Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 378 / 511 oldal |
Rea nem kaptad meg vagy nem tudsz válaszolsz az emailomra?
Ide írom mert itt vannak az előzmények.
Beszéltem Kós Gabriellával az elmaradt kódok miatt. Újabb variáció szerint nem adhatja ki nekem az adatokat, az adatvédelemre hivatkozva.
Akinek van 1-2 elmaradt kódja a hó eleji időszakról az hagyjon üzenetet az adatokkal. Tel.szám, kód és nap amikor küldte, így kikeresi és mindenkit felhív.
sorry nem jutottam előbbre.
Beszéltem Kós Gabriellával az elmaradt kódok miatt. Újabb variáció szerint nem adhatja ki nekem az adatokat, az adatvédelemre hivatkozva.
Akinek van 1-2 elmaradt kódja a hó eleji időszakról az hagyjon üzenetet az adatokkal. Tel.szám, kód és nap amikor küldte, így kikeresi és mindenkit felhív.
sorry nem jutottam előbbre.

Az nem én vagyok, névrokon 

Flori!
Ez mind OK. de legalább válaszra méltatnának és írnának egy sort, vagy valamit.
Egyébként Neked is gratula találkoztam a neveddel.
Ez mind OK. de legalább válaszra méltatnának és írnának egy sort, vagy valamit.
Egyébként Neked is gratula találkoztam a neveddel.
Ha ez új turizmus kártya, akkor még gyártják
Az utazás kiállításra jön ki az új.
Tudod, nemcsak a boroknál fontos az évjárat!
Az utazás kiállításra jön ki az új.
Tudod, nemcsak a boroknál fontos az évjárat!
Az első héten (úgy 1 hónapja) nyertem egy Turizmus kártyát, amiről kaptam is értesítést. Azóta sajna semmi, pedig hetente írtam (3*) Berta Istvánnak akitől az értesítést kaptam.
Azóta a nejem is nyert egyet, Őt már értesítést sen kapott.
Azóta a nejem is nyert egyet, Őt már értesítést sen kapott.
Este 11 körül küldtem (volna) be a Ramas kódot sms-ben. Sajnos nem ment el az üzenet. Megpróbáltam felhívni a számot : " a hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható, kérjük ismételje...."
És az első sorsoláshoz a beküldési határidő ma éjfél 
És az első sorsoláshoz a beküldési határidő ma éjfél 
Tegnap, vagyis szombaton este 6 körül direkt azért mentem be a Westendbe, hogy találkozzak a freecardos hölgyekkel. Hát egyet sem láttam.
Nem igazán ide vágó,mivel nem a játék gyagya,hanem én.
A tvfilm.hun,. kiraktam a puzlet,(vagy én voltam IQlights
vagy tényleg nehéz volt,de sikerűlt.) Ez után rossz válaszra kattintottam pedig TUDTAM A JÓT. a feneségbe 
A tvfilm.hun,. kiraktam a puzlet,(vagy én voltam IQlights
vagy tényleg nehéz volt,de sikerűlt.) Ez után rossz válaszra kattintottam pedig TUDTAM A JÓT. a feneségbe 
A Reál Gyermelyi játékról az én kis városomban sem hallottak. Nem értem, hogy a tavalyi akcióban benne voltak, most meg nincsen semmilyen reálos játék náluk.
A kód küldéses sms-es, vagy akciós csomagolású termékek vidékre a kisebb boltokba mindig később kerülnek. Így ahol nincs szupermarket, a játékosok ki vannak zárva a gyorsasági különdíjakból, sőt néha az egész játékból.
A kód küldéses sms-es, vagy akciós csomagolású termékek vidékre a kisebb boltokba mindig később kerülnek. Így ahol nincs szupermarket, a játékosok ki vannak zárva a gyorsasági különdíjakból, sőt néha az egész játékból.
Lala
Nem szeretek mindig visszalépni, lap helyett írhattam volna oldalt is!
Nem szeretek mindig visszalépni, lap helyett írhattam volna oldalt is!
Mi bajod, hugika? Épp befejezték a témát, erre te kezdesz kötekedni. Most ébredtél föl?
Mi az, hogy bárki teleírja a lapot? Elfogyott a papír, vagy mi?
Mi az, hogy bárki teleírja a lapot? Elfogyott a papír, vagy mi?

Tudjátok mi a negatív tapasztalat?? Az, hogy már megint tele írtátok a topicot. Kedves magyar tanár mondták már, hogy a betonba is bele lehet kötni, fejjel lefelé?? Utálok több lapot végignézni!!! Lehet, hogy ma én vagyok negatív??? Vagy mégsem?

