Nyilak.com
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 50 oldal |
Eddig is fórumoztam, csak nincs otthon netem, és amikor kérdeztem valamit, soxor nem volt időm megvárni a választ, de most örülök, hogy ilyen interaktív a fórum!!! :-)))
Örülök, hogy ennek hatására bővült még egy taggal a fórumosok tábora.
Minden hétnek és hónapnak megvan a maga fontosnak tartott topik-ja, ezen a héten a nyilak lett.
Minden hétnek és hónapnak megvan a maga fontosnak tartott topik-ja, ezen a héten a nyilak lett.
Medy1
Én csak attól kapok sokkot, hogy állandóan ez a nyilak.com fórum van fent és akarva akaratlanul elolvasom és már teljesen kész vagyok tőle. Tudom, az én bajom, akkor minek olvasom. Mondjuk nekem egyik nyeremény sem vonzó, úgyhogy én biztosan nem áldozok rá egy kósza percet sem. De azért örülök, hogy másokat így lázba hoz.
Én csak attól kapok sokkot, hogy állandóan ez a nyilak.com fórum van fent és akarva akaratlanul elolvasom és már teljesen kész vagyok tőle. Tudom, az én bajom, akkor minek olvasom. Mondjuk nekem egyik nyeremény sem vonzó, úgyhogy én biztosan nem áldozok rá egy kósza percet sem. De azért örülök, hogy másokat így lázba hoz.
a kívülálló
Vmi olyasmiről magyarázol, amiről halvány segéd fogalmad sincs.
Csodálkoznál, ha tudnád, hogy milyen jól hoznak a konyhára ezek a játékok!
Pl a tavalyi év több milkós nyereményeivel elhiheted, hogy inkább vagyok haszonélvező, mint áldozat.
A sok bögre, póló, törcsi csak hab a tortán.
S amíg te csendesen nevetgélsz a saját hülyeségeden, addig mi szép komótosan megsokszorozzuk a befektetett pénzt, időt, energiát, s ráadásul még jól is érezzük magunkat.
Egy biztos: Nem szorulunk rá a sajnálatodra.
Vmi olyasmiről magyarázol, amiről halvány segéd fogalmad sincs.
Csodálkoznál, ha tudnád, hogy milyen jól hoznak a konyhára ezek a játékok!
Pl a tavalyi év több milkós nyereményeivel elhiheted, hogy inkább vagyok haszonélvező, mint áldozat.
A sok bögre, póló, törcsi csak hab a tortán.
S amíg te csendesen nevetgélsz a saját hülyeségeden, addig mi szép komótosan megsokszorozzuk a befektetett pénzt, időt, energiát, s ráadásul még jól is érezzük magunkat.
Egy biztos: Nem szorulunk rá a sajnálatodra.
Valaki:
Még jó, hogy te nem látogatod a Nestlé oldalt, akkor legalább nem kapsz sokkot a sok játékos kedvű ember láttán, akik sok tízezer pontokat gyűjtöttek már.
Vedd a fáradságot, és nézd meg mit lehet nyerni. hmmm!
Még jó, hogy te nem látogatod a Nestlé oldalt, akkor legalább nem kapsz sokkot a sok játékos kedvű ember láttán, akik sok tízezer pontokat gyűjtöttek már.
Vedd a fáradságot, és nézd meg mit lehet nyerni. hmmm!
valaki:csoki fondüért megy a csata
Nem mondjátok komolyan, hogy törölközőért megy a "harc"? Vicces! Először azt hittem, valami komolyabb a tét, vagy valamiről nem tudok???
Kivülálló:
Én elgondolkodtam. A Nestlé online játékára én nem költök semennyit, nem veszek semmi terméket, tehát ez mindenképp nekem éri meg, mert a kitartásomat egy ajándékkal díjazzák, és a posta költséget sem nekem kell fizetni.
Nem csinálnál egy működő mail címet? Honnan tudod, hogy 50*70-es a törülköző, ez a nestlé oldalon nem szerepel, csak nem nyertél te is egyet? Mért csak ezzel a promócióival vagy elégedetlen, a többi mostani bejön neked?
Én elgondolkodtam. A Nestlé online játékára én nem költök semennyit, nem veszek semmi terméket, tehát ez mindenképp nekem éri meg, mert a kitartásomat egy ajándékkal díjazzák, és a posta költséget sem nekem kell fizetni.
