Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 381 / 762 oldal |
Felajánlok egy teljes, aug. 31-ig érvényes Yves Rocher kuponfüzetet.
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Senkinek sem kell?
1db hetijegy a Bánkitó Fesztiválra (aug. 06-08-ig.)
részletek: www.tekerjatora.hu/
(csak közvetítek)
(csak közvetítek)
adzy !
Írtam neked .
Írtam neked .
Van egy snickers kódom,érdekel valakit szivesen elküldöm mailba.
Még van 6 db pandom. Kéri valaki?
Ha valaki tudja használni postaktg-ért adok 20 db koral pando csomagolást.
(csak közvetítek)
(csak közvetítek)
Plüssök elkeltek! :-)
Felajánlok nagy mennyiségű, két nagy sitteszsáknyi plüssállatot. A legtöbb nagyon szép állapotú, van pár, amin látszik, hogy használt, meg van, amire ráfér egy mosás, mivel sokáig állt a szekrényben, de kiporszívóztam egyenként mindet. Vannak eredeti Disney figurák is köztük, meg régebbi promós (Coca, stb...) is.
Arra gondoltam, hogy óvodába, iskolába jók lehetnek, vagy ha ilyen jelentkező nincs, akkor kisebb csomagokban odaadnám olyanoknak, ahol a gyerkőcök örülnének nekik. Viszont szeretném, ha csak olyan jelentkezne, aki saját felhasználásra, nem pedig eladásra kéri őket, a tesz-veszre én is fel tudom rakni, de direkt ajándéknak szánom olyanoknak, akik tudják használni. A játékok Budapest 6. kerületből lesznek elvihetők pár napon belül, ha lehet, minél hamarabb, mert nagyon kell a hely. Sajnos nincs kocsink, aki kéri, oldja meg az elszállításukat.
Arra gondoltam, hogy óvodába, iskolába jók lehetnek, vagy ha ilyen jelentkező nincs, akkor kisebb csomagokban odaadnám olyanoknak, ahol a gyerkőcök örülnének nekik. Viszont szeretném, ha csak olyan jelentkezne, aki saját felhasználásra, nem pedig eladásra kéri őket, a tesz-veszre én is fel tudom rakni, de direkt ajándéknak szánom olyanoknak, akik tudják használni. A játékok Budapest 6. kerületből lesznek elvihetők pár napon belül, ha lehet, minél hamarabb, mert nagyon kell a hely. Sajnos nincs kocsink, aki kéri, oldja meg az elszállításukat.
40 beragasztott Tefal pont válaszborítékért.
A kódok elfogytak. Viszont ha valaki nem tudja felhasználni a blokkját akkor örömmel fogadnám.
5 db STR 8 kód a leggyorsabb jelentkezőknek.
Ha valakinek van egy június 16 előtti blokkja feleslegbe azt én is szívesen fogadnám.
Ha valakinek van egy június 16 előtti blokkja feleslegbe azt én is szívesen fogadnám.
Van sok tefal pontom és purina kuponjaim válaszboriért.
cappucci Hozzászólás - 2009. augusztus 02. :: 11:47
Nincs valakinek szüksége Mester kiadótól rendelt (csak az első kiadvány) kártyákra: (gondolom tudjátok miről van szó)
"Alkosson családja és önmaga örömére" - sablonok, ötletek, sajátkezűleg készíthető dolgok.
"Az első lépések Információs füzet" - informatikával kapcsolatos dolgokkal.
Max. postaköltséget kérnék,.
A/4, A/5-ös méretűek a lapok, és van egy kis súlyuk is
" alt="
">
nike.pen.csere@freemail.hu
Nincs valakinek szüksége Mester kiadótól rendelt (csak az első kiadvány) kártyákra: (gondolom tudjátok miről van szó)
"Alkosson családja és önmaga örömére" - sablonok, ötletek, sajátkezűleg készíthető dolgok.
"Az első lépések Információs füzet" - informatikával kapcsolatos dolgokkal.
Max. postaköltséget kérnék,.
A/4, A/5-ös méretűek a lapok, és van egy kis súlyuk is
" alt="
">
nike.pen.csere@freemail.hu
Frontline állatsimogató kesztyűt nyertünk, kettőt.
Az egyiket felajánlom annak, aki a másikat elpostázza nekem
" alt="
">
kép a kesztyűről: http://href.hu/x/9pki
Budapest, H-1113, Bocskai út 134-146.
e-mailt írj, köszi
" alt="
">
Az egyiket felajánlom annak, aki a másikat elpostázza nekem
" alt="
">
kép a kesztyűről: http://href.hu/x/9pki
Budapest, H-1113, Bocskai út 134-146.
e-mailt írj, köszi
" alt="
">elkelt
Frontline kesztyűt felajánlom az első jelentkezőnek
Nekem is vannak Tefal pontjaim, kell valakinek? Privi írjatok és válaszborítékért elküldöm.
Nekem is vannak Tefal pontjaim ha szüksége van még rá valakinek szívesen elküldöm.
Purina One kuponok vannak, válaszboriért én is szívesen küldök.