Vasárnap eltúráztam a CBA-ba, mivel sürgősen kellett némi háztartási papírárut vennem, gondoltam, összekötöm a kellemest a hasznossal, és Piszke termékeket veszek, így még játszom is vele. Kissé bosszantott, hogy nem volt sima Crepto, csak kamillás, ezen kívül csak egyetlen fajta Piszke termék volt, Szilvia szalvéta
Vettem hát két kamillás Creptot, meg egy csomag szalvétát, füstölögtem ugyan, hogy elég drága ez a fajta, de hát mindegy, egyszer megengedem magamnak
Közben rájöttem, hogy mosogatószert is vennem kell, így aztán vettem
Cif-et meg mellé egy Sunsilket is, ez jó egy másik CBA-s játékra.
Mire a pénztárhoz értem, a kocsiban ülő gyermekem kinyitotta a sampont, és kábé a felét magára locsolta, meg persze mindenre, amit a kocsiba raktam. Mindjárt ki is bontottam a még ki se fizetett Szilvia szalvétát, és a felét felhasználva letörölgettem a gyerek kezét, kabátját, egyenként a vásárolni kívánt termékeket, érdeklődő pillantásoktól kísérve - kábé majdnem elsüllyedtem
Nagy nehezen rendet teremtettem, bár minden egy kicsit csúszott a sampontól.
Beálltam fizetni, és kértem a csajt, hogy a Piszke cuccokat külön blokkolja, mert két játékon akarok játszani a vásárlásommal. Persze közben folytattam a törölgetést, meg a kölkecskét is rendezgetni kellett, és nem vettem észre, hogy külön blokkolta ugyan, de csak egy kamillás Creptot húzott be, a másikat nem. A másik blokkra sem. Most fedeztem fel, amikor borítékolni akartam
Jó, jó, hogy így egyet fizettem és kettőt kaptam - de a blokkomat meg nem tudom játékba küldeni.
És még csak nem is reklamálhatok : ejnye, de felháborító, hogy ingyen adtak oda egy terméket ?
Ez is csak az ilyen hüle nyereményjáték-őrülteknek jelenthet problémát