Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 382 / 393 oldal |
Én is megkaptam. Egyet a háromból. Három névre rendeltem.
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Edit
Akinek én kértem, mind megkapta. Hatalmas légbuborékos borítékban, síma levélként.
Akinek én kértem, mind megkapta. Hatalmas légbuborékos borítékban, síma levélként.
Sziasztok!Valamelyikötök megkapta a pezsgőtablettát amit lehetet kérni?
Az jó! Én nem a Matáv területén lakom, de használom az előhívó számukat, így tőlük is kapok számlát és remélhetőleg most is kapok majd hírmondót. Csak nem tudom, hova dugjam majd, mert pillanatnyilag minden lyuk foglalt. 

Matáv küldött a számlával Hírmondót, amiben van egy kupon. Ha kitöltve leadod valamelyik Matáv Pontban 2 m telefonkábelt kapsz ingyen. Csak be kell dugni a számítógépbe és mehet a net! (Persze csak ha van modem.)
volt már?
Nivea Baby hátizsák (nem teljesen ingyenes)
A NIVEA Baby kivételes kivételes akcióval várja Önt a boltokban július-augusztus folyamán.
Ha most az alábbi 9 összecsomagolt NIVEA Baby terméket megveszi, nemcsak kisbabájának nyújt élményekben gazdag ápolást, hanem azonnali ajándékként hozzájuthat a NIVEA Baby exkluzív hátizsákjához.
Fresh-Lotion törlőkendő utántöltő 72 darabos
Védőkrém pelenkakiütés ellen 50 ml
Orrcsepp és szemhéjtisztító 18x5 ml
Babasampon és fürdető 400 ml
Babasampon 200 ml
Testápolótej 200 ml
Olajos babafürdető 200 ml
Babahintőpor 100 g
Panthenolos védőkrém 75 ml
http://ext.nivea.hu/hatizsak/cora.php
Nivea Baby hátizsák (nem teljesen ingyenes)
A NIVEA Baby kivételes kivételes akcióval várja Önt a boltokban július-augusztus folyamán.
Ha most az alábbi 9 összecsomagolt NIVEA Baby terméket megveszi, nemcsak kisbabájának nyújt élményekben gazdag ápolást, hanem azonnali ajándékként hozzájuthat a NIVEA Baby exkluzív hátizsákjához.
Fresh-Lotion törlőkendő utántöltő 72 darabos
Védőkrém pelenkakiütés ellen 50 ml
Orrcsepp és szemhéjtisztító 18x5 ml
Babasampon és fürdető 400 ml
Babasampon 200 ml
Testápolótej 200 ml
Olajos babafürdető 200 ml
Babahintőpor 100 g
Panthenolos védőkrém 75 ml
http://ext.nivea.hu/hatizsak/cora.php
Jerry, még nem, de elméletileg lehetséges. Úgy meg tuti, ha ugyanarra a címre, de más névre, vagy ismerős nevével és címével kéred.
Nézz át, lécci a Csereberébe, ott írom a többire a választ.
Nézz át, lécci a Csereberébe, ott írom a többire a választ.
Évi!
azt nem próbáltad hogy többször is lehet-e kérni pl.az Aríelt????
van már 10db Pepsi címke nálad mennyi van???
tegnap találtam egy olyat amin 2x15 pont volt !!!!
azt nem próbáltad hogy többször is lehet-e kérni pl.az Aríelt????
van már 10db Pepsi címke nálad mennyi van???
tegnap találtam egy olyat amin 2x15 pont volt !!!!
Kati, szívesen
Remélem, küldik is szépen, ezt előzőleg még nem teszteltem, mint az Arielt.
Remélem, küldik is szépen, ezt előzőleg még nem teszteltem, mint az Arielt.Évi, Köszi a tippet.
Jerry, átküldtem, így már biztos menni fog. Igen, termékminta.
Évi!
amit beírtál küldd már át nekem e-mailbem a címet így nem tudom behozni!!
köszönöm!mi ez a termékminta?
amit beírtál küldd már át nekem e-mailbem a címet így nem tudom behozni!!
köszönöm!mi ez a termékminta?
www.axe.de oldalán ingyenes termékminta
Interactives menüpont, ebben jobb oldalon Gratisprobe.
Gratisprobenverteiler sorra rákacsintva megjelenik az adatokat kérő lap, ahol a csillaggal jelölteket kötelező kitölteni.
Anrede:* megszólítás: hölgyek (Frau) urak (Herr)
Vorname:* keresztnév
Name:* családnév
E-Mail:*
Strasse:* utcanév (házszámmal együtt)
PLZ:* irányítószám (H-irányítószám formátumban érdemes beírni)
Aki nem akar a továbbiakban az adatbázisukban szerepelni, a 2. sort jelölje. Senden és kész.
Interactives menüpont, ebben jobb oldalon Gratisprobe.
Gratisprobenverteiler sorra rákacsintva megjelenik az adatokat kérő lap, ahol a csillaggal jelölteket kötelező kitölteni.
Anrede:* megszólítás: hölgyek (Frau) urak (Herr)
Vorname:* keresztnév
Name:* családnév
E-Mail:*
Strasse:* utcanév (házszámmal együtt)
PLZ:* irányítószám (H-irányítószám formátumban érdemes beírni)
Aki nem akar a továbbiakban az adatbázisukban szerepelni, a 2. sort jelölje. Senden és kész.
Aki Blend-a-med hostest lát, vegyen 2 db fogkémet és dobhat a dobókockákkal. Nyerhet ernyőt, fogmosópoharat, vagy megkaphatja a hűtőmágnes vigaszdíjat.
2 db Rama Bonjur vásárlásakor a Ramás hostestől kenyérkosarat lehet kapni.
A szegedi Corában ott vannak.
Meg vmi olasz kávéval kapcsolatban kávés csészét v. bögrét lehet választani.
Kénytelen leszek hűtlen lenni az Arielhez, mert Dorka Persiles úszómatracot akar, amit a Corákban pontgyűjtéssel lehet megkaparintani. (Van még horgászszék, meg hűtőtáska is.)
2 db Rama Bonjur vásárlásakor a Ramás hostestől kenyérkosarat lehet kapni.
A szegedi Corában ott vannak.
Meg vmi olasz kávéval kapcsolatban kávés csészét v. bögrét lehet választani.
Kénytelen leszek hűtlen lenni az Arielhez, mert Dorka Persiles úszómatracot akar, amit a Corákban pontgyűjtéssel lehet megkaparintani. (Van még horgászszék, meg hűtőtáska is.)
Kisbabások! Az új Kaiser's újság szerint a Huggies pelenkákhoz strandjátékokat adnak. Úszógumi, karúszó, labda 

