Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 385 / 9339 oldal |
Aldi kometát hol lehet feltölteni? köszi
Amikor felkerült ide a webnyereményre, még ott figyelt az 500ezres Fődíj a leírásban. Nem véletlenül írtam én is bele a kis excel táblázatomba... Azóta javítottam.
De tök mindegy.
De tök mindegy.
Vágási Feri
Még pontosabban: nem cseszték el:
Amikor elindult a játék, már helyesen volt fenn minden.
Még pontosabban: nem cseszték el:
Amikor elindult a játék, már helyesen volt fenn minden.
Láttátok a Screvoban a pontgyűjtést?
Ezek tényleg garantáltan bevéltható nyeremények?
Ezek tényleg garantáltan bevéltható nyeremények?
Pontosabban korábbi volt fent, most már jó.
100e ill. 50e
100e ill. 50e
Elcseszték...
Régi jsz figyel az oldalon... Abban még ott van a félmillás utazáschi utalvány.
Régi jsz figyel az oldalon... Abban még ott van a félmillás utazáschi utalvány.
Laci73
Pár napja, mikor felfedeztem a játékot én a heti 100ezres kártyát láttam. Fődíjra nem emlékszem...
Pár napja, mikor felfedeztem a játékot én a heti 100ezres kártyát láttam. Fődíjra nem emlékszem...
Sziasztok! Lehet én emlékszem rosszul,de a DM Airwick játékának pár napja még nem 500e Ft-os fődíja volt? Ma már heti (összesen 4db) 100e Ft-os ajándékkártyát látok.
SzerencsésFlótás
Ha egy blokkon több van 5-nél, akkor is 5-öt kell beírni, mert csak ennyit fogad el.
A többi bukta.
Ha egy blokkon több van 5-nél, akkor is 5-öt kell beírni, mert csak ennyit fogad el.
A többi bukta.
vorosciklon
A hervis.hu oldalon miután bedobálgattad a termékeket, a kosaram menüpontnál van egy "Kupon beváltása" opció.
A hervis.hu oldalon miután bedobálgattad a termékeket, a kosaram menüpontnál van egy "Kupon beváltása" opció.
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni. Kométa Hervis uti nyereményem van online formában. Hogyan kell ezt használni? Ki kell nyomtatni, vagy csak irjam ki a számát? Ne haragudjatok a buta kérdésért. Köszönettel Kati. A vorosciklon email cimem már nem él. nagynekatalin62@gmail.com cimen vagyok elérhető.
Segitséget szeretnék kérni. Kométa Hervis uti nyereményem van online formában. Hogyan kell ezt használni? Ki kell nyomtatni, vagy csak irjam ki a számát? Ne haragudjatok a buta kérdésért. Köszönettel Kati. A vorosciklon email cimem már nem él. nagynekatalin62@gmail.com cimen vagyok elérhető.
Szia Szerencsés!
Nekem eddig egyik Metro számlám sem fogadták el, mondván nem látszik a termék rendesen....
Nekem eddig egyik Metro számlám sem fogadták el, mondván nem látszik a termék rendesen....
Mostanaban a Sio azonnali jelzessel ket blokkot sem fogadott el az igaz kicsit eleve halvanyan jott ki a penztargepbol A kerdesem viszont a Metro vasarlashoz kapcsolodna tegnap vettem egy 12x1L citrust a darabbszamhoz otot irtam be mer azt hiszem hetente ennyi toltheto fel idaig nem irtak h igy nem jo Mi a velemenyetek esetleg tspasztalatotok?
Ecofamily-Henkel napi nyereményt ( 50 ezres csomag ) kapott már valaki?
Köszönöm! 🤗
Köszönöm! 🤗
Sziszka9
jaj de szuper, köszi! telón kerestem eddig, ott vhogy nem láttam ezt, gépen látom! Köszi!
jaj de szuper, köszi! telón kerestem eddig, ott vhogy nem láttam ezt, gépen látom! Köszi!
Nórika: a coop honlapján az üzletkeresőbe beírod, hogy meliyk városban keresed és utána kiad egy olyat, hogy részletes keresés, ott be tudod állítani az üzlettípusnál a promo+ -t
Sziasztok!
Honnan tudom kideríteni, hogy melyik coop üzlet számít promo+-nak..? a Coop üzletkeresőben nem találtam ilyen szűkítést, se egyéb google találatok alapján sem
" alt="
">
Honnan tudom kideríteni, hogy melyik coop üzlet számít promo+-nak..? a Coop üzletkeresőben nem találtam ilyen szűkítést, se egyéb google találatok alapján sem
" alt="
">Péntek hova tűnt? Mint ha rég olvastam volna tőle beírást... bár már kezdek felejtgetni dolgokat...
" alt="
">
" alt="
">Johnny-X!
Köszi szépen,a privát ablakot kipróbáltam,így működik!
Köszi szépen,a privát ablakot kipróbáltam,így működik!
Iszasa
Freemailre nálam sincs univerzális megoldás. Nekem a Chrome és a Firefox szokott működni. Nagyjából 8-10 belépésig megy egyiknél, aztán behal. Ekkor TELJESEN BECSUK (összes ablak) az adott böngésző, és inkognitó módban elindítom a MÁSIK BÖNGÉSZŐT. Ekkor ez megy egy darabig. Aztán csere. (Ameddig megy, ezt használom, majd ha jön a hibakód, minden becsuk, és a másik böngésző inkognitó módját indítom).
Remélem, érthető voltam, és tudtam segíteni.
(Szokták javasolni a cookie-k és előzmények törlését is, erre a titkos mód használata miatt - elvileg - nincs szükség).
Freemailre nálam sincs univerzális megoldás. Nekem a Chrome és a Firefox szokott működni. Nagyjából 8-10 belépésig megy egyiknél, aztán behal. Ekkor TELJESEN BECSUK (összes ablak) az adott böngésző, és inkognitó módban elindítom a MÁSIK BÖNGÉSZŐT. Ekkor ez megy egy darabig. Aztán csere. (Ameddig megy, ezt használom, majd ha jön a hibakód, minden becsuk, és a másik böngésző inkognitó módját indítom).
Remélem, érthető voltam, és tudtam segíteni.
(Szokták javasolni a cookie-k és előzmények törlését is, erre a titkos mód használata miatt - elvileg - nincs szükség).