Oké ! Köszi az instrukciókat ! megyek is ,,átmeneti utcaseprűnek álcázott kupakgyűjtögetőnek "

aztán ha lesz sok akkor egész nap küldöm
Nekem sem sikerült még,de nem adom fel!!!!!!!!!!
sok próbálkozás,sok gyűjtögetés aztán hátha...
De gyerekek ekkora mázlija van ?! nemár (bár én csak gratulálni tudok) engem csak 1 teló megnyeresének a titka érdekel

Mázlija van

szerintem mindegyik kell hozzá

Úristen ! Komolyan ismered ? Csak nem Pepsi dolgozó ? Vagy csak egyszerű szentesi ,,utcai gyűjtögető" ? Lécci lécci kérdezd meg hogy mi a titok ? A sok kupak vagy a jó időzítés ?
Ismerjük és ennél sokkal többet nyert sok kupakkal.
Sziasztok !
Ha ismeritek Szentesről Balázs Csabát akkor érdeklődjétek már meg tőle hogy hogy sikerült neki aug. 8-án 2 db Motorola telót majd aug. 9-én ismét egy újabb telót nyernije a Pepsin.
Mikor küldte be a kódot?
Ez a kupak eladós téma engem is felhúzott,nem azért mert venni akartam

,de pont az illető,szúrt le magánban,hogy milyen hülyeséget írok,mikor pepsi kupakokat kerestem nagyobb darabszámban,többféle nyereménytárgyért. Szóval ez nekem kissé fura.

Erzsi a barátnőm, most nincs netközelben, tegnap kb. 100 kupakból lett a 2x2 jegy. Régebben sikerült neki 1 teló is. Van 4x2 jegye eladó és beírja mikor nyomja a következő sorozatot. Köszi a drukkolást mindenkinek!
igen, az 50 ft-osról. De a virágkarneválon is lehetett, hogy vki beküldte, nem nyert és eldobta. Kicsi a valószínűsége, de ha az utcán találok, akkor azt is beküldhették már, vagy pedig pont a szelektív tetején vannak üvegek, és ott figyel egy engem.
krysztasz nem erről beszélt,hanem az 50ft-os ajánlatról szerintem

krysztasz: már egyszer kérdeztétek és írta, hogy a lánya gyűjtötte össze a virágkarneválon.
Én is beküldenék 350 kupakkódot ........... ha lenne
3x2 jegyet nyert
engem az érdekelne, hogy mindegyik kólát a fórumosunk itta meg? Mert ha találta, és van köztük akár 10-15, ami be van küldve - ha nem több -, akkor lehet visszafizetni...
Pancsabi
Nézd meg a nyerteslistát!
Újabb 2x2 koncertjegyet nyert.
Azt viszont nem tudjuk, hogy mind a 350 kupakot sikerült-e elküldenie, mert akkor megérdemelte volna mind a 6 telcsit

Örülök neki

Remélem a teló is össze jött.

Pancsabi: a nyerteslista még nem teljes, de 2 X 2 belépő már tuti sikerült Neki.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások