Csatlakozva az előttem szólóhoz ,a Soproni kódoknak én is nagyon örülnék. Előre is sok-sok köszönet.

" alt="

">
Én is szívesen fogadok sopronit, még nem nyertem semmit.
Előre is nagyon megköszönöm!
pocka írtam privit

" alt="

">
Sziasztok!
Én is szívesen fogadnék sopronis kódokat! Ma sikerült nyernem egy korsót, és szeretnék még a család férfi tagjainak!
Köszönöm előre is annak aki gondol rám!
Email: komesz4(kukac)freemail.hu
evamazi,ha kell még kupak írj és küldök.
Sok L-es, XL-es női ruhánk van ( nagyon szép állapotúak), amelyeket kizárólag rászoruló családnak/családoknak szeretnénk személyesen elvinni. Kérem, aki tud ilyen családról, aki tényleg rászorul és elfogadja, keressen meg privátban!
evimamzika
Küldtem soproni kódokat,de nem kérek cserébe semmit sem

" alt="

">

" alt="

">
nincs felesleges soproni kódotok?
Már mindenem elcseréltem ,valaki szánjon meg 1-2 darabbal.Ha megeszik a srácok,akkor küldök érte chipicao tatto kódot.
Nagyon hálás lennék, ha nincs rá szükség, akkor megkaphatnám RR 2009-es DVD-hez adott szalag és harisnya vásárlási kupont. Köszönöm!!!!

" alt="

">
40 beragasztott tefal pont válaszborítékért (2 db van)
DM-ben felhasználható -10 %-os "a vásárlás végösszegéből" kupont kér valaki? júli 31-ig érvényes.
(bp. XIII.ker)
Müanyag ételhordók elkeltek, bébiételesek vannak

" alt="

">
Már nem férek, szabaditsatok meg tőlük

" alt="

">
NiteRise bulijegy elkelt!
Bébiételes üveg valakinek?
Ha senkinek nem kell a szelektívben végzik

" alt="

">
Budapest, XIII. kerület
Felajánlok 1 db belépőt a holnapi NiteRise buliba, ami a balatonfüredi Aquaparkban lesz.
Bonnyka, én megszabadítanálak csak messze vagyok

" alt="

"> bár lehet Barbival megbeszélném, ők járnak fel Pestre, így esetleg lehet? Nekünk nagyon jól jönne és valamiért fogyócikk

" alt="

">
Debrecen: ha valaki megszabaditana egy rakat müanyag ételhordótól, megköszönném (nem a kerek, a hosszúkás formájú), illetve lenne néhány bébiételes üveg is, kis adag lekvárnak kiváló

" alt="

">
komeri
Igen olvastam, gratu.

" alt="

">
cappucci!
Köszönöm, nekem már reggel jól indult!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások