Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 892 oldal |
köszönöm a válaszokat. Konkrétan a Wish.com -ról szeretnék rendelni
Én is gyakran fizetek kártyával. Eddig még nem volt vele gond.
Azért érdemes néhány dologra odafigyelni:
csak a saját gépeden használd:
idegen gépen legfeljebb privát/inkognitó ablakban.
ismert webáruházaknak fizess,
alaposan nézd meg a helyet, ahol használod: nem kamu hely? Biztosan megkapod, amit kértél?
De alapjában véve nem lehet vele gond.
Azért érdemes néhány dologra odafigyelni:
csak a saját gépeden használd:
idegen gépen legfeljebb privát/inkognitó ablakban.
ismert webáruházaknak fizess,
alaposan nézd meg a helyet, ahol használod: nem kamu hely? Biztosan megkapod, amit kértél?
De alapjában véve nem lehet vele gond.
csengetyu, kb. 10 éve használom internetes fizetésre a bankkártyámat (árurendelés, játékoldal stb.), hidd el, teljesen megbízható, bátran fizess vele, sosem volt még semmi zűr!
A PayPal hogy működik ?
Köszönöm a válaszokat.
A Bankkártyás fizetés hogyan történik ? Úgy hallottam hogy leemelik a számláről az összeget. Ehhez viszont meg kell adni az adataimat. Nem élhetnek vele vissza ?
A Bankkártyás fizetés hogyan történik ? Úgy hallottam hogy leemelik a számláről az összeget. Ehhez viszont meg kell adni az adataimat. Nem élhetnek vele vissza ?
csengetyu
Én is rendeltem már a Wishről.Most is várok pár csomagot. PayPallal fizetek mindig.
Én is rendeltem már a Wishről.Most is várok pár csomagot. PayPallal fizetek mindig.
csengetyu
Mi szoktunk rendelni eddig mindig megjött minden rendelésünk.Bankkártyával lehet fizetni.
Mi szoktunk rendelni eddig mindig megjött minden rendelésünk.Bankkártyával lehet fizetni.
én alirol szoktam rendelni
Sziasztok
Vásárolt már valaki a Wish.com -on ? Mi a vélemény ? Hogyan lehet fizetni ?
Vásárolt már valaki a Wish.com -on ? Mi a vélemény ? Hogyan lehet fizetni ?
Sziasztok! Telekomnál dolgozó fórumost keresek. Írjatok légyszíves, ha van köztünk valaki. Előre is köszi: Erika
Köszönöm szépen!
reál másolja s ezt a gmail nem szereti.. kattints a nyomtatási képre ott elő jön
" alt="
">
" alt="
">Reál Hungária Élelmiszer Kft. 1116 Budapest, Kondorosi út 6. a borítékra
írja rá: "Reál nyeremény kalendárium"
írja rá: "Reál nyeremény kalendárium"
Elküldené nekem valaki a REÁL Adventi Kalendárium beküldési címet amit elvileg emailben küldtek? Nekem csak üres üzenet jött, hiába jeleztem, nem küldték újra....
Köszönöm,lett segítségem!
" alt="
">
" alt="
">Keresek valakit,aki egy páros mozijegy kódért cserébe elhozná és elpostázná nekem az Aréna Plázából a Clinique szempillaspirál szett nyereményemet.
Ha vkinek szüksége van még megosztásra, írjon nyugodtan. Van néhány kódom, és a mobilnetem jól bírja feltöltések nélkül is.
" alt="
">
" alt="
">
Ákoo nagyon szívesen adtam
" alt="
">
eddig én is rengeteg kódot töltöttem fel, és mindet fel is tudtam használni.
" alt="
">
eddig én is rengeteg kódot töltöttem fel, és mindet fel is tudtam használni.
Vodi24 nagyon szépen köszönöm! felhasználtam mind a kettőt és mind2 sikeres volt-továbbra is érdemes bízni az emberekben
" alt="
"> természetesen ha egyéb nyeremény is lesz abban az esetben nemcsak gondolok rád -hanem át is adom ! Köszi szépen!
üdv Ákoo
" alt="
"> természetesen ha egyéb nyeremény is lesz abban az esetben nemcsak gondolok rád -hanem át is adom ! Köszi szépen!
üdv Ákoo
Ákoo
van két kódom, szívesen küldöm:
DLAPPXZ7DZ
HAF4CNE3Z4
van két kódom, szívesen küldöm:
DLAPPXZ7DZ
HAF4CNE3Z4