Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 230 oldal |
3 egyforma tartalmú levelet adtam fel postán, 2-t elsőbbségi postakész borítékban, egyet pedig simában. Kicsit meg voltak tömve, de létezik, hogy a postakész borítékokat ezért nem vitték tovább? A sima borítékos rendben megérkezett.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
maxité!
Ha beírja valaki,hogy ő sem kapta meg,attól jobban érzed magad,vagy változik valami?Ha úgy gondolod,meg kellett volna kapjad,akkor a postásodtól kérdezz rá,vagy reklamálj a postán!Ha egyébként a 10 %-os kuponokról van szó,azt mindenhová bedobják,nem tudom elképzelni,hogy annál többre legyen valakinek szüksége.Én rendszeresen járok a Rossmann-ba,mégsem sikerült még soha elhasználnom mindet.
Ha beírja valaki,hogy ő sem kapta meg,attól jobban érzed magad,vagy változik valami?Ha úgy gondolod,meg kellett volna kapjad,akkor a postásodtól kérdezz rá,vagy reklamálj a postán!Ha egyébként a 10 %-os kuponokról van szó,azt mindenhová bedobják,nem tudom elképzelni,hogy annál többre legyen valakinek szüksége.Én rendszeresen járok a Rossmann-ba,mégsem sikerült még soha elhasználnom mindet.
Azt szeretném kérdezni, hogy Rossmann-os kuponokat, amit postán névre szólóan küldenek, volt már köztetek olyan, aki nem kapta meg?
Mert én most így jártam. És mivel eléggé köztudott már, hogy mi lehet az, szerintetek van olyan, hogy a postán már "elvész", mert kell valakinek?
Ehhez hasonlót már hallottam, a DM-es kuponok közül is tűnt már el, de ezt másik fórumtárs írta.
Mert én most így jártam. És mivel eléggé köztudott már, hogy mi lehet az, szerintetek van olyan, hogy a postán már "elvész", mert kell valakinek?
Ehhez hasonlót már hallottam, a DM-es kuponok közül is tűnt már el, de ezt másik fórumtárs írta.
Cserepartneremnek üres boríték érkezett, de postai jelzéssel, hogy "elnézést, de a küldeménye a gépi levélfeldolgozás során, sajnálatos módon megsérült." " Tartalom nélkül érkezett" jelzéssel.
Ilyenkor mi a teendő?
Ilyenkor mi a teendő?
Rólam is tudják itt h csere-berélek,de eddig mindenem ideért, pár hónapja van ez h először én nem kaptam meg a levelem,most meg már a partnereim se.
Ahol lakom, ez kisváros,állandó postásunk van itt van h helyettesítik de őt is jól ismerjük,szóval nem gondolnám h itt lenne a hiba.
Minden esetre bosszantó.
Ahol lakom, ez kisváros,állandó postásunk van itt van h helyettesítik de őt is jól ismerjük,szóval nem gondolnám h itt lenne a hiba.
Minden esetre bosszantó.
kisice 2012-10-12 :: 23:45
Magyar Postában nagyot csalódtam, az utóbbi 2 hónapban adtam fel cserére leveleket, mindig elsőbbségivel küldöm mindenkinek,és már 2* is jelezték h nem ért oda.Nagyon bosszantó!!!Akik ismernek és rendszeres cserepartnereim,tudják, h amit ígérek feladom, és mint látható hiába adom fel ha nem kapja meg a címzett.Felháborító!(volt már h én sem kaptam meg régebben cserémet,a partner viszont állította h feladta.én sem kaptam meg és ő sem kapta vissza a levelet) Ilyenkor hová tűnnek a levelek????
jojó 2012-10-13 :: 00:12
kisice! nem vagy egyedül
" alt="
"> írjál nekik,ne csak én,talán jobban ellenőrzik!Hétfőn,kedden még szabad feladni,esetleg szerda,de a többi nap
" alt="
">
kisice 2012-10-14 :: 22:05
jojo!
Hova kell írni tudsz küldeni vmi linket v email címet?
Felháborító amit csinálnak,mert nekem ég a pofám h feladtam vmit és nem ér oda,pedig tényleg feladtam.
Nagyon gát ez már ,de ha minden levelet ajánlva adnék fel egy vagyon lenne!
sada 2012-10-14 :: 22:09
A posta oldalán ott a kapcsolat, oda írhatsz.
De ha simán adtad fel, akkor egy állítás, egy tagadás: semmivel sem tudod bizonyítani, hogy valóban feladtad, s azt sem, hogy valóban nem ért oda..
jojó 2012-10-14 :: 23:12
kisice!
Lehet,már a feladásnál akad el? Nálunk is van egy felvevőnő,mindig elolvassa a borítékot
" alt="
"> nem is szeretek hozzá menni
" alt="
">
..de a simát is vállalja a posta,az sem tűnhet el!!
kisice 2012-10-14 :: 23:00
sada!
nem simán adtam fel hanem elsőbbségivel.
