kisice 2012-10-12 :: 23:45
Magyar Postában nagyot csalódtam, az utóbbi 2 hónapban adtam fel cserére leveleket, mindig elsőbbségivel küldöm mindenkinek,és már 2* is jelezték h nem ért oda.Nagyon bosszantó!!!Akik ismernek és rendszeres cserepartnereim,tudják, h amit ígérek feladom, és mint látható hiába adom fel ha nem kapja meg a címzett.Felháborító!(volt már h én sem kaptam meg régebben cserémet,a partner viszont állította h feladta.én sem kaptam meg és ő sem kapta vissza a levelet) Ilyenkor hová tűnnek a levelek????
jojó 2012-10-13 :: 00:12
kisice! nem vagy egyedül

" alt="

"> írjál nekik,ne csak én,talán jobban ellenőrzik!Hétfőn,kedden még szabad feladni,esetleg szerda,de a többi nap

" alt="

">
kisice 2012-10-14 :: 22:05
jojo!
Hova kell írni tudsz küldeni vmi linket v email címet?
Felháborító amit csinálnak,mert nekem ég a pofám h feladtam vmit és nem ér oda,pedig tényleg feladtam.
Nagyon gát ez már ,de ha minden levelet ajánlva adnék fel egy vagyon lenne!
sada 2012-10-14 :: 22:09
A posta oldalán ott a kapcsolat, oda írhatsz.
De ha simán adtad fel, akkor egy állítás, egy tagadás: semmivel sem tudod bizonyítani, hogy valóban feladtad, s azt sem, hogy valóban nem ért oda..
jojó 2012-10-14 :: 23:12
kisice!
Lehet,már a feladásnál akad el? Nálunk is van egy felvevőnő,mindig elolvassa a borítékot

" alt="

"> nem is szeretek hozzá menni

" alt="

">
..de a simát is vállalja a posta,az sem tűnhet el!!
kisice 2012-10-14 :: 23:00
sada!
nem simán adtam fel hanem elsőbbségivel.
Mindent azzal adok fel(kivétel hivatalos mert azt ajánlva),soha nem adok fel simán levelet.Ismernek bent a postán 2 naponta megyek be és mindig csk elsőbbségis borítékot veszek, pont azért nehogy ne érjen oda.
De úgy látszik már ez sem megbízható.
sada 2012-10-15 :: 05:58
kisice
Az elsőbbségnek semmi köze a biztonsághoz: az csak a vállalási határidőt (gyorsaságot) befolyásolja.
Kerestetni csak könyvelt küldeményt lehet.
Eséllyel pedig csal LNK jelzéssel feladott ajánlottat. (+10+240 Ft)
szigiagi 2012-10-15 :: 06:51
Postához
Szerintem nagyon sok múlik a felvevő postán is és az érkezőn is. Nekem szerencsére nem szokott gondom lenni itthon: Valkonya, 70 fős falu mobilpostával, 1 db postásunk van, kivéve, ha helyettesítik, de az is állandó ember, ismernek, és tudják, hogy csere-berélek. Szóval náluk soha nem túnt el még semmi, mert mindenemet megkapják. Szóval ez a rész inkább a pozitívba illene!

" alt="

">
Viszont anyukámnál Bp-en már veszett el érkező levél.

" alt="

"> Ő egy olyan részen lakik a XIV. ker-ben, hogy folyton cserélődnek a postások és szerintetek nézik a címzést? ÁÁÁÁ! Össze-vissza dobálnak be mindent. Az még hagyján, hogy az emelet-ajtót elnézik, de hogy a házszám se stimmeljen... Pedig nem egy bonyolut hely, kertesházas rész, pár db 20 lakásos társasházzal. Tavaly volt olyan cserém, hogy oda a környékre küldtem valamit itthonról, és nem kapta meg a cserepartner, és kb. 2 héttel később én vártam anyukámhoz 2 cserét, az sem érkezett meg hozzám soha... Elsőbbségiek voltak mind.
De az ember tényleg nem fog vk-okat ajánlottazni, mert úgy tényleg nem éri meg...
Miért van az, hogy amikor még nem volt átszervezve a posta, meg régebben amikor még telefon sem volt 1-2 nap alatt odaért a helyére minden??? Talán becsületesebbek voltak a postások és jobb volt a kézbesítési rendszer is? Akkor minek variálták át a dolgokat?