Nem csinálnál egy működő mail címet? Honnan tudod, hogy 50*70-es a törülköző, ez a nestlé oldalon nem szerepel, csak nem nyertél te is egyet? Mért csak ezzel a promócióival vagy elégedetlen, a többi mostani bejön neked?
a kívülálló
Ha ez a véleményed ezekről a játékokról, akkor mit keresel a WNY oldalán?
Ha ez a véleményed ezekről a játékokról, akkor mit keresel a WNY oldalán?
a kívűlálló:nekünk ez hobbi=) mindenkinek más(:
kivülálló magyarátd el lécci miért nevetnek ki minket???
szüklátókörű lettem ugy látszik a sok játéktol és nem jut el az agyamig
szüklátókörű lettem ugy látszik a sok játéktol és nem jut el az agyamig

egy ujjabb antiglobalista-pszichologus-most-belétekkötök tünt fel
minden hétre jut egy
vagy ugyanaz,álnéven?
kivülálló nem értelek,mi közöd van hozzá ki mivel tőlti az idejét...
Kedves sada!
Örülök ha te úgy látod, hogy "haszonélvező" lettél, csak ne hangoztasd, mert kinevetnek...szerinted ki nyer ezzel a promócióval? Te, vagy a Nestlé? Kicsit gondolkozz el...
Smile,
téged is ki kell hogy ábrándítsalak, mert az elvesztegetett rengeteg időért szerintem csak magad okolhatod, senki nem kényszerít hogy játssz. Ha meg annyira ráérsz mint ahogy írod, akkor ne bosszankodj. Mondj egy dolgot ami hibátlan a mai világban...
Örülök ha te úgy látod, hogy "haszonélvező" lettél, csak ne hangoztasd, mert kinevetnek...szerinted ki nyer ezzel a promócióval? Te, vagy a Nestlé? Kicsit gondolkozz el...
Smile,
téged is ki kell hogy ábrándítsalak, mert az elvesztegetett rengeteg időért szerintem csak magad okolhatod, senki nem kényszerít hogy játssz. Ha meg annyira ráérsz mint ahogy írod, akkor ne bosszankodj. Mondj egy dolgot ami hibátlan a mai világban...
köszi^^
mert kb 400.000pontot kéne csinálnom, hogy behozzam a többieket:S Megpróbálom
mert kb 400.000pontot kéne csinálnom, hogy behozzam a többieket:S Megpróbálom
Visszaszívtam,hogy nem érdekli Nestleéket a hiba. Már délben hívott valaki,de a férjem nem tudta megmondabi ki,most visszahívtak. Reagáltak a tegnapi mailomra. Ha nálam áramkimaradás van,vagy netkimaradás,hiába nem vagyok bent,ők nem érzékelik. Ma jelezték nekik többen. Reméli ilyen hiba nem lesz többet,de ha igen,hívjam a trmékeken lévő számot,akkor azonnal tudnak segíteni. Nagyon kedves volt a hölgy.
A 100.000 pont nekem 66-80 perc. Az adott játékok pontjától függően.
100.000 pontot hány óra alatt lehet lejátszani?
Nekem is meggyógyult 

a kívülálló!
Szeintem te sem érted a lényeget. Valóban lazán elviseljük,ha valamin nem nyerünk,de itt rengeteg a ráfordított idő. Azért az már bosszantó,ha az elveszik más hülyesége,hozzá nem értése végett,mert nem tud egy játékot lebonyolítani. Van akinek meg ez a kis nyeremény is érték,mert esetleg meg nem venné,de ideje van,mint a tenger és ráér játszani. Pl nekem is kikapcsolódás,miután a gyerekeimet este letettem aludni,és ha már játszom ,akkor nyerni is szeretnék. Venni biztosan nem vennék.
Szeintem te sem érted a lényeget. Valóban lazán elviseljük,ha valamin nem nyerünk,de itt rengeteg a ráfordított idő. Azért az már bosszantó,ha az elveszik más hülyesége,hozzá nem értése végett,mert nem tud egy játékot lebonyolítani. Van akinek meg ez a kis nyeremény is érték,mert esetleg meg nem venné,de ideje van,mint a tenger és ráér játszani. Pl nekem is kikapcsolódás,miután a gyerekeimet este letettem aludni,és ha már játszom ,akkor nyerni is szeretnék. Venni biztosan nem vennék.
Dejó
Müxik
Müxik