Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 379 / 511 oldal |
Anett: köszi.
a Tesco blokk jó azon van 9 szám és azt elfogadják, s már vissza is hivtak
Dina: még szerencse, hogy feltöltőkártyás a telefonom, különben biztos én is így jártam volna mint te.
Ma megint felhívtam a Bábolnát. Szerintük türelmetlen vagyok különben is odaadták a számom a bonyolító cégnek, majd ők felhívnak. Mondtam, hogy addig nem tudok játszani. Válasz: ez van.
Van olyan bolt ahol kilencjegyű az a szám?
Ma megint felhívtam a Bábolnát. Szerintük türelmetlen vagyok különben is odaadták a számom a bonyolító cégnek, majd ők felhívnak. Mondtam, hogy addig nem tudok játszani. Válasz: ez van.
Van olyan bolt ahol kilencjegyű az a szám?
Ő meg arra gondolhatott, hogy a bosszúság csakis negatív lehet..
De a szójátékok csak akkor koppannak, ha figyelmesen olvas az ember..
De a szójátékok csak akkor koppannak, ha figyelmesen olvas az ember..
Magyar tanár
Sadának adok igazat, hogy figyelj a topic címére! Szerintem valóban negatív bosszúság, hogy bevásároltam a Delmával, nem pedig Ramat vettem. De ez van, nem tudom előre megálmodni a dolgokat!
(Szomorú, hogy a nick neved egybe írod, hogyan tanítod így a gyerekeket?)
Sadának adok igazat, hogy figyelj a topic címére! Szerintem valóban negatív bosszúság, hogy bevásároltam a Delmával, nem pedig Ramat vettem. De ez van, nem tudom előre megálmodni a dolgokat!
(Szomorú, hogy a nick neved egybe írod, hogyan tanítod így a gyerekeket?)
Dina
Igen, szerencse, hogy nekünk mindjárt az elején sikerült egy telefon, na meg a legtöbb elküldött SMS nyert CD-tartót. A telefon után még heti egy-kettőt elküldtem, de mostanra teljesen leálltam vele, mert most már tényleg nagyon nehéz nyerni vele
Sajnálom, hogy neked nem jött össze, talán egy másik játékon majd sikerül
Igen, szerencse, hogy nekünk mindjárt az elején sikerült egy telefon, na meg a legtöbb elküldött SMS nyert CD-tartót. A telefon után még heti egy-kettőt elküldtem, de mostanra teljesen leálltam vele, mert most már tényleg nagyon nehéz nyerni vele
Sajnálom, hogy neked nem jött össze, talán egy másik játékon majd sikerül

Te hány Ft-os sms-t tudsz küldeni?
Üdv!
Na mától kezdve nem játszok a piroson
Ugyanis megjött a telefonszámlám, megnéztem az sms-im számát, melynek az ára többe kerül, mint egy piros telefon, ami az istenért nem akar összejönni.
Nem ér annyit az egész, ennyi erővel már rég vehettem volna egyet.Úgyhogy átadom az esélyt nektek. CSak az a kár, hogy így még mindig 2 rossz telefon van a családban, s egy jó, s ráadásul a számlám is magas lett
Na mától kezdve nem játszok a piroson
Ugyanis megjött a telefonszámlám, megnéztem az sms-im számát, melynek az ára többe kerül, mint egy piros telefon, ami az istenért nem akar összejönni.
Nem ér annyit az egész, ennyi erővel már rég vehettem volna egyet.Úgyhogy átadom az esélyt nektek. CSak az a kár, hogy így még mindig 2 rossz telefon van a családban, s egy jó, s ráadásul a számlám is magas lett

Ez meg síma elütés:
saad~sada
saad~sada
Magyartanár
negatív bosszúság:
Szerintem utalás a topic nevére, ami "Negatív tapasztalatok".
Ő is tudja, hoggy negatív, meg leginkább bosszúság, de nem
tapasztalat.
Van vmi kifejezés az ilyen sűrített jelentéstartalomra. Te biztos tudod, ha magyar tanár vagy...
negatív bosszúság:
Szerintem utalás a topic nevére, ami "Negatív tapasztalatok".
Ő is tudja, hoggy negatív, meg leginkább bosszúság, de nem
tapasztalat.
Van vmi kifejezés az ilyen sűrített jelentéstartalomra. Te biztos tudod, ha magyar tanár vagy...
Boci !
vidd vissza és környékezd meg az eladó nénit hogy cserélje ki !!
veszteni nincs mit rajta ,csak nyerhetsz !!
vidd vissza és környékezd meg az eladó nénit hogy cserélje ki !!
veszteni nincs mit rajta ,csak nyerhetsz !!
Tegnap egész napra és éjszakára megdöglött a netem
Most működik, de csak óvatosan, nehogy elkiabáljam...
Most működik, de csak óvatosan, nehogy elkiabáljam...

Krysztasz, írjál már egy pozitív bosszúságot is, csak hogy jól kezdődjön a napunk! :-)
1000 bocs, nem tudtam kihagyni! :-) :-)
1000 bocs, nem tudtam kihagyni! :-) :-)
Inkább negatív bosszúság az, hogy dobozos Rama helyett már Delmát vettem!
Mikorra fog elfogyni?!
Mikorra fog elfogyni?!
Boci, ezt direkt az ilyen fanatikusok szívatására találták ki, akik elborult aggyal rohannak meg mindent, ami nyereményjátékhoz kapcsolódik.
Még mindig jobb, mint mikor a lejárt szavatosságú termékeket keverik el a jókkal. Persze, normális ember megnézi, mit vesz.
Még mindig jobb, mint mikor a lejárt szavatosságú termékeket keverik el a jókkal. Persze, normális ember megnézi, mit vesz.
Boltban szépen kipakolva a kódos fehércsokis Piros. Kivadásztam alóla 1 kartonnal. Itthon derült ki felbontás után, hogy azon már nincs kód. 

Robert Smith, szerintem én nyertem, csak elirták a nevem.Legalábbis ebben reménykedem
Jó azért elfoglaltam magam mással,de azt az idöt ott töltöttem.
Nem haragszom, majd a barátaim megkeresnek
Jó azért elfoglaltam magam mással,de azt az idöt ott töltöttem.
Nem haragszom, majd a barátaim megkeresnek
Egy plazaban ritkán áll egy helyben 2-3 órát az ember, de elég sok időt el lehet tölteni, ha rendesen körbené z ( s nem gond, ha szemmel tart közben egy bizonyos helyet). Néha ez is belefér.
Ráadásul az ilyen rosszul szervezett, kevés résztvevős játékokon jó eséllyel lehet nyerni. Lásd Nivea, ahol több volt a nyeremény, mint a játékos, vagy a manner, ahol 3-ból 2 nyert. (Én vagyok a +1
)
"Szerencsések vagytok!"
Az is, meg kitartók. Elébe kell menni a szerencsének! Akár egy Plazaba is.
Ráadásul az ilyen rosszul szervezett, kevés résztvevős játékokon jó eséllyel lehet nyerni. Lásd Nivea, ahol több volt a nyeremény, mint a játékos, vagy a manner, ahol 3-ból 2 nyert. (Én vagyok a +1
)
"Szerencsések vagytok!"
Az is, meg kitartók. Elébe kell menni a szerencsének! Akár egy Plazaba is.

bednarik: FANATIKUSOK!!!
Még ha valami értékeset lehetne nyerni de egy esetleges 10000-es utalványért álltok ott 2-3 órát.
Szerintem ez már nem teljesen ép
Ugye nem haragszol?!
Ui: Ja amúgy Te vagy családtagod nyert mépszabin! Grat! Szerencsések vagytok!
Még ha valami értékeset lehetne nyerni de egy esetleges 10000-es utalványért álltok ott 2-3 órát.
Szerintem ez már nem teljesen ép
Ugye nem haragszol?!
Ui: Ja amúgy Te vagy családtagod nyert mépszabin! Grat! Szerencsések vagytok!
A freecardosok meg *********és *****meg *******, ********,különbe is ******,küldök wc papirt, *********** ráadásul ************.
Kiosztom rájuk a 2. legszarabb promició-dijját.
Miért? Véltelenszerüen?
5 alkalom, egy mérges feleség és semmi.
Volt ahol 2-3 órát voltunk és sehol semmi, már-már majdnem sikerül utolérni tavalyi 3bit promociót...Ja ő az elsö
Kiosztom rájuk a 2. legszarabb promició-dijját.
Miért? Véltelenszerüen?
5 alkalom, egy mérges feleség és semmi.
Volt ahol 2-3 órát voltunk és sehol semmi, már-már majdnem sikerül utolérni tavalyi 3bit promociót...Ja ő az elsö