Én pl. Spar-Cola játékról is csak most értesültem.
Nem is láttam még sehol. Igaz, csak ritkán megyek Sparba, akkor is elsősorban a játékok miatt.
Ráadásul ennél a játéknál volt/van gyorsasági nyeremény is.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 379 / 9339 oldal |
Valaki kapart már vitorlázást vagy netán Karib-tengeri nyaralást?
Köszi ,1 jött nekünk is ma.
jojó, igen, ma kaptam meg .
fozo.gabi! Köszönöm!
Postáztak már vkinek Reál 3000 -es utit ?
agili
Bár nem néztem az oldalt, de múltkor is így írták a nyerteseket. Az első heti sorsolás nyerteseit látod. A dátumok a nevek mellett folyamatosan változni fognak, attól függ éppen hányadika van
Bár nem néztem az oldalt, de múltkor is így írták a nyerteseket. Az első heti sorsolás nyerteseit látod. A dátumok a nevek mellett folyamatosan változni fognak, attól függ éppen hányadika van
Nem értem az Aldi Kometa játékot. Jsz. szerint 2.heti sorsolás 06.19.
14 órakor. Akkor hogyan vannak fenn 06.18. dátummal nyertesek? Az az előző heti lenne?, (mert azt meg nem találom.) Mindegyik neve mellett 5x30 000.Ft. Aldi vásárlási utalvány szerepel. Ez is érdekes megfogalmazás, mert nem egy személy nyert 5x30 ezres utalványt, hanem az 5 nyertes fejenként 30 ezrest, tehát csak egyet. Persze lehet, hogy én nem tudok olvasni.
14 órakor. Akkor hogyan vannak fenn 06.18. dátummal nyertesek? Az az előző heti lenne?, (mert azt meg nem találom.) Mindegyik neve mellett 5x30 000.Ft. Aldi vásárlási utalvány szerepel. Ez is érdekes megfogalmazás, mert nem egy személy nyert 5x30 ezres utalványt, hanem az 5 nyertes fejenként 30 ezrest, tehát csak egyet. Persze lehet, hogy én nem tudok olvasni.
Szerintem jó ötlet.
Rengetegen hagyják szanaszét a blokkokat.
Legalább a blokkgyűjtés megszűnne.
Nyilván aki nem csippant app-ot, az úgyis kap nyomtatott számlát.
Akinek meg van app-ja, annak reméljük elég a digitális blokk.
Ott van a sok kisbolt, igaz azokban javarészt gyűjtőblokk van, de sok idős vásárol ott.
És ha már az idősek. Amit én láttam eddig, a nagyobb üzletláncokba járó idősek java része elég felkészült, még okostelójuk is van, azon a kuponok, vagy fiatalabb segítséggel mennek nagybevásárolni.
Rengetegen hagyják szanaszét a blokkokat.
Legalább a blokkgyűjtés megszűnne.
Nyilván aki nem csippant app-ot, az úgyis kap nyomtatott számlát.
Akinek meg van app-ja, annak reméljük elég a digitális blokk.
Ott van a sok kisbolt, igaz azokban javarészt gyűjtőblokk van, de sok idős vásárol ott.
És ha már az idősek. Amit én láttam eddig, a nagyobb üzletláncokba járó idősek java része elég felkészült, még okostelójuk is van, azon a kuponok, vagy fiatalabb segítséggel mennek nagybevásárolni.
"akkor is"
Az jó lesz, mert Károly bácsinak nincs mobilja, nem tud QR kódot mutatni és nem tud a nemlétező telefonjára telepített nem létező appjában semmit beállítani.
Az jó lesz, mert Károly bácsinak nincs mobilja, nem tud QR kódot mutatni és nem tud a nemlétező telefonjára telepített nem létező appjában semmit beállítani.
A kérdést úgy tettem fel, hogy elfogadja-e. Most.
(A LIDL-ben már meglévőt. Nem tudom, más üzletláncnak van-e már olyan.)
Mert fura lenne, ha a jövőben a digitális nyugtát ki kellene nyomtatni, és csak az erről készült fotót fogadnák el....
(A LIDL-ben már meglévőt. Nem tudom, más üzletláncnak van-e már olyan.)
Mert fura lenne, ha a jövőben a digitális nyugtát ki kellene nyomtatni, és csak az erről készült fotót fogadnák el....
Nem csak digitális nyugta lesz.
Lehet áfás szla ill. klasszikus blokk is:
"Néhány egyszerűbb, kiragadott példa:
A vásárló előre beállíthatja, hogy áfás számlát kér, és akkor automatikusan azt kap.
A vásárló beállíthatja, hogy papíros nyugtát kér, a gép ekkor automatikusan nyomtatni fog."
De szerintem akkor is sima blokk lesz, ha csak vonalas telefoNNYa vagy Nokia 3210-ese vagyon Károly bácsinak és Irma néninek.
Lehet áfás szla ill. klasszikus blokk is:
"Néhány egyszerűbb, kiragadott példa:
A vásárló előre beállíthatja, hogy áfás számlát kér, és akkor automatikusan azt kap.
A vásárló beállíthatja, hogy papíros nyugtát kér, a gép ekkor automatikusan nyomtatni fog."
De szerintem akkor is sima blokk lesz, ha csak vonalas telefoNNYa vagy Nokia 3210-ese vagyon Károly bácsinak és Irma néninek.
Vénember
Bár még csak elméletben diskurálunk róla, de a cikk szerint _csak_ digitális nyugta lesz. Csúnya lenne, ha nem fogadnák el. (És ez nem halvány, nem tépett, nem túl hosszú, és a másodpéldánya ott van a NAV rendszerében is a kiállítás pillanatától, tehát elég nehezen hamisítható...) persze elméletben, a cikk szerint, hiszen még nem ismerjük a rendszert / applikációkat.
Bár még csak elméletben diskurálunk róla, de a cikk szerint _csak_ digitális nyugta lesz. Csúnya lenne, ha nem fogadnák el. (És ez nem halvány, nem tépett, nem túl hosszú, és a másodpéldánya ott van a NAV rendszerében is a kiállítás pillanatától, tehát elég nehezen hamisítható...) persze elméletben, a cikk szerint, hiszen még nem ismerjük a rendszert / applikációkat.
Digitális nyugta helyettesíti a nyugtáról készített fotót?
(Elfogadja-e bármelyik nyereményjáték-szervező?)
Mert a LIDL nyugtái esetén "megnyugtató" [[
" alt="
"> ]] lenne.
(Elfogadja-e bármelyik nyereményjáték-szervező?)
Mert a LIDL nyugtái esetén "megnyugtató" [[
" alt="
"> ]] lenne.Hupikék 2023-06-17 :: 10:11
Vágási Feri,
tényleg csak kíváncsiságból kérdezem, hogy naponta kb hány pályázatot töltesz fel?
Vágási Feri,
tényleg csak kíváncsiságból kérdezem, hogy naponta kb hány pályázatot töltesz fel?
krysztasz a sparos mizo játékról kérdezett és válaszoltam.
Mi van?????
" alt="
">
A jsz-ból.
" alt="
">
A jsz-ból.
Honnan tudod? Ez az Aldis-Kométás Olasz Gasztrokaland minden igényt kielégítő részletes leírás a nyereményről Ez igen! Ja nem!!!!
Nem.
A Magnum hütőhátizsákos nyeremény beküldött blokkját visszaigazolja az Unilever?