Lipton játék
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 40 oldal |
hol lehet ezt játszani? oldal címe? köxi
mvincze, én eljutottam a kezdőszint végére, gratulált és kérte a következő kódot a középső szinthez. Beírtam, eljutottam a rejtvényig, ahol nem jelenik meg minden, így kiléptem. Ha újra belépek, akkor a kezdő szint 4. kérdésétől indul és ha eljutok a végéig, akkor új kódot kér a középső szinthez, pedig már a középső 3. kérdésénél jártam.
Nagyon köszi, nehezen, de megtaláltam!
mvincze, 4 kódból nyertem a 4 kannát 

teásdobozt ott is!
Sziasztok!
Tudnátok segiteni? A kezdőszint 6. próbájánál nagyitóval kell valami értéket megkeresni. Már kigúvad a szemem, de semmit sem találok. Egyáltalán mit kellene keresnem? Előre is köszi!
Tudnátok segiteni? A kezdőszint 6. próbájánál nagyitóval kell valami értéket megkeresni. Már kigúvad a szemem, de semmit sem találok. Egyáltalán mit kellene keresnem? Előre is köszi!
igen
Törpi
Neked a középszint kersztrejtvényénél megjelentek a függőleges meghatározások?
Neked a középszint kersztrejtvényénél megjelentek a függőleges meghatározások?
nekem 3:0 

bocs, az "a" betűkkel gondban vagyok, úgy látszik.
Miny
Hány kóddal nyerted a 4 kannát?
nekem 3/2
Hány kóddal nyerted a 4 kannát?
nekem 3/2
Minya
Kiírja hogy gratulál, és aközépszinthez kéri a kódot.
Kiírja hogy gratulál, és aközépszinthez kéri a kódot.
Mikor újra belépek, a második szinthez kéri a kódot.
Megyek hétfőn pennybe liptonért. Aki kér, írjon.
mvincze, nekem is ez a bajom. Eljutottam a középszint keresztrejtvényéig és ott nem látszik minden. Kiléptem, majd újra vissza és akkor nem tudtam onnan folytatni, ahol előzőleg jártam, hanem csak a kezdő szinttől.
Tesco-ban és Penny-ben láttam akciós Liptont.
KÖSZÖNÖM!
Hogy léptek be a játékba ??
Regiztem de az oldalon nem minden látszik.
Regiztem de az oldalon nem minden látszik.
h=hét
Sziasztok! Sorozat folytatásához /EKHNÖH ? / szeretnék segítséget kérni priviben!