Mindent azzal adok fel(kivétel hivatalos mert azt ajánlva),soha nem adok fel simán levelet.Ismernek bent a postán 2 naponta megyek be és mindig csk elsőbbségis borítékot veszek, pont azért nehogy ne érjen oda.
De úgy látszik már ez sem megbízható.
sada 2012-10-15 :: 05:58
kisice
Az elsőbbségnek semmi köze a biztonsághoz: az csak a vállalási határidőt (gyorsaságot) befolyásolja.
Kerestetni csak könyvelt küldeményt lehet.
Eséllyel pedig csal LNK jelzéssel feladott ajánlottat. (+10+240 Ft)
szigiagi 2012-10-15 :: 06:51
Postához
Szerintem nagyon sok múlik a felvevő postán is és az érkezőn is. Nekem szerencsére nem szokott gondom lenni itthon: Valkonya, 70 fős falu mobilpostával, 1 db postásunk van, kivéve, ha helyettesítik, de az is állandó ember, ismernek, és tudják, hogy csere-berélek. Szóval náluk soha nem túnt el még semmi, mert mindenemet megkapják. Szóval ez a rész inkább a pozitívba illene!
" alt="
">
Viszont anyukámnál Bp-en már veszett el érkező levél.
" alt="
"> Ő egy olyan részen lakik a XIV. ker-ben, hogy folyton cserélődnek a postások és szerintetek nézik a címzést? ÁÁÁÁ! Össze-vissza dobálnak be mindent. Az még hagyján, hogy az emelet-ajtót elnézik, de hogy a házszám se stimmeljen... Pedig nem egy bonyolut hely, kertesházas rész, pár db 20 lakásos társasházzal. Tavaly volt olyan cserém, hogy oda a környékre küldtem valamit itthonról, és nem kapta meg a cserepartner, és kb. 2 héttel később én vártam anyukámhoz 2 cserét, az sem érkezett meg hozzám soha... Elsőbbségiek voltak mind.
De az ember tényleg nem fog vk-okat ajánlottazni, mert úgy tényleg nem éri meg...
Miért van az, hogy amikor még nem volt átszervezve a posta, meg régebben amikor még telefon sem volt 1-2 nap alatt odaért a helyére minden??? Talán becsületesebbek voltak a postások és jobb volt a kézbesítési rendszer is? Akkor minek variálták át a dolgokat?
Magyar Postában nagyot csalódtam, az utóbbi 2 hónapban adtam fel cserére leveleket, mindig elsőbbségivel küldöm mindenkinek,és már 2* is jelezték h nem ért oda.Nagyon bosszantó!!!Akik ismernek és rendszeres cserepartnereim,tudják, h amit ígérek feladom, és mint látható hiába adom fel ha nem kapja meg a címzett.Felháborító!(volt már h én sem kaptam meg régebben cserémet,a partner viszont állította h feladta.én sem kaptam meg és ő sem kapta vissza a levelet) Ilyenkor hová tűnnek a levelek????
jojó 2012-10-13 :: 00:12
kisice! nem vagy egyedül
" alt="
"> írjál nekik,ne csak én,talán jobban ellenőrzik!Hétfőn,kedden még szabad feladni,esetleg szerda,de a többi nap
" alt="
">
kisice 2012-10-14 :: 22:05
jojo!
Hova kell írni tudsz küldeni vmi linket v email címet?
Felháborító amit csinálnak,mert nekem ég a pofám h feladtam vmit és nem ér oda,pedig tényleg feladtam.
Nagyon gát ez már ,de ha minden levelet ajánlva adnék fel egy vagyon lenne!
sada 2012-10-14 :: 22:09
A posta oldalán ott a kapcsolat, oda írhatsz.
De ha simán adtad fel, akkor egy állítás, egy tagadás: semmivel sem tudod bizonyítani, hogy valóban feladtad, s azt sem, hogy valóban nem ért oda..
jojó 2012-10-14 :: 23:12
kisice!
Lehet,már a feladásnál akad el? Nálunk is van egy felvevőnő,mindig elolvassa a borítékot
" alt="
"> nem is szeretek hozzá menni
" alt="
">
..de a simát is vállalja a posta,az sem tűnhet el!!
kisice 2012-10-14 :: 23:00
sada!
nem simán adtam fel hanem elsőbbségivel.
Mindent azzal adok fel(kivétel hivatalos mert azt ajánlva),soha nem adok fel simán levelet.Ismernek bent a postán 2 naponta megyek be és mindig csk elsőbbségis borítékot veszek, pont azért nehogy ne érjen oda.
De úgy látszik már ez sem megbízható.
sada 2012-10-15 :: 05:58
kisice
Az elsőbbségnek semmi köze a biztonsághoz: az csak a vállalási határidőt (gyorsaságot) befolyásolja.
Kerestetni csak könyvelt küldeményt lehet.
