Samidala: törölköző még nem érkezett, így nem tudom, pulcsi L es jött, az 178cm magas (Pityeszre) jó.
fözögabi, jelica köszi szépen a válaszokat, akkor várok türelmesen.:-)
Nincs odaírva...
Úgy gondoltam kérdezni, hogy pl. az M-es egy 160cm magasra jó?
Ja és a törölköző pamut, vagy műszálas?
Dohányboltba látott vki ilyen játszós rauchot?
Pulcsi L a legnagyobb, a törit nem tom, de nincs odaírva?
A Sió stradtörölköző és a pulcsik milyen méretűek?
rolazs
Nem jeleznek vissza, viszont küldenek ismételten SMS-t, ha nem kapták még meg. Nyertem az ecofamilyvel ajándékcsomagért. A feladási határidő előtt egy nappal postáztam. Küldtek pár nap múlva újabb SMS-t, de a nyomkövetéssel láttam, hogy átvették időközben, ráadásul ezt a nyereményt szinte rögtön küldték is, így nem kellett utánakérdeznem sem
rolazs
Nem szoktak visszajelezni, ahogy írod: egyszer csak érkezik.
Sziasztok! Aki mostanaban nyert Unileverrel… Beküldöd emailben vagy Postán a blokkot, utána visszajeleznek vmit? Vagy a futàr egyszer csak megérkezik a cuccal? Köszi
Sziki36
Lehet látni ,legalábbis én átnéztem
Amelyiknél kívül figyel promós matrica abban vagyon kaparós. A kaparós elég vékonyka.
Mizo rudi jàtéknàl minden csomagba van kàrtya? Nem làttam egyikbe sem...
fozo.gabi
Szerintem igazad van.
talán azért nem adott eddig pontot, mert még csak most kezdődött ez a fajta promóció június elején. 06.15-ig tart az utolsó screvo plus játék amivel a felhalmozódott játéklehetőségeket mindenki el tudja lőni nyereménypontokra. A pont gyűjtés valamilyen formában utána folytatódni fog. (gondolom én, mert így logikus ha vannak nagyobb pontértékű ajándékok...)
Na azért ahhoz, hogy az összesen kiosztott 6.5M közül 1 valakinél landoljon közel 5M Screvo pont, azt mondanám hogy elég nagy szerencse kellene... (kb. lehetetlen elérni a legnagyobb díj szintjét...)
Nekem nem is adott eddigi feltöltéseknél pontokat

" alt="

">
.
A Scevon a legjobb ajándékhoz 4 940 000 pont kell. Az elmúlt évek alatt soha egyetlen egyet sem kaptam. Talán most már nem is érdemes gyűjteni.😀
Nem kell játszani a mizoval aztán rájönnek, ezt jól elk...tuk...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások