Jelentkezzetek a Swarovski kristályokért hamar, mert ha senkinek nem ér meg egy 2,5 ezres mobiltöltést, vagy otthagyom a cégnek, vagy a szemétben köt ki...
Akinek még kell, írjon, vannak még!
Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 379 / 487 oldal |
Szia guriga! Megjött, megy a válasz.
Hugi71!
Írtam mailt
Írtam mailt
Fáreó!A Nesqik tili-toli az milyen?
Fáreó
Lovag?
Lovag?
1 lego vár is cserére vár!
Vmi kisebb nyereménytárgyat szeretnék érte,de azért nem nagyon picit!

Vmi kisebb nyereménytárgyat szeretnék érte,de azért nem nagyon picit!

Nesqik nyuszis tili-toli, Match-os tili-toli,Persil mobiltok srb. cserére vár,holnap majd beírom a többit is! 

LUX-Swarovski kristály nyeremények regisztrálásra várnak!!!
A legkisebb Vodafone vagy T-Mobile elektronikus töltésért megadom az illetőnek a nyerés adatait és saját címére kérheti az ajándékot, megspórolva a dupla postázást!
A legkisebb Vodafone vagy T-Mobile elektronikus töltésért megadom az illetőnek a nyerés adatait és saját címére kérheti az ajándékot, megspórolva a dupla postázást!
An13 érdekelne a Rama hátizsák. Továbbá keresek még Nescafé bögrét
Van rengeteg Jacobs vk-ám , Borsodi és Coca Cola kódom.
Van rengeteg Jacobs vk-ám , Borsodi és Coca Cola kódom.
telko
Egyrészt nincs adás-vétel topik, másrészt ha ebben a topikban van, amire reagálni szeretnék, ebbe is fogom írni.
Egyrészt nincs adás-vétel topik, másrészt ha ebben a topikban van, amire reagálni szeretnék, ebbe is fogom írni.
Lord Vladek és Sir Jayko cserére vár, kisebb nyereménytárgy vagy pár vonalkódért cserében.
Sir Rascust adnék Sir Santis-ért ill. Lord Vladekért!
(Ezek lego lovagok: 8793, 8794,9795)
(Ezek lego lovagok: 8793, 8794,9795)
attevi írtam neked!
ez most adás-vétel topik?
Tigriscica
Mennyi az az olcsó?
Mennyi az az olcsó?
Multimilliomos társasjátékok olcsón eladók!
yeee, írtam, megkaptad? 

50 db borsodi hátcimkét cserélnék nyereménytárgyra.
Régiúj Kriszta!
A Shrek szerintem egyedi darab mivel tavaj csak 10db-ot lehetett nyerni az ALGIDA-s jégkrém pálcikával,de ha elmész egy játék boltba ott sem fogsz kapni olcsobban bérmilyen kabalácska is 500 ft-nál kezdődi.A kávés is egyedi azt is tavaj nyertem abból is vagy százat lehetett nyerni.
A Shrek szerintem egyedi darab mivel tavaj csak 10db-ot lehetett nyerni az ALGIDA-s jégkrém pálcikával,de ha elmész egy játék boltba ott sem fogsz kapni olcsobban bérmilyen kabalácska is 500 ft-nál kezdődi.A kávés is egyedi azt is tavaj nyertem abból is vagy százat lehetett nyerni.
Nem szeretnélek megbántani, de nem sermmi árakat találtál ki..