Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 160 oldal |
Pont a szavatosság miatt, de helyesbítettem, hogy csak egy régi játék miatt.
Ez miért lett volna égő? Kár volt letorkolni.
A végén még beleneveled, hogy vmi szégyellni valót csináltok.
Ezt a kérdést mások legfeljebb a szavatosságra értették, nem a játékra.
A végén még beleneveled, hogy vmi szégyellni valót csináltok.
Ezt a kérdést mások legfeljebb a szavatosságra értették, nem a játékra.
Látom csak én írok ide
" alt="
">
A héten az egyik boltban mondta a lányom, a pénztár előtt a Smarties-en lévő fészekre mutatva:Anya ez lejárt? Alig volt égő, mert tök sokan voltak. Elmagyaráztam neki,hogy most nincs játék vele, már régen játszott a fészek, és ne mondjon ilyet egy boltban sem, mert félreértik
" alt="
">
" alt="
">
A héten az egyik boltban mondta a lányom, a pénztár előtt a Smarties-en lévő fészekre mutatva:Anya ez lejárt? Alig volt égő, mert tök sokan voltak. Elmagyaráztam neki,hogy most nincs játék vele, már régen játszott a fészek, és ne mondjon ilyet egy boltban sem, mert félreértik
" alt="
">Ja és ott fociztak a gyerekek a sopronis labdákkal, amiket tavaly előtti karácsonyra ajándékoztam nekik
" alt="
">
" alt="
">Ma volt az ovis gyereknap!
MI szülők kértük az óvónőket, hogy ne menjünk kirándulni, inkább szalonnázzunk az ovi udvarán, meg csokievő verseny stb.
Mint jó fórumos rögtön kiszúrtam az egyik asztalon, és egyik kosárban egy Olympos üdítőt. Addig kerestem a kosár gazdáját, amíg meg nem lett. A címkéket elkunyiztam. Az egyik dajka látta, hogy szedem le, elmagyaráztam neki, hogy játék van vele. Pont ez a dajka volt, aki minap látta a schwarzkopf-os kosaram, és nagyon tetszett neki.
MI szülők kértük az óvónőket, hogy ne menjünk kirándulni, inkább szalonnázzunk az ovi udvarán, meg csokievő verseny stb.
Mint jó fórumos rögtön kiszúrtam az egyik asztalon, és egyik kosárban egy Olympos üdítőt. Addig kerestem a kosár gazdáját, amíg meg nem lett. A címkéket elkunyiztam. Az egyik dajka látta, hogy szedem le, elmagyaráztam neki, hogy játék van vele. Pont ez a dajka volt, aki minap látta a schwarzkopf-os kosaram, és nagyon tetszett neki.
Ma gyorsan átugrottam a szomszéd faluba, hogy vegyek a Coop-ban Nesafét, a Cba-ban pedig Balatont. A Cba-ban külön akartam blokkoltatni 3 Balatont, de a pénztárosnak nagyon nem akart leesni, mit is szeretnék. Végül dúlva-fúlva megcsinálta, én illedelmesen megköszöntem, közben megjelent egy kolléganő és hangosan ecsetelték, h milyen hülye vagyok. Ahogy tettem be a kosarat a helyére, találtam egy Vénusz Blokkot
" alt="
"> Teli pofával vigyorogva menetem ki. Gondolom Azóta sem értik, minek örülök ennyire
" alt="
">
" alt="
"> Teli pofával vigyorogva menetem ki. Gondolom Azóta sem értik, minek örülök ennyire
" alt="
">anyu a héten(is) kidobta a Koronás cukrok papírjait,de most "lebukott" mert még a kukában volt. Mondtam is neki,na ezzel tuti játék lesz és már itt is van
" alt="
">
" alt="
">Ma nagyon csúnyán nézett a pénztáros, amikor külön blokkoltattam a citromos Balatonokat, pedig csak hármat vettem és nem volt más mögöttem a sorban. Amikor elkezdte dobálni a csokikat, megkérdeztem: talán megy a busza?, mert akkor gyorsan szaladok vissza a többiért (amit csak másnap vennék)? Megsértődött és az egyik blokkomat össze is gyűrte. Remélem, holnapra kipiheni magát, mert megint megyek!
" alt="
">
" alt="
">vadaska-----naná!!!
Nórika
Má miért nem ? Én megteszem, ha kincset látok
" alt="
">
Má miért nem ? Én megteszem, ha kincset látok
" alt="
">sada
" alt="
">
" alt="
">Nagy a túljelentkezés...
mostanában egyre gyakrabban elgondolkodom azon, hogy milyen jó lenne kukásnak lenni....
" alt="
"> Annnnyi kincset gyűjthetnék....
" alt="
"> Tegnap is elmentünk egy utcai szemetes mellett, és a tetején ott volt 2 Sió
" alt="
"> De hát a sétálóutcán csak nem kukázhatok..?
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Annnnyi kincset gyűjthetnék....
" alt="
"> Tegnap is elmentünk egy utcai szemetes mellett, és a tetején ott volt 2 Sió
" alt="
"> De hát a sétálóutcán csak nem kukázhatok..?
" alt="
">
" alt="
">Ja és elég kelletlenek voltak a hostessek.
A Westendben nem volt sor, de már sok minden teljesen ki volt fogyva fél nyolcra, engem is meglepett.
Lehet. Arrafelé nem kattogok...
sada: hát nem tudom, de az NLC-n is ott villogott állandóan.
sada - én is voltam itt Bp-en, és a legtöbben a promós csajsziktól szereztek tudomást a játékról ahogy elnéztem.
De jó hangulat volt.
" alt="
">
Engem azért meglepett. Ez itt nem Bp. Honnan tudtak róla olyan sokan?
" alt="
">
Engem azért meglepett. Ez itt nem Bp. Honnan tudtak róla olyan sokan?
Sada: volt egy sejtésem. Ezért gondoltam ezt most kihagyom.
" alt="
">
" alt="
">