Délhús kvízen nyert baseball sapka, délhús szatyorba csavarva, borítékban, kisérőlevéllel. (Mellé az APEH-tól egy csekk 394,-Ft-ról, amin semmi nincs így .....-gom nincs, hogy mi lehet.)
Nestle kedvcsináló.
Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 380 / 1052 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Szole-Meat grillsütő (futár hozta)
Tőlem is kérte tegnap a srác a kupakokat. Hármat oda is adtam, azok megvoltak. Aztán mondtam, hogy a másik három benne van kb 100 kupak között, ha kell, kiválogatom szívesen. Eltekintett tőle 

A nagy nyereményeket nem hagyják ott kupak nélkül, a söröket esetleg.
szalika
Tőlem kérte a kupakot, sőt azt mondta, hogy valaki nem kapta meg a tv-ét, mert nem votl meg a kupak.
Tőlem kérte a kupakot, sőt azt mondta, hogy valaki nem kapta meg a tv-ét, mert nem votl meg a kupak.
Köszi!
Csak már annyira várom a házimozimat meg a 36 doboz sőrt na és a miki csomagokat
Csak már annyira várom a házimozimat meg a 36 doboz sőrt na és a miki csomagokat

birka 7
Hugi71 sem pesti,de megkérdeztem a mi szállítónk csak a mi körzetünket csinálja
Hugi71 sem pesti,de megkérdeztem a mi szállítónk csak a mi körzetünket csinálja
Ide is sok AÁ nyeremyény,kicsik,nagyok (ráadásul le is robbantak nálunk)
valamint completta dolgok:
fondu,fürdőszettek,gyertyák,óra,jenga(na ez tényleg mini,de aranyos)
valamint completta dolgok:
fondu,fürdőszettek,gyertyák,óra,jenga(na ez tényleg mini,de aranyos)
Szia Hugi!
Budapesti vagy?
Budapesti vagy?
Derült égből Arany Ászok 

ide AÁ sör érkezett, nem kérte a kupakot, pedig mondtam neki, hogy meg van. Sőt a szomszédét is odaadta, és az én adataimmal töltötte ki az ő átvételi elismervényét
Nestlés vízforraló
futár hozta
Ma én is kaptam Kedvcsinálót, ugyanúgy kóddal, kérdőívvel, 3in1 és habos "kapucsimbók" (legalábbis a kicsi így mondja
) mintával, mint a férjem
És meglepően alacsony összegű telefonszámla. Ettől éppenséggel nem fakadtam sírva bánatomban
futár hozta
Ma én is kaptam Kedvcsinálót, ugyanúgy kóddal, kérdőívvel, 3in1 és habos "kapucsimbók" (legalábbis a kicsi így mondja
) mintával, mint a férjem
És meglepően alacsony összegű telefonszámla. Ettől éppenséggel nem fakadtam sírva bánatomban

Pick egérpad. Ennyire telet a sok párizsiból, aztán elhagyták róla a pontokat. Előre csomagolt szeletelt cuccot meg senkise szereti nálunk.
Jött VIP kód is, nem először. Talán két éve volt?
Jött VIP kód is, nem először. Talán két éve volt?
Ok! Köszi!

birka7!
Veszprém megye
Veszprém megye
Ide is nestle!!!!!!
Smile!
Budapestre jött? Ha igen hányadik kerület?
Köszi!
Budapestre jött? Ha igen hányadik kerület?
Köszi!
Hugi71
Valószínű a tiedben nincs is.
A Kedvcsináló kérdőívet mindenki egyszer tötlheti ki, nyílván, mikor először kapja.
A Kéréseknél olvass vissza, ma többször volt róla szó.
Valószínű a tiedben nincs is.
A Kedvcsináló kérdőívet mindenki egyszer tötlheti ki, nyílván, mikor először kapja.
A Kéréseknél olvass vissza, ma többször volt róla szó.
Ma hívott az AÁ futár,hogy fél órán bellül itt lesz,persze dolgoztam,anyuékat tudtam riasztani,ők jöttek el és vették át a söröket.Jót nevettem anyun,nem talált egy kódot,erre mikor hazajövök és ott volt ,csak nem kupak hanem nyitófül formájában.

Ide is jött Nestlé Kedvcsináló, bár én semmilyen extra nyerési lehetőséget nem találtam benne