Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 69 oldal |
MIlyen mp3 lejátszót lehet nyerni? Tud vki infot róla?
nem
a netes kódbeküldés működik már?
Választ valóban csak akkor kapsz, ha nyertél, egyébként semmit nem írnak.
Nekem is a beküldés után valamivel később jött egy sms, hogy nyertem.
Nekem is a beküldés után valamivel később jött egy sms, hogy nyertem.

semmi vodás vagyok
Választ csakha nyertél, akkor küldenek, de én az üdvözlő sms-t hiányolom. Neked sem jött?
bocs Petyuska
Petruska
Az elöbb küdtem de még csak választ sem kaptam
Az elöbb küdtem de még csak választ sem kaptam

Játszik valaki sms-ben? Esetleg nyert is? Mert lehet elküldenék akkor pár kódot.
Nekem is ígértek egy visszahívást az üres csomagolás miatt, meg megerősítette, hogy még mindig technikai problémáik vannak.
Tényleg ne lőjük már ki egymást.
Ki akar a következő 10 percben sms-ben kódot küldeni? Én megvárnám a netes küldést
Ki akar a következő 10 percben sms-ben kódot küldeni? Én megvárnám a netes küldést

Nekem az sms-re se jött semmi
A netes nem működik.
Ugyanazt a kódot elküldtem sms-ben, és az első sms-re válaszoltak egy üdvözlő szöveggel. Tehát az sms küldés működik.
Ugyanazt a kódot elküldtem sms-ben, és az első sms-re válaszoltak egy üdvözlő szöveggel. Tehát az sms küldés működik.
nem nem hanem NET....
0/10 SMS
, a nem nekem sem megy.... 
, a nem nekem sem megy.... 
Hívtam az infóvonalat, technikai problémáik adódtak. Kérik, ne küldjünk kódot, nehogy elvesszen
Még ők sem tudják, elvesztek-e a beküldött kódok. Visszahívnak, ha él a rendszer.
Még ők sem tudják, elvesztek-e a beküldött kódok. Visszahívnak, ha él a rendszer.
Hát ez bosszantó lehet! Megérne nekik egy dörgedelmes emailt. 

EZ EGY SZR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8 óra 03 kor azt írta hogy játékidőn kívül küldtem a kódot.... 8. 05 kor 07 kor 11, és 14 kor is még időn kívül voltam.. érti ezt valaki?
Játékidőn kívül küldtem a kódot 

Sziasztok, én feladtam. Sok szerencsét!