Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 319 oldal |
Június 12-e óta nem kaptam meg a koktélszettemet!! Már vagy 5x reklamáltam. Augusztus 02-án nyert söröspohárszett szintén sehol. Én ezt nem nevezném gyorsnak!
Na akkor én még nem játszottam,akkor még dolgoztam.De amiket nyertem 1-2 héten belül itt voltak.
Már amelyiket.A késkészletre 2 hónapot vártunk.
Az azért pozitívum,hogy aránylag hamar postázzák az ajándékokat.
Köszi.

Marty04 a söröspoharat ugy tudom még senki nem kapta meg
Megnyugtattál, azt hittem csak az enyém ilyen csökkentértelmű.
De imádom!!! 
De imádom!!! 
nem 2 cm 20 cm
Marty04 ne engedd tűzhely közelége nehogy kipattogjon ( vagy a nyers kukori nem pattog?) az enyém pampafű levelét nyelte mint kacsa a nokedlit.altatásban vették ki belőle 2cm-es darabot. a macskák lököttek,de imádni valók 

sztem az ANTSZ bezáratta a boltot
ha már ennyire körülményesen lett megszervezve ez a boltosdi,akkor viszont szerény véleményem szerint semmi szükség nem volt a kódok korlátozott beküldésére. Akkor ha valakinek abszolute nem volt szerencséje,és nem találta nyitva a boltot (nálam általában leltár,vagy technikai okok voltak mert 98 % zárva volt) akkor bankozhattunk volna.
ha már ennyire körülményesen lett megszervezve ez a boltosdi,akkor viszont szerény véleményem szerint semmi szükség nem volt a kódok korlátozott beküldésére. Akkor ha valakinek abszolute nem volt szerencséje,és nem találta nyitva a boltot (nálam általában leltár,vagy technikai okok voltak mert 98 % zárva volt) akkor bankozhattunk volna.

Elsején 

A söröspoharat mennyi idő alatt kaptátok meg ? Elesjén vettem és még semmi.
Hozott a postás az imént egy órát és egy övet. Nem szerepelnek a nyilvántartásomban, hogy vettem volna 

kriszty
Megegyezik a képen láthatóval, a http://www.dexxline.com/index1.html- on
fent van.
palmalive
Nem volt se telefon, se e-mail! Kellemesen meglepett amikor hazaértem.
Megegyezik a képen láthatóval, a http://www.dexxline.com/index1.html- on
fent van.
palmalive
Nem volt se telefon, se e-mail! Kellemesen meglepett amikor hazaértem.
Az még hagyján. A múltkor elfogyasztott 60 cm madzagot, akkor két napig halálán volt és egy vagyon volt az állatorvos. 

Max. lökhajtásos macska lesz belőle! 

Most már arra is irtam
. Szerintetek lesz valami baja a macskának egy fél cső nyers kukoricától? Mert ez most megette, csak harc árán tudtam elvenni tőle a többit.
. Szerintetek lesz valami baja a macskának egy fél cső nyers kukoricától? Mert ez most megette, csak harc árán tudtam elvenni tőle a többit.
Márti írtam újra, mert nem az a mail volt, hanem egy másik! Ezt ma írtam! 

Betti ! mostan kaptam meg és válaszoltam. 

Sziasztok!
Csésze volt, vettem is
Csésze volt, vettem is