Lay's nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 58 oldal |
Vmi dolgozótól...
Például kapta vkitől...
Szűz kód
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Nekem van egy, de azt 1.milláért adom
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Nekem van egy, de azt 1.milláért adom
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Amúgy meg mi a ló+++nak gyűjtesz össze 198-at, ha nincs rá szükséged és nem akarsz játszani???
Mániákus chips falás...
" alt="
">
Mániákus chips falás...
" alt="
">Nobika egyet érek!
" alt="
">
De mondjuk láttam szűz kód darabját 200-ért, ami azért rablás, mert mondjuk most pl. a CBA-ban 159 egy zacsival....
" alt="
">
De mondjuk láttam szűz kód darabját 200-ért, ami azért rablás, mert mondjuk most pl. a CBA-ban 159 egy zacsival....
szuz kod elado: 8000 Ft/db
" alt="
">
" alt="
">Ha nekem 100.000,-Ft-om lenne nem játszanék
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">tarolj lays
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">lays eddig még miért nem tetted meg?
" alt="
">
" alt="
">Ha ma estig nem kell senkinek benevezek a lays nyereményre és tarolok!!!!!!!!!!!!!!!!!
" alt="
">
" alt="
">eladó 198db lays kód originált 100.00ft ért ha ügyes vagy megnyerheted az időpontosat és legalább 2-3 napi legtöbb beküldöttet is . 100.000ft-ért kapsz 4 ipodot.
Ha inkább veszel 100 rugóért layset és alig lesz benne 100 db akkor beszívtad.
Ha inkább veszel 100 rugóért layset és alig lesz benne 100 db akkor beszívtad.
CSerélnék kinder pontokat lays kódokra
Ha a csere nem érdekel meg is venném őket 100 Ft/ db áron (budapesti)
alkudni lehet
" alt="
">
Ha a csere nem érdekel meg is venném őket 100 Ft/ db áron (budapesti)
alkudni lehet
" alt="
">3 db. nyeretlen Lays kódot, balatonkódra cserélem.
5 db smsben felhasznált kódomat 10 db kinder pontra cserélném bp i tali
2 beküldött Lays, balaton-vagy soproni kódért.
Lay's kódot veszek:
sms-ben felhasználtat------------- 100FT-ért,------------ szüzet -----110FT-ért.-----
ill. 1 bontatlan kódért 1 bontott zacsi Lay's-t adok
" alt="
">
" alt="
">
sms-ben felhasználtat------------- 100FT-ért,------------ szüzet -----110FT-ért.-----
ill. 1 bontatlan kódért 1 bontott zacsi Lay's-t adok
" alt="
">
" alt="
">Van:
2 sms-ben beküldött kódom.
Kérek értük:
Eduscho vk
Danone könnyű és finom fedő
játszós blokk - bármelyik
2 sms-ben beküldött kódom.
Kérek értük:
Eduscho vk
Danone könnyű és finom fedő
játszós blokk - bármelyik
merwell
Ha tudnánk, hogy hány kóddal lehet megnyerni, szerinted nem próbálkoznánk? Mindenki szeretne tutira menni, de szerintem nincs tuti, hogy mennyivel tuti nyerni. Hiába veszel 200 csomagot vagy küldesz be 500 kódot, nem biztos, hogy te leszel a nyerő. Aztán meg a játék végégn összeadod az árát, hááát, akkor vesztettél elég sokat.
" alt="
"> Szeirntem.
Az pedig, hogy ki mikor küldi be, ezt kitalálni, hogy mindenkinek legyen egy napja... Esélytelen. Van, aki a webnyereményt nem ismeri, van, aki ismeri de csak olvasó és van, aki írogató is. Háát..., aki nem ismeri az oldalt, ők nem fognak tudni a napi stoppolásról.
" alt="
">
Ha tudnánk, hogy hány kóddal lehet megnyerni, szerinted nem próbálkoznánk? Mindenki szeretne tutira menni, de szerintem nincs tuti, hogy mennyivel tuti nyerni. Hiába veszel 200 csomagot vagy küldesz be 500 kódot, nem biztos, hogy te leszel a nyerő. Aztán meg a játék végégn összeadod az árát, hááát, akkor vesztettél elég sokat.
" alt="
"> Szeirntem.
Az pedig, hogy ki mikor küldi be, ezt kitalálni, hogy mindenkinek legyen egy napja... Esélytelen. Van, aki a webnyereményt nem ismeri, van, aki ismeri de csak olvasó és van, aki írogató is. Háát..., aki nem ismeri az oldalt, ők nem fognak tudni a napi stoppolásról.
" alt="
">Lay's kuponokat veszek!!! 100Ft/db!
SMS-ben beküldött is érdekel!
Vagy coke kódot adok cserébe!
2 coke = 1 lay's
SMS-ben beküldött is érdekel!
Vagy coke kódot adok cserébe!
2 coke = 1 lay's
Gondolom már sokan ezt teszik...
" alt="
">
" alt="