Eséllyel pedig csal LNK jelzéssel feladott ajánlottat. (+10+240 Ft)
szigiagi 2012-10-15 :: 06:51
Postához
Szerintem nagyon sok múlik a felvevő postán is és az érkezőn is. Nekem szerencsére nem szokott gondom lenni itthon: Valkonya, 70 fős falu mobilpostával, 1 db postásunk van, kivéve, ha helyettesítik, de az is állandó ember, ismernek, és tudják, hogy csere-berélek. Szóval náluk soha nem túnt el még semmi, mert mindenemet megkapják. Szóval ez a rész inkább a pozitívba illene!
" alt="
">
Viszont anyukámnál Bp-en már veszett el érkező levél.
" alt="
"> Ő egy olyan részen lakik a XIV. ker-ben, hogy folyton cserélődnek a postások és szerintetek nézik a címzést? ÁÁÁÁ! Össze-vissza dobálnak be mindent. Az még hagyján, hogy az emelet-ajtót elnézik, de hogy a házszám se stimmeljen... Pedig nem egy bonyolut hely, kertesházas rész, pár db 20 lakásos társasházzal. Tavaly volt olyan cserém, hogy oda a környékre küldtem valamit itthonról, és nem kapta meg a cserepartner, és kb. 2 héttel később én vártam anyukámhoz 2 cserét, az sem érkezett meg hozzám soha... Elsőbbségiek voltak mind.
De az ember tényleg nem fog vk-okat ajánlottazni, mert úgy tényleg nem éri meg...
Miért van az, hogy amikor még nem volt átszervezve a posta, meg régebben amikor még telefon sem volt 1-2 nap alatt odaért a helyére minden??? Talán becsületesebbek voltak a postások és jobb volt a kézbesítési rendszer is? Akkor minek variálták át a dolgokat?
adrika6! Írjál ,nekik is panaszold el,ne csak én írjak
" alt="
">
" alt="
">5 munkanapra vállalják: az pénteken jár le.
Az elsőbbségi már húzós.....
Az elsőbbségi már húzós.....
28-án adtam fel egy cserepartneremnek az ajánlott levelet, jól leragasztott borítékban, Sajnos a mai napig nem érkezett meg hozzá.
Elsőbbségi levelem múlt hét hétfőn feladott ma ért oda a címzetthez.
Ez nagyon minőségi szolgáltatás....
Elsőbbségi levelem múlt hét hétfőn feladott ma ért oda a címzetthez.
Ez nagyon minőségi szolgáltatás....
http://kapos.hu/hirek/kis_szines/2012-09-13/botrany_a
_postan.html
_postan.html
Megkérdeztem, küldték, sőt újra küldik.
Ennyi enyveskezű ember dolgozik a Postán
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Küldték ?.kérdezd meg!
Nyár elején és most nyár végén sem kaptam meg a clubcard utalványaimat.((
Valaki lenyúlta a postán.
" alt="
">
Valaki lenyúlta a postán.
" alt="
">sada
Igen, az utánvét összegét lehagytam, de akkor így már világos.
Igen, az utánvét összegét lehagytam, de akkor így már világos.
Mennyi az utánvét összege?
sada: akkor jól számolok? 410+240+295?
Egyrészt fizeted az ajánlott levél költségét, másrészt visszafelé az utalvány költségét. Mindkettő könyvelt.
Ezt az utánvéteset nem értem, még nem utánvéteztem. 400 g körüli csomagot szeretnék feladni, postakészbe nem fér bele. 410 ft-ot értem, de akkor az utánvét +295 ft? Miért bonyolítják, hiszen így is, úgyis 295 ft. Az utánvét könyvelt? Vagy még + ajánlott?
"Postautalvány csatolása esetén 295 Ft-tal több, mint az azonos
összegû postautalvány díja.
Készpénzátutalási megbízás csatolása esetén 295 Ft (az átutalás díját
a Posta a számlavezetô bank részére számlázza)."
"Postautalvány csatolása esetén 295 Ft-tal több, mint az azonos
összegû postautalvány díja.
Készpénzátutalási megbízás csatolása esetén 295 Ft (az átutalás díját
a Posta a számlavezetô bank részére számlázza)."
Egy 30 kg-os csomagot szeretnék feladni jövő héten. A probléma az, hogy akinek küldöm, a IV. emeleten lakik, de két pici gyerekkel, vagyis nem tud lemenni a csomagért (amúgy se Schwarzenegger, nem bírná felcipelni). Olyan kellene, amit fel is visznek neki.
Ha Start vagy Start plusz csomagként küldöm és a "saját kézbe" opciót is kifizetem, akkor köteles felvinni neki a csomit a postás, nem tudja vki?
Ha Start vagy Start plusz csomagként küldöm és a "saját kézbe" opciót is kifizetem, akkor köteles felvinni neki a csomit a postás, nem tudja vki?