Pénteken megyek még két dörmi maciért a postára.
...kaptam két garnier ajándékcsomagot, amihez táska is van, hosszúkás, szatyroszerű, kis füllel, lilásrózsaszínes alapszín, csikos amiben van zöld-sárga... jaj nincs most fényképezőgép a közelemben, tépőzárral záródik felül, belül is van kis zseb, a hátulján zippzáros zseb...
Szóval két táskám és két dörmim van felajánlásra.
Személyesen át lehet venni Érd, Budaörs, Törökbálint, Budapest-Kosztolányi Dezső tér.
A táskát még ezen a héten is, a dörmiket csak jövő héttől...
- 4 fő részére ingyenes Club Aliga hétvégi strandbelépő
- Club Aliga bögre
(Személyesen kell átvenni...)
bolya
Sándorfalva nemis falu, hanem város.

" alt="

">
Írd át a "Nyerjen a mi óvodánk, iskolánk!" topicba, ez ott téma!
Delikát8 játékon az én falum vezet a beküldött kilók alapján, de szorosan mögöttünk halad a 2.

" alt="

"> Segítsetek egy kicsit, akinek van otthon 1 kilónyi vonalkódja küldje be Sándorfalvának! Ha nincs 1 kiló küld el nekem válaszborítékért! Aug.15-ig tart!
Köszönöm!
tefal pötty válaszboritékért!
6 db Tefal pontomat válaszborítékért felajánlom.
dm 50 pontos kuponfüzet van még benne pár kupon ha érdekel leirom priv mi van benne.
Még vannak tefal pontjaim!
Ha valakit érdekel, válaszborítékért küldök neki.
TVR7-ből vannak szelvényeim.2-4-6-8-10.ha valakinek kell válaszborítékért postázom,de csak csütörtökön.
és csak holnap este leszek gép közelben legközelebb.
Belluszka, köszönöm a felajánlásodat!

" alt="

">
Hát akkor aki ma ráér van 2 jegyem a Szerelem olasz módra premier előtti előadásra. 20:00-kor kezdődik a Mammutban. Akit érdekel e-mail-ben írjon.
Lag: nem kaptam meg a leveled, írtam mailt!
A téma címe: Felajánlások
nem pedig Kalapolos/kéregetős topic.
Arra megfelel a kérdések v. az off. szvsz.
(l. kódok, kupakok, stb........ )
A mozijegy határeset, mert az tényleg csak itt téma.
Sziasztok! Ha valakinek van felesleges 2 jegye a mai Szerelem olasz módra c. filmre, légyszi gondoljon rám

" alt="

"> Köszi!
Nekem meg küldjetek cocát, matchot, rauchot, jó sokat. Üdülésit is elfogadok....

" alt="

"> Csak viccőtem...

" alt="

"> Jó éjt...