a héten el vannak havazva.
sorsolás,adategyeztetés kavarás az oldalon(akadémia).
most lehet,h. hosszabb idő kell, de biztos meglesznek még a következő sorsolás előtt.
a babszemeket visszakaptam, mindent rendbe raktak
Kávéfarm
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 101 oldal |
Nektek mennyi idő alatt szokták jóváírni a beküldött vk-kat?
minden sütit szeretek, köszi!
Szép álmokat ... cupp ... !!!
Akkor reggel 1ütt kapálunk ... viszek kávét + friss péksüteményt ... brióst szereted ???
" alt="
">

Rendben, jó éjt!
Katus ! Sajnos abból kimaradtam ... ha nem találkozunk itt holnap akkor ír6ok a freemailes címedre ???
Jó éjt cupp
" alt="
"> holnap kakaskukorékoláskor már a farmon leszek
" alt="
">

Katus ! Kérlek dobj 1 jó éjt puszit mert a perceim +vannak számlálva ...
" alt="
">

Dobd el
" alt="
">

Igazad van
" alt="
"> köszi a tippet. Még nyerhetsz babzsákfotelt
" alt="
"> tavaly a pöttyös túrórudikkal nyertünk 3 db babzsákfotelt, de állandóan a gép előtt kellett lenni. De sikerült
" alt="
">

Pár perc és úgy eldobom a kapát , h reggel majd keresgélhetem ...
" alt="
">

Katus ! A legeket szerintem érdemes +jegyezni mert biztos rákérdeznek ... legnagyobb kávétermelő Brazília , a legjobb kávé Etiópiában terem stb ...
" alt="
">

Nagyon spórolós Vagy Katus ... nekem is hasonló a taktikám csak az első sorsoláson buktam 18000 babszemet mert nagyon +tetszett a babzsák fotel ...
" alt="
">

Most olvasgatom a könyvet, persze jegyzetelek is. Elképzeltem szegény kecskét, ahogy bezabálta a sok babcserjét
" alt="
">

Katus ! Jó 5let mert a 4800 babszem is jól hangzik ...
" alt="
">

sada igazad van, akkor tényleg puskát kell írnom
" alt="
">

Az első naptól kezdve játszom, igaz mérsékelt tempóban, mert nem tudok mindig a gép előtt ülni, és ma lettem guru és csak 34000 babszemem van és még nem nyertem semmit
" alt="
"> igaz, nem sok sorsjegyet veszek egyszerre 1-2 db-ot.

Például ha az első 5 kérdésre 200 babszemet kapunk de a második 5 kérdésre 800 babszemet akkor +kapjuk a beígért 5000 babszemet ...
" alt="
">

Szerintem ha az első kérdést elrontottad, akkor már csak 4800 pontot szerezhetsz, 5000-et nem.