Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 384 / 9339 oldal |
A meg nem nyert nyeremény nem marad meg a szervezőnek, azt be kell fizetni adóban. V. vmi ilyesmi.
Ezt a játékot én is kihagyom,nyerjetek !
" alt="
">
" alt="
">Én se nagyon tervezek ezzel a játékkal.
De a csomagoláson belüli azonnali nyeremények esetén legalább tényleg (csak) a szerencse döntené el, ki nyer. 😉
Pl. Lehetetlenség lenne egyszerre sokat vásárolni élelmiszerek esetén, mert azokat felbontás után egy bizonyos időn belül el kell fogyasztani.
És lehet olyan is nyerne, aki rászoruló, és jól jönne neki, de amúgy nem szokott játszani.
De a csomagoláson belüli azonnali nyeremények esetén legalább tényleg (csak) a szerencse döntené el, ki nyer. 😉
Pl. Lehetetlenség lenne egyszerre sokat vásárolni élelmiszerek esetén, mert azokat felbontás után egy bizonyos időn belül el kell fogyasztani.
És lehet olyan is nyerne, aki rászoruló, és jól jönne neki, de amúgy nem szokott játszani.
Én nem szeretem az olyan játékokat ahol csomagoláson belül van a nyeremény. Szerintem kevesebb is az esély ilyenkor . A mizo rudival nem is nagyon tervezem játszani. Legfeljebb ha a család rágja a fülemet, de remélem indul más édességes játék ami megfelelő lesz nekik. Nem nagyon halmoztam fel csokikból, így két-három hét, elfogy és megint jön a nyavalygás, hogy vegyek valamit
" alt="
">
Ha csomagoláson belül van a kód amit fel kell tölteni, azzal semmi bajom, legfeljebb azoknak lehet vele problémája akik nehezebben jutnak ilyenkor játékos cucchoz, főleg a játék elején.
A Penny kártyás nyereményjátékokban sem nagyon veszek részt, hisz ott is megsokszorozódik a játékban résztvevők létszáma. Írom ezt úgy, hogy apukámék már nyertek így penny kártyát.
" alt="
">
Ha csomagoláson belül van a kód amit fel kell tölteni, azzal semmi bajom, legfeljebb azoknak lehet vele problémája akik nehezebben jutnak ilyenkor játékos cucchoz, főleg a játék elején.
A Penny kártyás nyereményjátékokban sem nagyon veszek részt, hisz ott is megsokszorozódik a játékban résztvevők létszáma. Írom ezt úgy, hogy apukámék már nyertek így penny kártyát.
Én örülnék neki, ha több olyan játék lenne, ahol a csomagolásban vannak a nyeremények, nem pedig kódot kell tölteni. De persze jó sok értékesebb nyeremény kellene, nem csak mondjuk egy újabb csoki. 😀
Ha esetleg nem veszi észre valaki, hogy nyert, vagy csak a beváltási időn túl találják meg, akkor megmarad(nak) a szervezőknek a nyeremény(ek). Ők nem veszítenek, mert közben maga a nyereményjáték és a promóciós csomagolások úgyis ösztönzik a vásárlást.
Régebben volt ilyen játék, én újságelőfizetést nyertem, tesóm cd lejátszót, pedig vidékiek vagyunk, és nem is engedhettük meg magunknak, hogy kartonszámra vegyünk csokit. Szóval, amit nyertünk, az is pár darabból jött össze.
Van fenn egy videó a neten. Szerintem '90-es évek körüli.
Egy hölgy nyilatkozik, aki autót nyert. A kupakban volt egy sebváltó vagy milyen szimbólum, és azzal nyertek. Egyik kedvenc nyereményjátékos videóm. 🙂
Ha esetleg nem veszi észre valaki, hogy nyert, vagy csak a beváltási időn túl találják meg, akkor megmarad(nak) a szervezőknek a nyeremény(ek). Ők nem veszítenek, mert közben maga a nyereményjáték és a promóciós csomagolások úgyis ösztönzik a vásárlást.
Régebben volt ilyen játék, én újságelőfizetést nyertem, tesóm cd lejátszót, pedig vidékiek vagyunk, és nem is engedhettük meg magunknak, hogy kartonszámra vegyünk csokit. Szóval, amit nyertünk, az is pár darabból jött össze.
Van fenn egy videó a neten. Szerintem '90-es évek körüli.
Egy hölgy nyilatkozik, aki autót nyert. A kupakban volt egy sebváltó vagy milyen szimbólum, és azzal nyertek. Egyik kedvenc nyereményjátékos videóm. 🙂
Bárhogy is, remélem, hogy fórumos nyeri az utazást és rögtön beírja, hogy feleslegesen már ne vegyek (vegyünk) Rudit...
Gyakorlatilag ez is olyan, mint a Szkrevó nyerő időpontja. Ki tudja, lehet, hogy már valaki megtalálta a nyerő kártyát...
Gyakorlatilag ez is olyan, mint a Szkrevó nyerő időpontja. Ki tudja, lehet, hogy már valaki megtalálta a nyerő kártyát...
A nyerőkupakos Sopronis autósra emlékszem bár nem tegnap volt. Ugyanilyen volt a Fino-Wossala Rozina márkaképviselta autós játék is ahol valamilyen termék fedőfóliája alatt volt(????) a nyertes autó ábra egyik esetben sem volt baj,hogy esetleg a polcon marad a termék v aki nem tud róla reflexből kidobja. Egyre több azóta is az olyan szervező marketing akik jobb lenne ha füvet nyírnának.
Soproninak voltak nyerő kupakos autói.
Lehet, hogy a kocsma előtt a sárban végezte egyik-másik.
Lehet, hogy a kocsma előtt a sárban végezte egyik-másik.
Mizo TR
Az is lehetséges, hogy egész egyszerűen nem kel el a Fődíjas kártyát tartalmazó csomag...
Ez nem valószínű, de benne van a pakliban.
Olyan fílingje van ennek a játéknak, mint gyermekkoromban a Wartburg kulcskeresős játéknak, amit az egyik mosóporos dobozban rejtettek el...
Az is lehetséges, hogy egész egyszerűen nem kel el a Fődíjas kártyát tartalmazó csomag...
Ez nem valószínű, de benne van a pakliban.
Olyan fílingje van ennek a játéknak, mint gyermekkoromban a Wartburg kulcskeresős játéknak, amit az egyik mosóporos dobozban rejtettek el...
A Zewa mikor értesíti a nyerteseket, azonnal vagy napok múlva? Köszi.
Én is vettem, az Aldi-ban találtam.
Nem nyertem.
Ezek szerint ott figyel (vagy majd valamikor ott fog figyelni) valamelyik bolt hűtőjében a Fődíj-nyertes kártya is.
Az lesz az izgalmas, ha valaki megveszi a terméket, de nem foglalkozik a nyj-kal (sok ismerősöm van, akit abszolút nem hoz lázba egy nyereményjáték sem...) és kihajítja a csomagolást, vele együtt a le nem kapart kártyát is. Ez esetben senki sem nyer.
Jobb lett volna kódos kártyákat rakni a csomagolásokba...
Nem nyertem.
Ezek szerint ott figyel (vagy majd valamikor ott fog figyelni) valamelyik bolt hűtőjében a Fődíj-nyertes kártya is.
Az lesz az izgalmas, ha valaki megveszi a terméket, de nem foglalkozik a nyj-kal (sok ismerősöm van, akit abszolút nem hoz lázba egy nyereményjáték sem...) és kihajítja a csomagolást, vele együtt a le nem kapart kártyát is. Ez esetben senki sem nyer.
Jobb lett volna kódos kártyákat rakni a csomagolásokba...
Megnéztem az összes zacskót, s csak kettőben volt kártya. De azzal sem nyertem
Érdeklődnék, hogy kapott-e valaki Spar-Milka heti nyertesértesítőt?
Ha esetleg már kiküldték az értesítéseket, nem reménykednék tovább.
Köszönöm előre is!
" alt="
">
Ha esetleg már kiküldték az értesítéseket, nem reménykednék tovább.
Köszönöm előre is!
" alt="
">Azért promós,mert kártya van benne .
KicsiGila
Ne legyen igazam, de lehet, hogy valaki már elkezdte az előkészületeket a játékra... :-( ... vagyis (még) nem blokkokat, hanem csak a kártyákat gyűjtögeti...
(Értelmezésem szerint MINDEGYIK promóciós csomagoláson kellene, hogy legyen kártya is.)
Ne legyen igazam, de lehet, hogy valaki már elkezdte az előkészületeket a játékra... :-( ... vagyis (még) nem blokkokat, hanem csak a kártyákat gyűjtögeti...
(Értelmezésem szerint MINDEGYIK promóciós csomagoláson kellene, hogy legyen kártya is.)
Helloka
Vett már valaki Mizo kókusz multipackot? Nálunk az ósanba volt promós csomagolás, de nem mindegyikben van kártya... máshol is így van?
Vett már valaki Mizo kókusz multipackot? Nálunk az ósanba volt promós csomagolás, de nem mindegyikben van kártya... máshol is így van?
VF
Mert náluk is ott figyelt.
Mint máskor is mondtam, az első napon érdemes ránézni, minden úgy maradt-e, ahogy az előkészület alatt a piszkozaton látszott.
Mert a beharangozó sosem szentírás.
Mert náluk is ott figyelt.
Mint máskor is mondtam, az első napon érdemes ránézni, minden úgy maradt-e, ahogy az előkészület alatt a piszkozaton látszott.
Mert a beharangozó sosem szentírás.
Vágási Feri
Én is előre listázom,hogy mire érdemes majd pályázni,ezért tűnt fel. Szóval figyelünk ám,kedves Szervezők!;-)
Én is előre listázom,hogy mire érdemes majd pályázni,ezért tűnt fel. Szóval figyelünk ám,kedves Szervezők!;-)
köszi, igen, elnéztem a dátumot
törpilla
majd 4.én
" alt="
">
majd 4.én
" alt="
">