Soproni Ászok - Sörbarátok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 51 oldal |
Pont arról van szó, amit Gabi írt. Nekem pl. van 15 db 72-es kupakom, ami nem fog nyerni. Most pofátlanul cseréljem el valakivel, hátha sikerül valakit bepaliznom ?
Winner
Aki viszont cserélne veled,biztos tisztában van melyik szám esélyes arra,hogy nyertes kód legyen. Valaki megkérdezi tőled, milyen számúkupakjaid vannak, neadjisten van kzte olyanamiszerinte később nyerő lesz, azt tepár vonalkódért elcserélnéd? Még akkor is, ha mondjuk laptop a nyeremény? Nem hinném... aki érti a játékot, látatlanban nemfog cserélni. Mi van akkor ha csupa olyan számot kap ami ezer számra van mindenhol.
Aki viszont cserélne veled,biztos tisztában van melyik szám esélyes arra,hogy nyertes kód legyen. Valaki megkérdezi tőled, milyen számúkupakjaid vannak, neadjisten van kzte olyanamiszerinte később nyerő lesz, azt tepár vonalkódért elcserélnéd? Még akkor is, ha mondjuk laptop a nyeremény? Nem hinném... aki érti a játékot, látatlanban nemfog cserélni. Mi van akkor ha csupa olyan számot kap ami ezer számra van mindenhol.
minya!
Ami eddig nem nyertes, az még lehet az, nem?
Én erre gondoltam, hogy látatlanban átadnám, mert szerintem, nincs sok esélyem ezzel a játékkal.
Ami eddig nem nyertes, az még lehet az, nem?
Én erre gondoltam, hogy látatlanban átadnám, mert szerintem, nincs sok esélyem ezzel a játékkal.
winner, ezek szerint még sem érted sada érverését. Vagy nyertes a kupakod és akkor hülye lennél 3 vk-ra elcserélni az autód vagy a laptopod, vagy nem nyertes és akkor sz@rt sem ér. Nekem is van kb 300 nem nyertes kupakom, ki mit ad érte ?
Kedves sada!
Én értem az érvelésed, de én úgy érzem, hogy ebben a játékban nincs esélyem, és ezért szívesen odaadom másnak, aki úgy érzi, hogy neki megéri gyűjtögetni.
Én értem az érvelésed, de én úgy érzem, hogy ebben a játékban nincs esélyem, és ezért szívesen odaadom másnak, aki úgy érzi, hogy neki megéri gyűjtögetni.
Nem értem, miért kéne cserélni.
" alt="
">
Ha nyerő: Beváltod magadnak.
Ha nem nyerő, akkor mit csináljon vele más?
A nyerő kupakokból különben is csak néhány van foprgalomban.

Ha nyerő: Beváltod magadnak.
Ha nem nyerő, akkor mit csináljon vele más?
A nyerő kupakokból különben is csak néhány van foprgalomban.
nekem is van egy pár sopronis kupakom cserére
soproni kupakok vannak cserére
A mai szám: 220.
Tényleg jó a szám, de csak munkaidőben. Du 4-től már nem él.
Pedig 06-40-900 000 a jó szám.
" alt="
">

Sziasztok!
Gondoltam, ha már van egy kódos ajándék kupakom, felhívom a megadott 40/900-000 telefon számot, de a számon előfizető nem kapcsolható. Nem semmi hozzáállás! Még csak 10-e van és az akció 15-ig tart. Ti milyen számot hívtok?
Gondoltam, ha már van egy kódos ajándék kupakom, felhívom a megadott 40/900-000 telefon számot, de a számon előfizető nem kapcsolható. Nem semmi hozzáállás! Még csak 10-e van és az akció 15-ig tart. Ti milyen számot hívtok?
Áll az alku!
Na mentem, mert rángatnak...

De csak akkor, ha neked marad elég 

Megfelezzem Veled az enyém?

Cirbolya, de jó neked. Nekem "ma még megverek valakit" kedvem van 

Részemről a szerencse!
Nem tudom, a szép idő teszi-e, de olyan kanárit nyelt macskás kedvem van. Azt hiszem, ha felébred a kölök, húzunk is kifelé...

Most neked sikerült! 

NNaa, és ha csak megnevettetni akart?

Fogd már fel:
Akinek van kódosa, az beváltja (gyakorlatilag nem kell hozzá a többi),
esze ágában sincs elcserélni.
Akinek van kódosa, az beváltja (gyakorlatilag nem kell hozzá a többi),
esze ágában sincs elcserélni.