Tippmix, fogadás
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 39 / 76 oldal |
chicaloca: Ezt a meccset D-re adta a vitibet, én a döntetleneket is ott szedegettem össze, s nagyon sok jó tipp volt! Kár, hogy nem bíztam eléggé magamban s az angyalkártyámban.
Sajnos nem az utolsó 5 percben kellene elkezdeni játszani a Milánnak.
2:2! Ez az! Meglesz ez!
Csak nyerne a Samphdoria, Juventus, azok fix meccsek, nem szabad a totóban elmenni, jöhetne az a 2 gól a Milánnak is, mert akkor legalább a totóban nyernék többet. A Bochum-Hamburg egyelőre jól áll, ott nyerhet a Hamburg is, és a Nürnberg-Wolsburgot is 2 esélyre vettem.
A 252 FC Bruges-Gent nálam is D volt, no, a Siena meccs is nagyon érdekes...
Timso, sajnálom, hogy már elment a szelód, látjátok, a csökkenő hold nem kedvez a szerencsének. Régebben ilyenkor nem játszottam, csak akkor, ha nagyon biztosnak éreztem a tippjeimet.
Egyébként tegnap volt benn egy nagy fogadó a lottózóban, ő is bukott nem kevés pénzt.
Holnap egy új nap lesz, reméljük több sikerrel. Nálam a Duisburg viszi a telitalálatot.
Egyébként tegnap volt benn egy nagy fogadó a lottózóban, ő is bukott nem kevés pénzt.
Holnap egy új nap lesz, reméljük több sikerrel. Nálam a Duisburg viszi a telitalálatot.
múltkor a chelsea se nyert a blackburn ellen idegenben...
Azért a Manchester jöhetne, bár ez a Blackburn nekem mindig fekete ló.
Palermo legalább jó.
Palermo legalább jó.
Jól van, szépít a Milán! De Atalanta, elég volt a gólgyártásból!
igazad van Magic lehetne 7/8-ban is
Én azt nem értem, miért nem lehet 7/8-ban játszani kombinációban, annyiszor felvetettem már a fogadói fórumon, lassan tényleg átmegyek a bwinre fogadni.
A másik: valószínűleg én is áttérek az 5/7 játékra,vagy a 4/6-ra tegnap is nyertem volna, sokkal többet, mint amennyivel játszottam. Így pedig 1-1 ilyen fix meccs elviheti a pénzünket.
carla: Remélem neked még jó a szelvényed!
A másik: valószínűleg én is áttérek az 5/7 játékra,vagy a 4/6-ra tegnap is nyertem volna, sokkal többet, mint amennyivel játszottam. Így pedig 1-1 ilyen fix meccs elviheti a pénzünket.
carla: Remélem neked még jó a szelvényed!
220 FSV Frankfurt - Oberhausen H 2.07
224 Nürnberg - Wolfsburg V 2.35
211 Liverpool - Fulham D 4.35
240 Ath. Bilbao - Almería H 1.72
241 Osasuna - Zaragoza H 2.15
83 Sochaux - St-Etienne H 2.05 0-2
162 Xamax - Grasshoppers V 2.11 0-1
174 Besiktas - Trabzonspor H 1.75 0-0
252 FC Bruges - Gent D 3.20
251 Standard Liege - Germinal Beerschot H 1.53
225 Genclerbirligi - Bursaspor D 3.15
04 Randers Freja - FC Köbenhavn V 1.52
28 Blackburn - Manchester Utd. V 1.44
100 Galatasaray - Diyarbakirspor H 1.20
97 Göteborg - Brommapojkarna H 1.44
125 Aragón - Ciudad Real V 1.14
87 Lyon - Lille H 1.78
224 Nürnberg - Wolfsburg V 2.35
211 Liverpool - Fulham D 4.35
240 Ath. Bilbao - Almería H 1.72
241 Osasuna - Zaragoza H 2.15
83 Sochaux - St-Etienne H 2.05 0-2
162 Xamax - Grasshoppers V 2.11 0-1
174 Besiktas - Trabzonspor H 1.75 0-0
252 FC Bruges - Gent D 3.20
251 Standard Liege - Germinal Beerschot H 1.53
225 Genclerbirligi - Bursaspor D 3.15
04 Randers Freja - FC Köbenhavn V 1.52
28 Blackburn - Manchester Utd. V 1.44
100 Galatasaray - Diyarbakirspor H 1.20
97 Göteborg - Brommapojkarna H 1.44
125 Aragón - Ciudad Real V 1.14
87 Lyon - Lille H 1.78
köszi a bíztatást
a bari sztem is nyer, ajax már 6-0!!, manchesterre direkt nem raktam, nem is megy nekik
a bari sztem is nyer, ajax már 6-0!!, manchesterre direkt nem raktam, nem is megy nekik
Ja, és a Bari nyeréséről megint lebeszélt a férjem, pedig érzem, hogy nyerni fog....
Sziasztok!
Húúúúú chicaloca, pedig szurkolok itt nagyon Neked
" alt="
">
" alt="
">
Meg mindenkinek, ha már az enyém veszett fejsze, pedig bejött a Gercelebirgili vagy mi D-re, de berakom a mai szelóimat mindjárt....
Húúúúú chicaloca, pedig szurkolok itt nagyon Neked

