Startlap Földkörüli Utazás Bubbával
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 59 oldal |
Töröld a cookiekat.
kikel lépni a startlapbol és ujra behivni
ti hogy tudtok játszani több néven?
nekem amikor egyszer rákattintok akkor megjegyez, és akárhányszor megtalálom a bubbát mindig be van már jelentkezve....
csak úgy sikerült 2 névvel, hogy egyiket explorerből, a másikat pedig firefoxból nyomtam....
de szeretnék még játszani a szüleim nevében is...
segítene valaki?
köszi
nekem amikor egyszer rákattintok akkor megjegyez, és akárhányszor megtalálom a bubbát mindig be van már jelentkezve....
csak úgy sikerült 2 névvel, hogy egyiket explorerből, a másikat pedig firefoxból nyomtam....
de szeretnék még játszani a szüleim nevében is...
segítene valaki?
köszi

bobi! írtam.
Valaki legyenszíves privibe megírni,hogy ma a kishuncutka hol rejtözködik,mert én nem találom !!!
Elöre is köszi a segítséget !!!
Elöre is köszi a segítséget !!!
Már én is lemondtam róla, de elvileg most fennt van az apu neve. Értesítő még nem jött! Még várok rá egy picit, majd később érdeklődöm.
Mi azzal sem lennénk kisegítve ha odaírnák, hogy Bp. , mert nem mondom túl sürünek a nevemet, de ahol lakom /15 emelet/ ,valahogy összeválogattak minket és 3 család is fut e névvel.
Mi azzal sem lennénk kisegítve ha odaírnák, hogy Bp. , mert nem mondom túl sürünek a nevemet, de ahol lakom /15 emelet/ ,valahogy összeválogattak minket és 3 család is fut e névvel.

Azt az egyet nem érdemes! Mármint feladni :-) Pár napja nyert az egyik névrokonom. Legalábbis gondolom, mert én nem kaptam értesítőt. Igaz, hogy másnap délelőtt süket volt a freemail, el is veszhetett... De tavaly a startlap csomag nyerők közt is láttam a nevem, mégse kaptam semmit. Igazán odaírhatnák legalább a várost!
Egyáltalán semmi! Kezdem feladni

Eddig én sem nyertem!
megint semmi. 

Tegnapi nyertesek között van egy-két ismerős név
gratula nekik
Főleg a kisebbik lányomnak 
gratula nekik
Főleg a kisebbik lányomnak 
ilyen nincs, megint nem nyertem 

nektek rendesen müködik az oldal?
és tudtok valami email cimet amiről kapjátok az értesítőt, hogy nyertek?
köszi
és tudtok valami email cimet amiről kapjátok az értesítőt, hogy nyertek?
köszi
savika!
Mikor nyerted?
Én kedden és még nem jött értesítés.
Köszi
Mikor nyerted?
Én kedden és még nem jött értesítés.
Köszi
Végre egy Bubba!
na végre kiírta hogy gratula megtaláltam
Én is megtaláltam két helyen, de gondolom úgyis egyetlen egy kattintás számít,mármint egyre és nem kell mindkettőt megtalálni, hogy bekerülj a sorsolásban.... :?
most néztem,tényleg 2 helyen van fent bubba! 

Volt amikor kettőt találtunk. Ma csak egyet. (Szerintem) 

én ugy tom kettő :s