Vénember!
Ha lenne kalapom,most megemelném Neked!
Jó ember vagy! Sajnos manapság már kihalófélben van a becsület...

" alt="

">
A napokban vaskos(!!!) tárcát találtam egy bevásárlóközpont parkolójában. Körbenéztem, és elindultam a legközelebbi (távolodó) ffi után. Kb6-7m múlva tapogatta a zsebeit, elővette sluszkulcsát, fordult vissza az autójához.
Kérdeztem tőle, hogy hiányzik-e valamilye.
-A tárcámat kere....
Mutattam, elvette szó nélkül.
Egy kézfogással köszönte meg.
Az én lelki békém rendben van.
ahogy írod

" alt="

">
Nem tudok statisztikát, de kevés az igazán becsületes ember.
És nem csak a szándékos csalók a rosszak.
A többség, ha kiesik az előtte lévő/menő ember zsebéből valami érték, nem szól az illetőnek.
Sajnos, ez van. 😞
ilyen a világváros..
ilyenné tette....
A másik meg a kéregetők.
Én nem sajnálok tőlük néha 100-200 Forintot, de nem szerencsés előkapni a pénztárcát előttük. Inkább legyen az ember zsebében külön egy kis apró erre a célra.
Volt hogy megállított egy fickó, adjak neki pár száz forintot, összegre pontosan mondta, úgyhogy biztos annyi hiányzott neki valamihez.
Adtam volna neki, de nem mertem elővenni a pénztárcám, így inkább azt mondtam, nincs.
Nagyon vigyázni kell.
Velem olyan fordult elő este a vonaton, hogy egy férfi (olyan 35-40 körüli) arra kért, írjak (vagy ő írna, már nem emlékszem, hogy kérte pontosan) az anyukájának egy üzenetet, hogy mikorra ér haza. Ahogy kivettem a szavából, nem számított rá a mami, de akkor is lehet csengetni vagy bekiabálni, esetleg megdobni kisebb kaviccsal a redőnyt vagy mit tudom én, eszembe nem jutna egy idegent ilyen piti dologgal háborgatni.
Azt mondtam neki, nincs pénz a telómon. Kérje meg a kalauzt vagy valami ilyesmi volt a válaszom. 😅
Gondolom kikapja a telót a kezedből, és elszalad vele.... én így jártam pár éve, bár tőlem azt kérdezte a normális kinézetű hapsi, hogy mennyi az idő? Elővettem a telót, ő kikapta a kezemből, mire feleszméltem már Makónál járt. Utána még több mint egy évig fizettem a teló részleteit, azaz a semmit...

" alt="

">
Sziasztok! MaBp ten jartam Azegyik utcaban rossz arcu slakok tobb jarokelonel is ptobalkoztak , hogy “ szia , ne haragudj felhivnal Nekem egy szamot” Mi fele trukk ez , ismeritek?
Zewa értesítést kapott valaki? (nyereményről)
Sió zoknit kapott már vki? Műszálas, pamut, vegyes?
Vágási Feri 2023-06-20 :: 19:38
A Múzeumok Éjszakáján (facebook) a tunéziai nyaralásos játéknak már vége, elméletileg ma sorsoltak.
nem úgy tűnik

" alt="

">
Re: Jojo
Nem értem... Nem arról szól ez a közösség, hogy azonnal megosztjuk ha találunk valamit?
Gabi
nem mérgelődöm,nem is vettem volna ezeket az italokat

" alt="

"> ,de most keresem a blokkokat

" alt="

">
jojó, nézd a jó oldalát. Most már tudjuk

" alt="

">
Nem tudom, én ma már biztos nem megyek Sparba.
De meg lehet próbálni, akinek útba esik vagy közel lakik.
lehet még van gyorsasági ?
Nem is a napi vagy heti nyeremény miatt, úgyse vagyok mostanában olyan szerencsés, de már egy gyorsaságinak is örültem volna, ahhoz meg tényleg az kell(ett volna), hogy a játék első napjaiban játsszon az ember. Nem baj, majd hátha mással nyerek/nyerünk. 🙂
aki tudott róla ,nem tette közzé

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások