Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 143 oldal |
Igen.
Az ízbombát is ma/holnap adjátok fel a második fordulóra?
Köszi Futárka ma megérkezett Üllőre is a tál! :-)
Délután megérkezett a tál
Innocence, Te is megkaptad, megnyugodtál?

Innocence, Te is megkaptad, megnyugodtál?
Semmi baj Nórika, hasonló esetben én is arra számítottam volna, mert a futárok többsége valóban pasi!
Sziasztok!
Újra itt vagyok, ha valami van, üzenjetek!
Újra itt vagyok, ha valami van, üzenjetek!
Igen,tudom,hogy nem játszik,éppen ezért szeretném külön rakni,hogy még véletlenül se keverjem össze.Köszönöm a segítséget!
futárka
köszi szépen a telefonos segítségedet, át is vettem a tálat!
(és bocs, hogy úgy meglepődtem, de tényleg azt hittem, hogy "futárka" férfiember, aki mély férfihangon fog bejelentkezni..
)
köszi szépen a telefonos segítségedet, át is vettem a tálat!

(és bocs, hogy úgy meglepődtem, de tényleg azt hittem, hogy "futárka" férfiember, aki mély férfihangon fog bejelentkezni..

trendy
5996358015658 Knorr Mediterrán csirke alap 51g
De ez a Receptbarátnőknél nem játszik.
5996358015658 Knorr Mediterrán csirke alap 51g
De ez a Receptbarátnőknél nem játszik.
Sziasztok!
Most egy időre elbúcsúzom Tőletek. de este visszanázek!
Ha probléma van, elértek mobilon!
Futárka
Most egy időre elbúcsúzom Tőletek. de este visszanázek!

Futárka
Meg tudná valaki mondani,hogy a mediterrán csirke alapnak mi a kódja?
Nagyon köszönöm! 

Wen!
Kb. 1 óra míg odaér, mert Nőtincsen van éppen, az meg egy kicsit messzevan tőled, de siet! Azt mondta, ha dolgod van, intézd el nyugodtan, majd felhív, ha a közelben van!
Kb. 1 óra míg odaér, mert Nőtincsen van éppen, az meg egy kicsit messzevan tőled, de siet! Azt mondta, ha dolgod van, intézd el nyugodtan, majd felhív, ha a közelben van!
oké! de még úgyis bentvagyok a cégnél! Ha meg autózok, akkor elértek a mobilon, ha fontos! 30/694-2458
futárka: ok, majd jelzek de Neked is kell néha pihenned.
Este még beírom történt-e valami.

Máris!
Futárka, tudnál valami közelebbi időpontot, hogy mikorra ér Dunakeszire a futár? Tegnap már nem jött hozzám, ma délben hívtam telefonon, mára igérte, de nem szeretném én zavarni az újbóli telefonálással és ki sem merem tenni a lábam az ajtón. 

A barátnők közül kapott már valaki ajándékot?
csak egész nyugodtan! A lökött, ha előbb szól, akkor kivittük volna helyette a tálakat!
Ok.
Majd megkérdezem sógornőmet, odaért-e, vagy hívta-e. Persze nem szeretném Nálad bemószerolni.