Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 320 oldal |
Nagyon köszönöm... :-*
Fortunácska!Gondolj rám a héten is
" alt="
">
" alt="
">Fortunácska!Köszönöm,hogy meghallgatsz,héten gondolj rám is
" alt="
">
" alt="
">Fortuna nagyon köszönöm a tegnapit,de légyszíves csütörtökön és vasárnap segíts!Köszönöm
Ebben az évben a nagy dolgok sajnos elkerültek,így a fent maradó pár napban szeretnék valami nagyot nyerni
" alt="
">Köszönöm
" alt="
">
" alt="
">Köszönöm
" alt="
">Fortuna! holnap én is várom a segítségedet!
Kérlek légy velem, segíts.... :-*
Fortuna légyszi segíts az következő sorsolásokon,hogy az álmom teljesüljön! Köszönöm
Kérlek amiben mesterkedem jöjjön össze, lécci...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Fortunácska!Nagyon köszönöm,hogy mindig meghallgatsz ,légy szíves a héten is gondolj ránk!Tudod mit szeretnénk
" alt="
">
" alt="
">A holnapi sorsoláson szeretnék nyerni. Nagyon sokat vásároltam és ettem érte, és minden más ilyen játékban, de nem sok szerencsével.
Ami
Ami
Kedves Fortuna és Ti többiek akik segítetek!Hálás köszönetem.Maradjatok velünk.Köszönöm.
Drága Fortuna! Nagyon kellene egy kis pénznyeremény, légyszíves segíts egy kicsit! És segíts mindenkinek aki rászorul
" alt="
"> Köszönöm.
" alt="
"> Köszönöm.Én is merészelek hozzád fordulni Fortuna! A héten nagyon várom a támogatást!!!!
Egy fekete Mini Coopert Karácsonyra
" alt="
">
" alt="
">Fortunácska!Hálásan köszönöm,hogy meghallgatsz,segítesz,mikor kell!
" alt="
">
Arról az egyről sem feledkezzél meg,légyszi, amit nagyon szeretnék
" alt="
">
" alt="
">
Arról az egyről sem feledkezzél meg,légyszi, amit nagyon szeretnék
" alt="
">Fortunácska!Tudod,ma.....légyszi a névsorból engem se felejtsél ki!Köszi
" alt="
">
" alt="
">Paintuci: úgy legyen
" alt="
">
" alt="
">Vagy engem segíts meg h. tudjak segíteni a barátaimnak.... nagyobb tételben...
vagy a barátaimat segítsd meg h. ne szoruljanak segítségre...
Továbbá akiknek hú de fontos vagyok, voltam, lennék... az gyakorlatban is legyen így.... meg akinek a sok thibo kv-t el tudtam adni, ha már nem tér észhez, legalább az autót hagy nyerjem meg, hagy kapjon agyvérzést kávézás közben....
" alt="
">
Azok a kollégáim akik az első két körben már elhagyták a "színes bázist" találjanak hamar melót...
Akik maradtak azoknak nagyon jó szezont kívánnék... még vagy 100t...
Ja és továbbra is kék autó...
" alt="
"> ...lécci...
vagy a barátaimat segítsd meg h. ne szoruljanak segítségre...
Továbbá akiknek hú de fontos vagyok, voltam, lennék... az gyakorlatban is legyen így.... meg akinek a sok thibo kv-t el tudtam adni, ha már nem tér észhez, legalább az autót hagy nyerjem meg, hagy kapjon agyvérzést kávézás közben....
" alt="
">
Azok a kollégáim akik az első két körben már elhagyták a "színes bázist" találjanak hamar melót...
Akik maradtak azoknak nagyon jó szezont kívánnék... még vagy 100t...
Ja és továbbra is kék autó...
" alt="
"> ...lécci...Kedves Fortuna ! Mindent köszönök ...