Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 9173 oldal |
Az viszont furcsa, hogy az összes többi lejárt MOL-os promóció játékszabályzata még megtalálható a neten, ez viszont nem. Legalábbis én nem találtam google keresővel.
De június 6.-án.
Nem vettek vissza semmit, meg sem kapta.
Lehet, h nem is jelentkezett érte.
Milyen feltételezés?
Kihirdették, hogy ki kapta meg.
https://mol.hu/hu/autozzon-velunk/aktualis-akciok
/7799-bugatti-vagj-bele-uj-elmenyekbe
Nem vettek vissza semmit, meg sem kapta.
Lehet, h nem is jelentkezett érte.
Milyen feltételezés?
Kihirdették, hogy ki kapta meg.
https://mol.hu/hu/autozzon-velunk/aktualis-akciok
/7799-bugatti-vagj-bele-uj-elmenyekbe
A MoMove Bugatti auto elso sorsolasa nem junius 6 .-an volt? Idaig tanakodtak az elso nyertes nyertessegerol? Visszavettek az autot? Vagy ez csak feltetelezes?
Köszönöm!
Weber
Arra emlékszem csak hogy más volt a futár cég
Arra emlékszem csak hogy más volt a futár cég
Hulasz!
Tényleg? Ez azért érdekes, mert írtam nekik akkor csekély angol tudásommal és megnyugtattak, hogy külön csomagban érkezik, de azt nem írták hogy egyszerre adták volna fel a grillel.
Azt nem tudod, melyik futár vitte az italt? Mert a grillt úgy emlékszem, hogy a DHL.
Tényleg? Ez azért érdekes, mert írtam nekik akkor csekély angol tudásommal és megnyugtattak, hogy külön csomagban érkezik, de azt nem írták hogy egyszerre adták volna fel a grillel.
Azt nem tudod, melyik futár vitte az italt? Mert a grillt úgy emlékszem, hogy a DHL.
Weber
Nekem ugyanazon nap jött mindkettő.
Viszont külön futár hozta
Nekem ugyanazon nap jött mindkettő.
Viszont külön futár hozta
Az Almdudleres kérdésemre senki nem tudja a választ? Ne már! 200 nyeremény volt! " alt="">
Én azon is bosszankodom magamra, hogy 1 perccel elírtam a 10000 Ft-os nyereménynél az időpontot, úgy, hogy mindig megnézem még egyszer " alt="">
Pótnyertesé lesz, mert annyi eszem nem volt, hogy rögtön feladjam helyesen " alt=""> és akkor én lehetnék az elbukott nyereményem pótnyertese " alt="">
Pótnyertesé lesz, mert annyi eszem nem volt, hogy rögtön feladjam helyesen " alt=""> és akkor én lehetnék az elbukott nyereményem pótnyertese " alt="">
Ha már a nyertes értesítést sem vette észre, lehet, hogy azt sem, hogy elbukta.
De ez csak egy tipp.
De ez csak egy tipp.
Lehet. De gondolom nem szándékosan. Mindenesetre oltári szívás.
Az is lehet, hogy nem jelentkezett érte.
weber 2024-09-25 :: 12:15
De durva! Milyen érzés lehet már az eredeti nyertesnek elveszíteni egy ilyen autót?! Szerintem mondjuk már mindannyian buktunk kisebb-nagyobb értékű dolgot figyelmetlenség miatt, de azért egy ilyen nagyon szíven ütne!
De durva! Milyen érzés lehet már az eredeti nyertesnek elveszíteni egy ilyen autót?! Szerintem mondjuk már mindannyian buktunk kisebb-nagyobb értékű dolgot figyelmetlenség miatt, de azért egy ilyen nagyon szíven ütne!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy aki nyert az Almudlerrel, annak megérkezett-e már a karton ital? Mert a grillt már hónapok óta használjuk, de ital sehol.
Kattaz! A nevedről jutott eszembe, mert anno te írtad be a játékot, innen is köszi! " alt="">
Kattaz! A nevedről jutott eszembe, mert anno te írtad be a játékot, innen is köszi! " alt="">
Sziasztok! A Tomival milyen nyereményjáték fut most? A CBA-ban kint van kiemelve a termék, de csak annyi van kiírva, hogy "nyerj a Tomival". Semmi webcím vagy időtartam. Nem is értem miért nem írnak több információt róla.
letti
jar mosogatógép kapszulát vettem, de az ecofamilyben jar mosogatógép tablettaként hozta a "blokk". Sajnos a játékszabályzatban nincsenek felsorolva vonalkód alapján a termékeke, csak annyi van, hogy mosogatógép kapszula....én feltöltöttem, de ha esetleg valaki tudja írja meg :-)
jar mosogatógép kapszulát vettem, de az ecofamilyben jar mosogatógép tablettaként hozta a "blokk". Sajnos a játékszabályzatban nincsenek felsorolva vonalkód alapján a termékeke, csak annyi van, hogy mosogatógép kapszula....én feltöltöttem, de ha esetleg valaki tudja írja meg :-)
sada. Kérdeztem és kaptam választ a Reál-Delikát összegére. A kerekítés szabályi érvényesek. Példa:2x399Ft-os számla feltölthető.
agi köszi!
Én nekem is ezt hozza be. " alt="">
Én nekem is ezt hozza be. " alt="">
timotka
coop hazai hetek - nem lehet megnézni a nyerteseket, kér valami kódot....de hogy az mi?? :-(
coop hazai hetek - nem lehet megnézni a nyerteseket, kér valami kódot....de hogy az mi?? :-(
Mindegy mivel fizetsz.