Meg mindenkinek, ha már az enyém veszett fejsze, pedig bejött a Gercelebirgili vagy mi D-re, de berakom a mai szelóimat mindjárt....
A Nemzeti Sportot hagyjuk.
A Fogadni mernék rovatot nem tudom ki írja, de 4-ből 3 biztos elmegy belőle...
Ne adjuk fel, még higgyünk a feltámadásban! Épp a Milánnal fixre raktam a totót, pedig éreztem a bajt,a két esélyt, tudod, Szicília...Tudod, ez a hétvége a bunda meccsekkel volt tele, ezt szokta emlegetni egy régi totós. Pl.
A Fogadni mernék rovatot nem tudom ki írja, de 4-ből 3 biztos elmegy belőle...
Ne adjuk fel, még higgyünk a feltámadásban! Épp a Milánnal fixre raktam a totót, pedig éreztem a bajt,a két esélyt, tudod, Szicília...Tudod, ez a hétvége a bunda meccsekkel volt tele, ezt szokta emlegetni egy régi totós. Pl.
ezt nem hiszem el, már 2-0 catania
novemberben láttam élőben játszani őket, és nagyon bénák voltak
de mostanság meg pontokat rabolnak
" alt="
">
a nemzeti sport meg bizonygatta a milan nyerést
" alt="
">
roma-t kellett volna erre a szelóra, ezt meg a másikra
novemberben láttam élőben játszani őket, és nagyon bénák voltak
de mostanság meg pontokat rabolnak

a nemzeti sport meg bizonygatta a milan nyerést

roma-t kellett volna erre a szelóra, ezt meg a másikra
és a juve is
rájuk én se mertem
rájuk én se mertem
palermo már vezet
Jaj, az nagyon necces, volt agy szelóm, ott minden jött volna az Interen kívül /azt V-re tettem, pedig csütörtök óta mondtam a D-t, de elhittem a társamnak, hogy tartalékcsapattal áll fel a kupameccs miatt a Fiorentina/, s azon én meglepetés V-t tettem, de ne aggódj, az internetes portálokon mindenütt H-ra láttam. Otthon nagyon jó a Mallorca. Remélem nyersz!
Nekem volt egy kombinációs szelvény, azon szerencsére visszajön egy kis pénz.
A Milánnak is nyernie kell, ha akar valamit! Én 2 csapatra nem nagyon mertem rakni pénzt: Juventus és a Milán. Túl sokszor hagytak cserben. S látod, a Besiktast is éreztem. Azt bánom, hogy bementem a lottózóba, mert ott hallottam, hogy 2 játékos se játszik. Nem raktam volna a németeket.
Nekem volt egy kombinációs szelvény, azon szerencsére visszajön egy kis pénz.
A Milánnak is nyernie kell, ha akar valamit! Én 2 csapatra nem nagyon mertem rakni pénzt: Juventus és a Milán. Túl sokszor hagytak cserben. S látod, a Besiktast is éreztem. Azt bánom, hogy bementem a lottózóba, mert ott hallottam, hogy 2 játékos se játszik. Nem raktam volna a németeket.