Most jöttem haza. Örülök, hogy sikerült elintézni. Nagyon sajnáloml, hogy egy ilyen "nem nyeremény" cucc is okot ad az irigykedésre.

Te tudjátok mit?

Le van ejtve vonalacska gömböcske.
Egyébként vonalacska miért nem beszéltél mindenkinek a nevében, miért csak a magad nevében ha ennyire ügyeske vagy?
Más: Elég húzós napom volt, nem volt időm mindent leírni. Állítólag újrainditották a rendszert 4-én 00.00-kor és azt a részét ami a nyertes üzeneteket küldi ki "elfelejtették" újra bekapcsolni így azóta az nem is működött. A Westel elismerte a hibát. Sőt a piros is.

Amikor bemondtam, hogy 18-an vagyunk 26 telefonszámmal majdnem hápogás lett a vége. Kértem hogy írásban is küldjék el a nyertes kódokat az összes telefonszámot elküldtem ami az email címemre megérkezett (Teri a tiédet is) Délután 5-kor visszahívtak a megbízott cégtől, hogy ugye nem gondoltam komolyan hogy az összesre kérem a nyertes kódokat és biztos csak a sajátomra kérem. Mondtam, hogy nem, az összesre szeretném.

Azt az igéretet kaptam, hogy mindent megpróbálnak és ahogy a westeltől megkapják a listát összeszedi és küldi. Erre a hétre igérte, ez sajnos nem lesz olyan gyors, de még mindig jobb mintha nem tudnánk semmit. Időközben én is észrevettem hogy 2 kódomra nem jött válasz, úgyhogy megint kimaradt 1-2 azért.
Sokan kértek emailban, hogy a postázásssal kapcsolatos dolgokról is beszéljek velük, sajnos erre már nem volt alkalom, de ha lecseng ez a menet esetleg indíthatunk egy újat.
Akinek nem jött válasz ne keseredjen el. Állítólag már jó a rendszer és ha megkapom akkor mindenkinek elküldöm az emailjére. Erre a hétre igérték