Kedves Kollégám, Uomo!
Hogy én mi mindent olvastam már versben!
A költői szabadság más lapra tartozik.
Ady helyesírásáról már ne is beszéljünk!
Zárjuk le a témát, mielőtt kikapunk a többiektől.
Üdv. Cs.A.
Hogy én mi mindent olvastam már versben!
A költői szabadság más lapra tartozik.
Ady helyesírásáról már ne is beszéljünk!
Zárjuk le a témát, mielőtt kikapunk a többiektől.
Üdv. Cs.A.
csenzso nálam is dettó ugyanez van ezzel a Zsófival. Az elején még elolvasta, utána sorban jöttek vissza az olvasás nélkül törölve üzenetek.
Az előzőt a levelezőmre kaptam mint visszaigazolást.
más:
Ma úgy döntöttem részt veszek én is a Reál - Gyermelyi játékon.
Lekocogtam a helyi Reálba, kiválasztottam 2 db tésztát potom 230 Ft /500g
"rutinos" játékosként fizetés előtt rákérdeztem a blokk gyüjtő ládára - nem láttam sehol. Válasz: Van ilyen játék? :-( Ők nem kaptak semmilyen infót, főleg nem dobozt...., Mellesleg még az előző ( v.milyen csokis?) már régen lejárt játék dobozát sem vitték még el tőlük. :-(((
No comment. Nem vettem meg a tésztát.
más:
Ma úgy döntöttem részt veszek én is a Reál - Gyermelyi játékon.
Lekocogtam a helyi Reálba, kiválasztottam 2 db tésztát potom 230 Ft /500g
"rutinos" játékosként fizetés előtt rákérdeztem a blokk gyüjtő ládára - nem láttam sehol. Válasz: Van ilyen játék? :-( Ők nem kaptak semmilyen infót, főleg nem dobozt...., Mellesleg még az előző ( v.milyen csokis?) már régen lejárt játék dobozát sem vitték még el tőlük. :-(((
No comment. Nem vettem meg a tésztát.
Your message
To: Keil Zsófia
Subject: mackótestvér nyereményjáték
Sent: Wed, 11 Feb 2004 21:07:03 +0100
was deleted without being read on Thu, 12 Feb 2004 13:33:02 +0100
Keves Zsófia, hogyan hálálhatnám meg...?
Persze lehet, hogy valamit félre értek - akkor BOCS!!!
To: Keil Zsófia
Subject: mackótestvér nyereményjáték
Sent: Wed, 11 Feb 2004 21:07:03 +0100
was deleted without being read on Thu, 12 Feb 2004 13:33:02 +0100
Keves Zsófia, hogyan hálálhatnám meg...?
Persze lehet, hogy valamit félre értek - akkor BOCS!!!
Kedves Tanár kolléga!
Van negatív öröm, és pozitív bánat - az, hogy a jelző ellentétben áll a mögött álló szóval, nem ismeretlen jelenség. Bár voltaképpen nem szokványos szószerkezet, és nem egy használatos jelzős szerkezet, de létezik. Valóban nem ezzel a jelzővel szokták illetni, de tartalmilag bizony eléggé elterjedt - esetleg ha egy vita után szomorkás öröm vagy bánatos boldogság marad bennnük. De ez maradjon édes teher számunkra
Én versben már találkoztam ilyennel
bár lehet, ebben egyedi vagyok.
Van negatív öröm, és pozitív bánat - az, hogy a jelző ellentétben áll a mögött álló szóval, nem ismeretlen jelenség. Bár voltaképpen nem szokványos szószerkezet, és nem egy használatos jelzős szerkezet, de létezik. Valóban nem ezzel a jelzővel szokták illetni, de tartalmilag bizony eléggé elterjedt - esetleg ha egy vita után szomorkás öröm vagy bánatos boldogság marad bennnük. De ez maradjon édes teher számunkra
Én versben már találkoztam ilyennel
bár lehet, ebben egyedi vagyok.
De az én félig kimondott kérdésemre nem válaszoltál.
Nem bántottál meg. Én érteni véltem Krysztasz mit miért írt úgy, ahogy, gondoltam, megosztom veled.
Nem bántottál meg. Én érteni véltem Krysztasz mit miért írt úgy, ahogy, gondoltam, megosztom veled.
Kedves Krysztasz és Sada! Nem akartalak kioktatni benneteket, meg is jegyeztem, hogy bocs, csak a poén kedvéért tettem egy apró megjegyzést. (Mellesleg: nincs negatív öröm és pozitív bánat, de mindegy.)
Ha ingyen korrepetálást akartok, ám legyen!
A mi tantestületünkben csak magyar tanárok vannak, magyar a fizikaszakos kollegám is, sőt, több magyar angoltanár is tanít nálunk. :-)
Én magyart és éneket tanítok. Tehát nemcsak magyartanár vagyok, hanem énektanár is. :-)
Nem kell mindig csípőből tüzelni a vélt ellenségre, néha gondolkodni is lehet előbb.
Ha ingyen korrepetálást akartok, ám legyen!
A mi tantestületünkben csak magyar tanárok vannak, magyar a fizikaszakos kollegám is, sőt, több magyar angoltanár is tanít nálunk. :-)
Én magyart és éneket tanítok. Tehát nemcsak magyartanár vagyok, hanem énektanár is. :-)
Nem kell mindig csípőből tüzelni a vélt ellenségre, néha gondolkodni is lehet előbb.