából készül. Az egyik barátunk nagy kedvence, szerinte ez a legjobb.
Sada!
hát nem egy olcsó sör....
legalább finom az íze ki tudja????
Aki az Interfructban 4 db 6-os pack Coronita mexikói sört vesz, jégvödröt kap ajándékba.
(4*6*349=8.376Ft)

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások