poci
Ez én is erősen javaslom. Az első panaszomnál nem akartak nagyon komolyan venni a helyi postán, ezért írtam a posta honlapján egy morgolódó levelet, ők pedig leszóltak az ittenieknek telefonon, mire egyből beindult a gépezet.
Persze a 30 napos határidőt is túllépték az intézkedéssel, újra írtam a honlapon, nyilván újyra rájuk szóltak, 2 napon belül kifizették az összeget, amit kártérítésként kértem..
Azóta is nagyon gyorsan intézik el az ügyeimet, a csúcs egy megsérült törékeny csomag volt, amit kedden megreklamáltam, másnap már hozta a postás a pénzt

A Freecard jól felhúzott, ezt írták:
a NESCAFÉ 3in1 Freecard-játék egy "picike" promóció csupán - melyet a
NESCAFÉ csoportunk kimondottan a mozikhoz és a mozielőadásokon
véletlenszerűen résztvevő fiatalokhoz kívánt kötni. Ez az oka annak, hogy
célzottan, a mozik előterében osztogatják a hostessek a levelezőlapot a
termékmintával.
Országos promóciók szervezésénél természetesen mindig széles részvételi
lehetőségeket bizosítunk a pályázni szándékozó kedves fogyasztóinkank.
Mindenkinek akit érint. Dicsőséges Postánknak van web lapja ahol fel lehet tenni kérdéseket sőt panaszt tenni.Azt hiszem célszerű lenne oda beírni mert ha jól tudom ott sokkal komolyabban veszik az ügyfeleket mint a kis postákon.A "kis" postán esetleg leráznak de ha föntröl szólnak le az talán más.A cím. www.posta.hu
Nescafe freecard.
Arra én is kiváncsi lennék, hogy hol vannak. A legelején felhívtam őket telefonon és azt mondták, minden nap máshol bukkannak fel a fővárosban és vidéken a nagyobb plazákban..hát ezzel sokat segítettek.
Azért én kiváncsi volnák, hogy melyik moziba osztogatják, mert az egyik fiatal munkatársam hetente jár moziba és kérdeztem hogy nem találkozott ilyen hosstesekkel és ő nem semmiről sem tudott.
cirmus22.
Nagyon durva ez a hozzáállás a freecarddal, én ezt a kávét iszom ezer éve és ha nem segítene egy-két jóismerős, ki lennék zárva a játékból.

Írtam a Nescafe-nak a nemlétező freecardok miatt, elég gyorsan válaszoltak. Ez egy célzott felmérés, a moziba járók, illetve a fiatalokat megcélzó játékról van szó.......stb. Szerintük a vidéki majd játszon akkor, ha országos játékot hírdetnek.
Igaz a sikkasztás másról szó.Pedig azt lenne jó rájuk verni:
Sikkasztás
317.§ (1)Aki a rábízott idegen dolgot jogtalanul eltulajdonítja, vagy azzal sajátjaként rendelkezik, sikkasztást követ el.
(2) A büntetés vétség miatt két évig terjedõ szabadságvesztés, közérdekû munka vagy pénzbüntetés, ha a sikkasztást kisebb értékre vagy a szabálysértési értékre elkövetett sikkasztást
a) bûnszövetségben,
b) közveszély színhelyén,
c) üzletszerûen,
követik el.
(3)
(4)A büntetés bûntett miatt három évig terjedõ szabadságvesztés, ha
a) a sikkasztást nagyobb értékre,
b) a kisebb értékre elkövetett sikkasztást a (2) bekezdés a)–c) pontjában meghatározott módon követik el.
(5)A büntetés egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha
a) a sikkasztást jelentõs értékre,
b) a nagyobb értékre elkövetett sikkasztást a (2) bekezdés a)–c) pontjában meghatározott módon
követik el.
(6)A büntetés két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztés, ha
a) a sikkasztást különösen nagy értékre
b) a jelentõs értékre elkövetett sikkasztást a (2) bekezdés a)–c) pontjában meghatározott módon követik el.
Ha jól emlékszem elég "szigorúan" veszik a levéltitok sértéstését is nem?
Köszi poci a választ! Biztosítsak plusz díjért a posta ellen! Ez abszurd!
bednarik
Szerződés szegésnek.
Re: poci 2004. február 09. :: 22:00
Valaki utánnanézzne, hogy mi az ha valaki elkéri elöre a szolgáltastási díjat és nem teljesiti az minek minősül?
Mi az hogy nem vállalunk felelösséget?
Na most már piszkosul unom ezt.
Csináljuk valamit vagy csak sirunk?
Volt egy project kezdemény elhalt, keltsük életre...
bed
Tudjátok én panaszkodtam, egy kicsit feljebb. Az egyik levelemnek utánnanéznek. De azóta, ha bemegyek a postára úgy néznek rám, mint a véres rongyra. Kimenő, bemenő leveleim nyilvántartásba vannak véve! Sőt megkaptam ma a megjegyzést is "azt gondolod, hogy én kiveszek belőle valamit?" Arra befizetnék atombiztos csomagolás volt!
queene
Igazad van panaszkodni kell és lassan talán változás lesz.
Nekem azt mondták a postán régebben, hogy panaszoljam meg a sima leveleket is, ha nem érnek célba, vagy hiányzik belőlük valami.
Igaz, azt is mondták, hogy sok eredménye valószínűleg nem lesz a panasznak, de ha egy adott útvonalon sok az eltűnő vagy sérülő küldemény, arra állítólag jobban odafigyelnek. Na de erről tudniuk kell, tehát ha belenyugszunk és nem panaszkodunk, akkor semmi se történik, lopják továbbra is a dolgainkat
Én bizony panaszolok mindent, legyen csak nyoma.
szalika
Hát tulajdonképpen igen.Ha tudod bizonyítani a lopást igen ha nem akkor csak rágalmazol.
Poci, akkor ez azt jelenti, hogy a postásoknak engedélyezve van a lopás? Vagy lopás és levéltitok megszegése ellen tehetek feljelentést?
krysztasz
Utána kérdeztem a sérült leveleknek.A válasz sajnos nagyon elkeserítő. Mivel a közönséges küldeményekre semmiféle felelösség nincs ha úgy itéled meg,hogy hiányos akkor ne vedd át hanem a postás vigye vissza és vegyenek fel egy jegyzőkönyvet amivel a feladó felé igazolod a sérülés vagy hiány tényét. Ha a feladó gáláns akkor pótolja.Az ajánlott küldeményeknél ugyanaz a helyzet mivel azok is érték nyilvánítás nélkül vannak feladva a MAGYAR POSTA csak azt vállalja,hogy kézbesíti.Sérülés hiány esetén ugyanaz a helyzet mint a közönséges levélnél.Kártérítés nincs.A jegyzőkönyv csak arra jó,hogy a feladónak igazold.A posta csak akkor fizet ha az ajánlott levél eltünik.Hát krysztasz sajnálom de csak ilyen híreket tudtam szerezni.Reméljük hamarosan jön a postának is konkurencia.
Reát kérdeztük és ő nekünk válaszolt.
Téged a kutya sem kérdezett, befejezhetnéd értelmetlen nyavalygásodat.
-
Igenis tőle függött annak a 18 embernek a nyereménye, akik bíztak benne. Keress másik fórumot, ha nem tetszik, hogy egymást istenítjük, s nem téged

-
Én eddig békés voltam, de most már azért abbahagyhatnád!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások