Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 384 / 511 oldal |
Természetesen ma sem kaptam választ a tegnap éjjel elküldött kódokra ..........ez már felháborító!
Reácska.
Úgy tűnik, a varázserőm lerottyant, megyek is pihenni. Azért köszönöm, rendes vagy. Fel kell turbóznom a seprűmet most már, mert ez nem állapot.
Hétfőtől rock and roll.
Úgy tűnik, a varázserőm lerottyant, megyek is pihenni. Azért köszönöm, rendes vagy. Fel kell turbóznom a seprűmet most már, mert ez nem állapot.
Hétfőtől rock and roll.
sok szerencsét.Reácska.
Ja, értem. Nos, akkor én is küldök ma még egyszer-egyszer, hátha. Sajnos nekem egész héten visszajött minden rögtön. Végülis most van a boszorkányok órája...
Ja, értem. Nos, akkor én is küldök ma még egyszer-egyszer, hátha. Sajnos nekem egész héten visszajött minden rögtön. Végülis most van a boszorkányok órája...

most az egyszer én is fennmaradtam, hogy elküldjek egy sms-t a pirosnak, hát ha nyerünk. SEMMI:d
Gladiátor: a nem nyertek megjönnek, csak amit reggelre várunk nem jön meg.
nyertünk ezt-azt, csak nem tudni mit.
nyertünk ezt-azt, csak nem tudni mit.Piros sms szépen rendesen visszacammogott hozzám pár másodpercen belül. Ez nem igaz, hogy semmit nem nyer egyikünk sem egész héten. 

Igaza van sadának! Nem a kódszám a nyerő,hanem 1 meghatározott időpont! Ha jól emlékszem,naponta 6 telcsi nyerhető így!
A többi nyerős időben,meg mobiltartó,akasztó Cd-tartó stb. volt a nyeremény.
A többi nyerős időben,meg mobiltartó,akasztó Cd-tartó stb. volt a nyeremény.
Uomo
Én úgy tudom, nem a kód, az időpont a nyerő. Nem is lehet a kód, mert sok azonos van forgalomban. Saját tapasztalatból tudom, hogy ami nem nyert 1*,2*,3*, stb, sokadszorra -ha épp jókor küldöm be- még nyerhet.
Én úgy tudom, nem a kód, az időpont a nyerő. Nem is lehet a kód, mert sok azonos van forgalomban. Saját tapasztalatból tudom, hogy ami nem nyert 1*,2*,3*, stb, sokadszorra -ha épp jókor küldöm be- még nyerhet.
rika1: ok.
Már 6-an vagyunk több mint 2x ennyi telefonszámmal.
és hétfőig még várom a jelentkezőket. 
Már 6-an vagyunk több mint 2x ennyi telefonszámmal.
és hétfőig még várom a jelentkezőket. 
Uomo: nekem is eszembe jutott, hogy ez a cég le akarja nyúlni az ajándékokat és azért, de ez már üldözési mánia. A nem nyertre azonnal jön visszajelzés. A nyertre 5 óra múlva. Ennek megfelelően aki reggel vagy napközben nem kapott választ az nyert valamit (rosszabb esetben előfordulhat, hogy azt mondják nem jött meg a nem nyert üzenet, volt már ilyenem, de olyanom is, hogy megmondták mit nyertem az adott kóddal.) Ezekre a kódokra kérni fogom, hogy akármilyen módon de adjanak visszajelzést, felőlem küldjék el újra az összes válasz sms-t múlt hét óta, vagy pedig diktálja le nekem. A Krafts már kapott bűntetést, mert nem megfelelően járt el, de túl nagy cég ahhoz, hogy ekkorát csaljon. Szerintem a céginfóval van a gond. Hanyagok, összevissza beszélnek. (múltkor felhívtam őket és akkora buli volt a háttérben, kedden délelőtt, mintha szombat lett volna, a csaj szólt, hogy vegyék hallkabbra a zenét.)
Reacska,
írtam neked mailt.
írtam neked mailt.
Én nem játszom a piroson, ezért a pontos szabályokat nem ismerem.
Arról viszont van elképzelésem, hogyan működhet a dolog (persze, tévedhetek)
Alapvetően kétféle mód képzelhető el:
Első esetben (igazi játék esetén) közjegyző elött meghatározzák a nyerő kódokat, méghozzá az ajándékok száma alapján. Ebben az esetben minden nyerő kód (az "elveszett", azaz valójában lenyúlt) nyeremények kivételével meg fog érkezni., Azonban a nyeremények nagy száma kétségessé teszi elötem, hogy ezt az utat választották volna.
A másik eset, hogy egy véletlen-kódrendszert alkalmaznak. Ebben az esetben program sorsolja ki, melyek a nyerők, és utólag nyilvántartja őket egy adatbázisban. Jobb esteben az adatbázis olyan, hogy ellenőrizhető és nem lehet befolyásolni. Láttam már rosszabb esetet
.
A "késés" ilyenkor egy olyanfélét jelenthet, hogy az adatbázist vagy a programot módosítják.
Hangsúlyozom, spekuláció, amit írok, de van esélye: eredetileg (hibásan) túl magasra állították be a nyerő arányt. Így túl sok ajándék ment el (mondom, ha progi csinálja!), nem maradt elég "raktáron", át kell írni a progit. Ha ez igaz, akkor a "nem nyert" visszajelzés megérkezik, míg a nyerőket fenntartják, amíg a progit és a megmaradt nyereményeket összehangba hozzák. Utána ha az adatbázist nem tudják/nem akarják módosítani, akkor ezek a "késő" nyeremények meg fognak érkezni, ha az adatbázist módosítják, akkor ezeknek egy részéről a "nem nyert" kód fog visszaérkezni, kis százalékában "pici" késsésel a nyeremény.
Amennyiben összefog a társaság, akkor az eddigiek kiharcolhatók lesznek, függetlenül attól, hogy egyáltalán igazam van-e, de az szinte bizonyosnak tűnik, hogy az ajándékok száma drasztikusan csökkenni fog..
Még egyszer: ezek tippek, ha programmal készítik, akkor esetleg igaz lehet.
Arról viszont van elképzelésem, hogyan működhet a dolog (persze, tévedhetek)
Alapvetően kétféle mód képzelhető el:
Első esetben (igazi játék esetén) közjegyző elött meghatározzák a nyerő kódokat, méghozzá az ajándékok száma alapján. Ebben az esetben minden nyerő kód (az "elveszett", azaz valójában lenyúlt) nyeremények kivételével meg fog érkezni., Azonban a nyeremények nagy száma kétségessé teszi elötem, hogy ezt az utat választották volna.
A másik eset, hogy egy véletlen-kódrendszert alkalmaznak. Ebben az esetben program sorsolja ki, melyek a nyerők, és utólag nyilvántartja őket egy adatbázisban. Jobb esteben az adatbázis olyan, hogy ellenőrizhető és nem lehet befolyásolni. Láttam már rosszabb esetet
.
A "késés" ilyenkor egy olyanfélét jelenthet, hogy az adatbázist vagy a programot módosítják.
Hangsúlyozom, spekuláció, amit írok, de van esélye: eredetileg (hibásan) túl magasra állították be a nyerő arányt. Így túl sok ajándék ment el (mondom, ha progi csinálja!), nem maradt elég "raktáron", át kell írni a progit. Ha ez igaz, akkor a "nem nyert" visszajelzés megérkezik, míg a nyerőket fenntartják, amíg a progit és a megmaradt nyereményeket összehangba hozzák. Utána ha az adatbázist nem tudják/nem akarják módosítani, akkor ezek a "késő" nyeremények meg fognak érkezni, ha az adatbázist módosítják, akkor ezeknek egy részéről a "nem nyert" kód fog visszaérkezni, kis százalékában "pici" késsésel a nyeremény.
Amennyiben összefog a társaság, akkor az eddigiek kiharcolhatók lesznek, függetlenül attól, hogy egyáltalán igazam van-e, de az szinte bizonyosnak tűnik, hogy az ajándékok száma drasztikusan csökkenni fog..
Még egyszer: ezek tippek, ha programmal készítik, akkor esetleg igaz lehet.
Sőt, REMÉLEM, hogy felhasználja:
Mindannyionk érdekében. Ismerjük már annyira egymást, tudjuk kiben bízhatunk meg és kiben nem. Különben már eddig is tudta az adataimat, legfeljebb azt nem, melyik telefonszámmal pirosozom.
A kölcsönös bizalomhoz vezető úton az első apró lépés a bemutatkozás!
Mindannyionk érdekében. Ismerjük már annyira egymást, tudjuk kiben bízhatunk meg és kiben nem. Különben már eddig is tudta az adataimat, legfeljebb azt nem, melyik telefonszámmal pirosozom.
A kölcsönös bizalomhoz vezető úton az első apró lépés a bemutatkozás!
már megint név nélkül mer valaki érdeklődni. talán szégyelhetné magát.
Elég rég ittvagyok, ismernek már sokan. Sajnálom, hogy ennyire bizalmatlan vagy. Amúgy mihez kezdjek egy névvel és egy telefonszámmal? 

És nem féltek,hogy ez a Reacska felhasználja az adataitokat ??
Tel. szám,név stb. !!!
Tel. szám,név stb. !!!
A kapzsi nem szinonímája a szerencsésnek!
Nyugi!
Ez csak a melléktermék.
És nagy a család és sok a jóbarát.
Eszébe sem jut mindet megtartani, ezt elhiheted, nem úgy, mint neked.
Ez csak a melléktermék.
És nagy a család és sok a jóbarát.
Eszébe sem jut mindet megtartani, ezt elhiheted, nem úgy, mint neked.
-mel6: "Én is nyertem 54 db nyakbaakasztót,..."
Kötelet fonsz belőle, vagy mi a bánatot csinálsz, ha nem vagyok indiszkrét?
Orvos látott már?
Kötelet fonsz belőle, vagy mi a bánatot csinálsz, ha nem vagyok indiszkrét?
Orvos látott már?