Nekem a kedvencem a gumikacsa...

" alt="

"> (Hamarosan induló baba játék.) Abból az összegből lehetne értelmesebbet is.
Aztán remélem, hogy a knorr termoszbögre végre elfogy...

" alt="

">
Ez a sissy pen, még csak-csak jó... de én azt gondolom nincs összekötve pár db kártya a kitöltött adatlappal.
Ezért a kulacsért nem fogok játszani... nevetséges.
De még az is érdekes amikor tesztelni lehet dolgokat egy dezodorért az emberek milyen nyalizós körmondatokat írnak... de jó lenne bekerülni...

" alt="

"> 1db dezodor, még nem is 1+12 a barátoknak is... 1db!!!!
Szóval én nem értem miért is adták le ennyire a cégek...
Vagy mi lettünk ennyire olcsók????
Úgyhogy ez az orbit táska szerintem is jó, szép a színe...
Sok bírálatot kapott az orbit táska, de azt gondolom 1000 ft orbit vásárlásához nagyvonalú ajándék.... gondoljatok csak a nutella cimkékre, és egyéb semmitmondó ajándékokra. Gyorsak , pontosak, én inkább ilyen játékokon játszom

" alt="

">
Szintén az Orbit témát jöttem beírni.
Bárcsak minden ilyen flottul menne!

" alt="

"> Csak gratulálni tudok a lebonyolítás részéhez.
Hétfőn beküldötthöz Obit táskát ma már el is küldték

" alt="

">
Jó igen

" alt="

"> egy a baj

" alt="

"> csak Csongrád menyében

" alt="

">
Jó az új biciklis Prima Nova, stb. játék:
Nem 10 forintos játék és nem arról szól, ki tud több hosszú blokkot gyűjteni.

" alt="

">
(Vásárolj 10e Ft felett és használd a pontgyűjtő kártyádat.)
És szépek a biciklik! Ugyanolyanok, mint tavaly.

" alt="

">
+
Ha MasterCarddal fizetsz, kaphatsz 300 Ft engedményt, ha viszed a https://kedvezmenyek.mastercard.hu
oldalon letöltött kupont.
TESCO- "Tökéletes mosás 5 lépésben"
Múlt hét csütörtökön a Columbit, lengyel lebonyolító cégtől kaptam egy levelet.
Ebben írták, hogy a játékszabályzatnak megfelelő típusú mosógépet sajnos nem tudták beszerezni, ezért felajánlották, amennyiben elfogadom, átutalják a mosógép árát.
Elfogadtam és ma reggel már a számlámon volt az összeg.
Mizo nyeremény 10ezres aj.csomag. Ma jött, akciós, legolcsóbb áron is min. 15ezer! köszi, Mizo
Piros pont az Unilevernek,hamar pótolták az "elveszett"sütiskönyvet.
kiminoel ..ez a fránya telefon 😂🤣
kimionel
Örülök ,hogy jó kezekbe került 😘 !!!
Kellemes kávézást !!!☕
szamócám!
K....m szépen, a kávéfőző, gyors segítőkész csere programját.
Szeretem a szív! megállító kávékat!
Legalább kávézás közben Itáliában vagyunk.
Eszméletlen minőségű, örülök hogy ezt vettük meg.
Köszönöm neked!
Páran azért összefogtunk, a lényeg,hogy sikerült. Bár a levásárlása nekünk ismét nehézkes lesz. DE majd megoldjuk
Spotify helyett 5ezres Devergo utalvány jön. Most kaptam sms-t.
A spotify előfizetések helyett 5000 Ft-os Devergo utalványt küld az Unilever.Mondjuk én egyszer sem reklamáltam meg,hogy nem érkezett még 1 sem,de így azért számomra használhatóbb nyeremény.
Füstli játékhoz
Maxxon hihetetlen gyors volt. Hétfő késő este küldtem be e-mailben a blokkot. Ma délelőtt megérkezett a grill nyereményem.
Szerintem is inkább a szándékos sumákolásról van szó sok esetben,
egyre több cégnél... az activiánál meg az IT-s volt idióta, vmit nem jól állított be, csak az a baj, a mi pályázataink bizonytalanok. Vagy éppen kuka.
A "hibavétés" és a szándékosság, sumákolás, mikor eszük ágában sincs sorsolni, vagy a nyereményeket átadni - ÓRIÁSI KÜLÖNBSÉG!
jaj már te még soha sehol nem vétettél hibát?
ők is emberek.. hibázhatnak, mint mindenki aki dolgozik..elismerik, kárpótolnak.... ha nem, na akkolr kell megszorongatni azt a bizonyost..

" alt="

">
Világos.Én is mindig jobban jártam,ha reklamáltam,(legutóbb például a Kaiser csomag értéke miatt),de azért jobb lenne,ha minden cég úgy végezné a dolgát,hogy ne kelljen felesleges köröket futni.
Már csak azért is,mert félő,hogy "megjegyzik"az embert,aztán nem kell csodálkozni,ha legközelebb ki sem leszek sorsolva.
Az ördög sosem alszik.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások