Rossmann Johnson rengetegből semmi

" alt="

">
vadaska tanárnőnek jelentem, statisztika gyakorlata üzeni, most már sokkal jobban érzi magá...

" alt="

">
(ON: tényleg ezer éve nem láttalak.

" alt="

"> )
roska
Mivel nincs mindig időm a hozzászólásokat olvasgatni, most jutottam el odáig, hogy visszaolvassam az elmúlt hetek "termését".
Elég szomorú, ha a fiad statisztikai alapon akarta Neked megmagyarázni, hogy miért is rosszabb számodra, ha sok pályázattal játszol és nem eggyel.
Csatlakozom sada véleményéhez, de azt annyival módosítanám, hogy ne statisztika órán, hanem matematika-valószínűségszámítás órán figyeljen nagyon legközelebb!!
Hidd el, tudom miről beszélek, hiszen 1997 óta statisztikát tanítok a felsőoktatásban. Ettől függetlenül mi is nyertünk már főnyereményt egy beküldött pályázattal is, és nálunk sem bevett gyakorlat a tömeges beküldés. Egy blokkal is lehet nyerni, csak jó helyre nyúljon, akinek húznia kell.
A hozzászólásomat pedig a statisztika gyakorlatának "megvédése" érdekében tettem, nem pedig a játékos elvek ellen vagy mellett.
úgy lesz

" alt="

">
jojó
De jó volna

" alt="

">
Sorsolnak még a beküldők között!Nyerhettek még 3000Ft értékű csomagot

" alt="

">
Sajnos nekem sem sikerült

" alt="

">
De legalább az ovinak adtam és remélem ők nyernek!

" alt="

">
Olyan szomorú vagyok, el sem tudom mondani.

" alt="

">
Meg.

" alt="

">
A mozgópostás elsőbbségi levelek meg szoktak érkezni másnapra?
Koronás gyorsasági 6/0

" alt="

">

" alt="

"> se szomszédéknak, se nekünk nem sikerült.

" alt="

"> még ilyet... tudom sokan küldtek be, de akkor is

" alt="

">
Én a coca cola macit talált blokkal nyertem

" alt="

">
15 db blokkot találtam és azzal sikerült!
Hűséges pepsi fogyasztó vagyok

" alt="

">
De jól mondod sada én is játszottam sokszor talált vagy ott hagyott blokkal ,akkor most szégyelnem kellene magam?Igaz nem nagyon nyertem vele semmit de nyerhettem volna.

" alt="

">
mvincze!Kiskapu lesz mindig

" alt="

"> magyar ember találékony

" alt="

">
Ha egy cég a játékával nem a vásárlóit célozza meg, az a szervező hibája, nem a játékosoké.
Alkalmazzon hozzáértő marketingest.
A P&G-nek nem jó akármilyen blokk.
Az Árkádban - a megszorítás nélkül- akár a biztonsági őr is oda vihetné a kukát a hosztesznek és kiboríthatná elé az összes blokkot, kérve a több tucat sorsjegyet.
Amíg nem írod rá a bérletre az igazolvány számodat, az használhatja fel, aki akarja, függetlenül attól, ki vette.
Ha majd a mosópor is névre szóló lesz, akkor lesznek hasonló kategória a bérlettel.
Szíved joga nem cserélni, nem gyűjteni, csakis sk. vásárolni, s azzal játszani.
Sok szerencsét, de igazán!
De ennek semmi köze a tisztességhez v. a tisztességtelenséghez.
Jobb is, ha lezárod.
Rengeteg össze nem illő dolgot zagyváltál egybe.
Fölösleges egymásra mutogatnunk. Minden a promóciók szervezőin múlik.
Én is a tisztességes játék híve vagyok.
A játékok szervezői pedig fogalmazzanak olyan játékszabályzatot, hogy ne lehessen ügyeskedéssel kijátszani. Amelyik nem olyan, addig mindig lesznek akik ki fogják használni a kiskapukat.
sada
miért is más típusú játék????
vásárláshoz kötött, csak az Árkádban ha nyerni akarsz kitöltöd a szelvényt, a P&G-nél meg ha nyerni akarsz beküldöd sms-ben vagy neten az AP-t.
egyáltalán nem más játék!!!
Egyébként, ahogy írtad, a "talált" blokk mögött is van vásárlás. Ez tény, csak nem azé az emberé, aki aztán elviszi a nyereményt. Pedig a játékokkal a szervező cégek célja, hogy a tényleges vásárlóit jutalmazza a nyereménnyel!
Kicsit sarkítva olyan ez, mint a buszbérlet! Megveszed, kifizetted. Attól hogy vásárlás van mögötte, még nem utazhat vele az egész családod, másnap meg a haver, harmadnap meg a szomszéd. Hiába van kifizetve, az csak a vásárlót jogosítja fel utazásra.
Részemről zárom a témát. A véleményem változatlan, én a tisztességes játék híve vagyok, eddig bejött, remélem ezután is be fog.
Az kifejezetten jó,ha nem mindenki ugyanazt akar nyerni!

" alt="

">
Bár a wellnesst és is szeretem abból a szempontból,hogy annak az árából kijön egy jó élménydús nap a családdal,sok programmal,étterem,stb.,vagy tavaly is milyen jól jött az ára a lányom főiskolai életének a beindításához!A pénznek mindig van helye,bár az a legjobb,mikor az ember körülnéz a lakásban és elmondhatja,hogy ezt is nyertem,meg ezt is,meg ezt is...

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások