Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 891 oldal |
Köszönöm szépen!
reál másolja s ezt a gmail nem szereti.. kattints a nyomtatási képre ott elő jön
" alt="
">
" alt="
">Reál Hungária Élelmiszer Kft. 1116 Budapest, Kondorosi út 6. a borítékra
írja rá: "Reál nyeremény kalendárium"
írja rá: "Reál nyeremény kalendárium"
Elküldené nekem valaki a REÁL Adventi Kalendárium beküldési címet amit elvileg emailben küldtek? Nekem csak üres üzenet jött, hiába jeleztem, nem küldték újra....
Köszönöm,lett segítségem!
" alt="
">
" alt="
">Keresek valakit,aki egy páros mozijegy kódért cserébe elhozná és elpostázná nekem az Aréna Plázából a Clinique szempillaspirál szett nyereményemet.
Ha vkinek szüksége van még megosztásra, írjon nyugodtan. Van néhány kódom, és a mobilnetem jól bírja feltöltések nélkül is.
" alt="
">
" alt="
">
Ákoo nagyon szívesen adtam
" alt="
">
eddig én is rengeteg kódot töltöttem fel, és mindet fel is tudtam használni.
" alt="
">
eddig én is rengeteg kódot töltöttem fel, és mindet fel is tudtam használni.
Vodi24 nagyon szépen köszönöm! felhasználtam mind a kettőt és mind2 sikeres volt-továbbra is érdemes bízni az emberekben
" alt="
"> természetesen ha egyéb nyeremény is lesz abban az esetben nemcsak gondolok rád -hanem át is adom ! Köszi szépen!
üdv Ákoo
" alt="
"> természetesen ha egyéb nyeremény is lesz abban az esetben nemcsak gondolok rád -hanem át is adom ! Köszi szépen!
üdv Ákoo
Ákoo
van két kódom, szívesen küldöm:
DLAPPXZ7DZ
HAF4CNE3Z4
van két kódom, szívesen küldöm:
DLAPPXZ7DZ
HAF4CNE3Z4
Volt, hogy megosztottam a 100Mb-ot, az ismerősöm elhasználta, kapott egy sms-t, hogy ha továbbítja, akkor 180 Ft-ért kap10 megát, nem továbbította, mégis levonták neki a 180 Ft-ot. ( tudom, nem ez volt a kérdés, de szerintem ez a kész átverés)
Sziasztok! Egy kedves ismerősömnek lefogyott a mobilnet-egyenlege szeretnék neki egy 50Mb-sat küldeni -de sajnos nins itthon promos coca-cola esetleg tudna valaki segiteni egy kóddal-vagy egy 50mb-s nettel? köszönöm előre is
" alt="
">
" alt="
">Lakik valaki Office Depot üzlet közelében, vagy az ünnepek között szándékozik még menni?
Maradt valakinek már felesleges nyári Shell kúton kapható kisautós játék bélyegjei? Ünnepek után is jó lenne, Budapesten érte mennék. Előre is köszi
Valaki tud olyan futár szolgálatot ami még vállal házhoz szállítást?
Akkor jó!
Nem vettem észre a válaszodat.
" alt="
">
Nem vettem észre a válaszodat.
" alt="
">annabella
Köszönöm a válaszod.
-
sada.
Nem tudom mi a probléma ezzel az @-lel. Azt jelzi hogy visszapattan a levél, de megkapom. Válaszolni, levelet irni viszont nem tudok. Megkaptam a leveled. Itt a fórumon jeleztem is, megköszöntem hogy szóltál. Megkaptam a táskát. két nap múlva már itt volt. Igaz a szállítási költséget ki kellett fizetni, mert személyes átvétel van. Igy is bőven megérte. Mégegyszer köszönöm szépen.
Köszönöm a válaszod.
-
sada.
Nem tudom mi a probléma ezzel az @-lel. Azt jelzi hogy visszapattan a levél, de megkapom. Válaszolni, levelet irni viszont nem tudok. Megkaptam a leveled. Itt a fórumon jeleztem is, megköszöntem hogy szóltál. Megkaptam a táskát. két nap múlva már itt volt. Igaz a szállítási költséget ki kellett fizetni, mert személyes átvétel van. Igy is bőven megérte. Mégegyszer köszönöm szépen.
Nekem azt mondtak 8 eves korig gyerek utana mar jo a felnott fogkefe.
csengetyu
Erről a címről visszapattognak a levelek.
Erről a címről visszapattognak a levelek.
Sziasztok.
Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy a felnőtt elektromos fogkefe 13 éves gyermeknek jó e, vagy még a gyermek fogkefe a megfelelő ?
Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy a felnőtt elektromos fogkefe 13 éves gyermeknek jó e, vagy még a gyermek fogkefe a megfelelő ?