Nem teljesen ingyen es nem is uj, de hatha erdekel valakit: az otpbank junior honlapjan lehet jatszani, es a pontokert fokusz online vasarlasi utalvanyt venni. Havonta 1500 Ft gyujtheto igy ossze, es ez (egermakro nelkul) sem tul hosszu ido alatt, ha a Legy reszen! jatekanak elso, Arcra fel! reszet valasztjatok (300 pont/megoldas, 2-3 megcsinalhato 1 perc alatt, 3*15e pontert jar a 3*500Ft-os utalvany). Postazasi dij van melle' azert, de 1500 koruli konyvekre megeri (epp most rendelunk egyet).

Hja, kérem, könnyű azoknak, akik kamerás mobilt nyertek

Havi 100(!) ingyenes MMS(!) a Vodafone-nál.
http://www.vodafone.hu/popup_100_mms.html
http://www.vodafone.hu/popup_100_mms.html
Bocs, előbb is Évi voltam.
Ingyen letölthető planetológiai térképek,amelyek nyomtatott kivitelben önköltségi áron megrendelhetők:
http://planetologia.elte.hu/1cikkek.phtml?cim=pla
nterkepek.html
Ingyen letölthető planetológiai térképek,amelyek nyomtatott kivitelben önköltségi áron megrendelhetők:
http://planetologia.elte.hu/1cikkek.phtml?cim=pla
nterkepek.html