Magyarországon Petőfi Sándorról nevezték el a legtöbb közterületet.
2800 Petőfi Sándor utca van,
266ezren laknak bennük és
a hosszúságuk összesen 2000 km.
A Petőfi Sándor nevét viselő közterületek 99 százaléka kisebb településeken van.
Rövidebben:
https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/08/buszro
l-le
lokott-labat-elveszito-zoli
https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/08/buszrol-le
lokott-labat-elveszito-zoli?utm_source=life.hu&utm_m
edium=referral&utm_campaign=ott_a_03_n
Művégtagra gyűjt, 1 millió kellene neki.
Átvehetnénk néhány ötletet...
https://www.youtube.com/watch?v=Mx1uaWY_Upo
Mabi02
Szerintem is

" alt="

">
Kedves sada,
Tök jó ilyen érdekességeket olvasni.
Köszönöm
1953. augusztus 20-ára, a Népstadion nyitóünnepségére készült az első Sport szelet. Az akkori csomagoláson egy diszkoszvető atléta szerepelt, akit dr. Szécsényi József olimpikonról mintáztak.
Én sem értettem a felhördülést.
Az adás-vétel a 2 fél dolga.
Akinek nem tetszik, nem fogadja el.
Ennyire egyszerű,
Luluanne és tsai.. a jelzőket kihagyom mert nem illik a fórum/fórumozók szelleméhez
Irányár volt, ezt mindazok akiktől megvettem a jegyet megértették.
Ismét hálás köszönet nekik, mert így a nagyobb család is tudott menni és óriási élmény volt!
Vágási Feri 2023-08-23 :: 10:35
Lindt - ez nagyon teczik:
SZERENCSÉS MÁSODIK...
HAPPY SECOND...
Bárhogy is, csak az nyerhet Fődjat, aki nem nyert nyeLő időpontos nyereményt, amit elméletileg azonnal kiír a gép.
A verseny minden fordulójában 10 csomag Lindt EXCELLENCE csokoládét és 1 iPhone 14 Pro (128 GB Gold) készüléket sorsolunk ki a regisztrált játékosok között. A tizenegy nyereményt minden egyes
fordulóban az a versenyző nyeri, aki a "szerencsés második" („happy second”) után a leggyorsabban teljesíti a verseny regisztrációját az adott fordulóban. A tizenegy "szerencsés másodpercet" véletlenszerű
sorsolással határozzák meg a Verseny fordulójának kezdete előtt. A "szerencsés másodpercek" nem kerülnek nyilvánosságra. Ezeket a nyerteseket a regisztrációt követően azonnal értesítjük.
2023.10.11-én az addig nem nyertes regisztrációk közül kisorsolunk egy nyertest, aki egy Lindt Home of
Chocolate utazásra szóló utalványt kap
agili
Kedves (?), hogy aggódsz ZORRO darázs derekáért, de ez nem csere-bere téma. .
"ezért ilyen ez az oldal"
Használható?
yokodi
Ez elég abszurd. Továbbadod?
6900 Ft-ot ér egy darab jegy...

" alt="

">
500 Ft a mai világban, inkább bukja az ember, ha már nem tud elmenni
A Csipet Land Kft 1998.-ban levédette a "ropi" nevet.
Ezért "csak" sós pálcika minden más hasonló a polcokon.
Úgy látom, nem tetszett valakinek a hozzászólásom, mert törölték, pedig csak kérdeztem, de lehet, hogy rossz helyen?!
Na, ezért ilyen ez az oldal már...
https://www.penzcentrum.hu/hitel/20230816/figyelem-le
allas-jon-az-otp-nel-kartyaval-sem-lehet-majd-fizetn
i-1140197
"Húsz év alatt duplájára nőtt a bőrrákos esetek száma Magyarországon
A Sziget Fesztiválon minden századik megvizsgált fesztiválozónál pozitív lett a bőrrákszűrés."
Ez jó volt sada, köszi!

" alt="

">
"Egy másik szembetűnő különbség a régi és mai fesztivál között – nem meglepő módon – az ár. „Harminc éve még harmincezer forint volt a fizetésem, abból tudtam venni 300 forintért napijegyet vagy 1400-ért bérletet, és tízezer forintból pedig boldogan eléltem kint” – mondja Zsóka. Tízezer forint ma már nem sok mindenre elég idebent, az idei Szigeten egy gírosztál 7500 forint, de találtunk egy aranyáron kapható, 9000-es hamburgert is. ...
Van azonban, ami nem változott. Minden évben a Sziámi-koncert zárja a fesztivált, ez idén is így lesz, és ahogy mindig, mi most is ott leszünk”
Mindig van valami. A szegedi vonalakon augusztus 5-ig karbantartás miatt van kavarás.
Volt az erdei túrás, amit itt belinkeltem.
Másnap felborult a sínen a letépett felsővezetéket javító gép.
Utána biztosító berendezés hibája miatt késtek a vonatok.
Most ép Szatymaz és Kiskundorozsma között avartűz miatt áll a forgalom.
Valamelyik nap eleve egy órás késéssel indult felfelé a vonat, mert hibás volt a mozdony(?).
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások