Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 383 / 9339 oldal |
De jó fejek.....Aztán majd valamelyik vezér elmegy nyaralni helyettünk...
Bonafarmék válasza:
Kedves Játékosunk!
Köszönjük szépen levelét és nyereményjátékunk iránti érdeklődését.
Ha senki nem találja meg a fődíj nyereményt, vagy kidobja azt, úgy a nyereményjáték szabályzatban leírtak szerint járunk el: „Amennyiben az adott nyeremény átadása nem lehetséges, a nyereményt a Szervező/Lebonyolító másnak nem ajánlja fel, az adott nyeremény visszaszáll a Szervező/Lebonyolítóra.”
Köszönjük a javaslatát a játékra mechanizmusára vonatkozóan, azonban mi pontosan az azonnali élményt, örömöt szerettük volna előtérbe helyezni ahelyett, hogy kódokat kelljen feltölteni.
Szép napot!
Üdvözlettel,
Kőszegi-Kovács Bettina
e-mail: bettina.kovacs@bonafarm.hu | www.bonafarmcsoport.hu/solemizo | www.mizo.hu
Kedves Játékosunk!
Köszönjük szépen levelét és nyereményjátékunk iránti érdeklődését.
Ha senki nem találja meg a fődíj nyereményt, vagy kidobja azt, úgy a nyereményjáték szabályzatban leírtak szerint járunk el: „Amennyiben az adott nyeremény átadása nem lehetséges, a nyereményt a Szervező/Lebonyolító másnak nem ajánlja fel, az adott nyeremény visszaszáll a Szervező/Lebonyolítóra.”
Köszönjük a javaslatát a játékra mechanizmusára vonatkozóan, azonban mi pontosan az azonnali élményt, örömöt szerettük volna előtérbe helyezni ahelyett, hogy kódokat kelljen feltölteni.
Szép napot!
Üdvözlettel,
Kőszegi-Kovács Bettina
e-mail: bettina.kovacs@bonafarm.hu | www.bonafarmcsoport.hu/solemizo | www.mizo.hu
En is lattam a Screvon a pontgyujtest, szerintem valid! En mar nyertem is pontokat, mert maradt screvo plus tokenem ismeros meghivasabol es azokat lejatszottam, meg egyet kene nyernem es bevalthatnam taskara, de van telefon meg PS5 is ugyhogy inkabb meg gyujtogetem es majd arra bevaltom
" alt="
">
En amugy ugy tudom hogy tobb screvo plus nem is lesz ugyhogy ha nektek is maradt token akkor valtsatok be.
" alt="
">
En amugy ugy tudom hogy tobb screvo plus nem is lesz ugyhogy ha nektek is maradt token akkor valtsatok be.
Köszi, közben sikerült.
" alt="
">
" alt="
">Kedves játékostársak!
" alt="
">
Segítséget szeretnék kérni tőletek. A Vénusz játékon nem tudom feltölteni a blokkomat. Ez lenne az első feltöltésem, és hiába próbáltam többször is, mindent beírtam és nem engedi.
" alt="
">
Köszönök minden információt!
" alt="
">
" alt="
">
Segítséget szeretnék kérni tőletek. A Vénusz játékon nem tudom feltölteni a blokkomat. Ez lenne az első feltöltésem, és hiába próbáltam többször is, mindent beírtam és nem engedi.
" alt="
">
Köszönök minden információt!
" alt="
">Már töröltem, de nyilván az utóbbi.
Vágási Feri
Milyen formátumú e-mail címről írt Anita?
Valós? Vagy adathalász?
Milyen formátumú e-mail címről írt Anita?
Valós? Vagy adathalász?
https://www.webnyeremeny.hu/tesco-lays-nyeremenyjatek
Melyik játékkal lehet foci labdát nyerni? Valamelyik terméknél, mintha olvastam volna, de nem találom.
Köszi a segítséget
" alt="
">
Köszi a segítséget
" alt="
">Betája, szívesen.
" alt="
">
" alt="
">letti, köszi! Sejtettem a felületből... na majd a hetit megnyerem.... csak pozitívan!
" alt="
">
" alt="
">Betája, igen, rögtön kiírja.
Jokerjáték nyeremény nem a befizetett összeg szerint fizet, az keno-puttó esetén van.
Joker volt hajdan 1000-10000-100000..… stb., aztán talán 1500-15000-....
Joker volt hajdan 1000-10000-100000..… stb., aztán talán 1500-15000-....
A Reál rögtön kiírja, ha nyerek napit?
Az volna a kérdésem,hogy nem régen Hajdúszoboszlóról jövet -"hátha talán itt" alapon bekanyarodtam egy MOL kúthoz és mégiscsak vettem 2 Alfa logós terméket pontosabban2 thermo kulacsot ami ha igaz országos hiánycikk(?) Pont volt kettő és meg is vettem. Most már tutti,hogy enyém az Alfa?
Miért csak 170 ft az alapszorzó a Lottó Jokerjátékéknál amikor 350 egy alapjáték? Mióta van ez?
Mea culpa mea maxima culpa!
Nyugi.
pieceofluck déli (2023-06-03 :: 12:48) hozzászólására reagáltam.
pieceofluck déli (2023-06-03 :: 12:48) hozzászólására reagáltam.
A meg nem nyert nyeremény nem marad a szervezőé. Az jó ?! Mert,hogy ki kellene sorsolni a vásárlók között mivel a promóció közzétételével helyzeti előnyre tesz szert a többi márkával szemben de ha nem sorsol nyereményt átvág mindenkit Te sada! lehet h nem Te vagy a legélesebb kés a fiókba? V
SzerencsésFlótás
Várjuk a folytatást!
Várjuk a folytatást!