És megírtad Reacskanak a neved meg azt a tel. számot, amiről játszol?
Összefogásban az erő.
Probléma a Pirosnál!
Nálam is ugyanezek a bajok voltak. Több sms-mre se jött válasz most pár nap alatt. Tudjátok...
Eddig 4 a jelentkezők száma. Várom a többieket, ne féljetek felszólalni a saját érdetekben. A fórumon sokkal többen írjátok, hogy baj van. Aki nem kapott választ reggel az nyert. Lehet, hogy telefont lehet, hogy mobiltartót, de mindenképpen jó volna tudni.
Mindenki !
akinek gondja van a pirossal !!
olvasson vissza a mai napon !
Reacska !
beírta hogy jelentkezünk nála és próbáljunk meg közösen fellépni mert napok óta
NEM MÜKŐDIK A PIROS RENDESEN !!
elnyeli a kódokat gyakorlatilag nem nyer senki semmit !!
ebben a topickban olvassatok vissza !!!
Fáreó
Én is kértem már többszőr is visszahívást, de eddig nem kaptam. Én vodafonról küldözgetek, de nagyon idáig semmi. Sőt, egyáltalán semmi...
Fáreó
Én is nyertem 54 db nyakbaakasztót, ebből az első 18-at egyesével küldtem, ezek meg is érkeztek, majd 4-5 db kerűlt egy borítékba, azóta semmi.
Amúgy mostanában nem is lehet nyerni semmit, sőt néha nem is jön válasz az smsekre. nem tudom mi van vele.
Boga !
Boldog szülinapot !!!
Piros továbbra is!
Van aki megkapta már a nyakbaakasztóját?
Mert én 1 borítékban 5-6-osával küldtem be min. ,és ezidáig össz. 1 db-ot kaptam meg belőle!

Ez 1 kissé furcsa,mert 1 db-ot külön 1x sem küldtem be,akkor meg hova tünt a többi 5???
És még lógnak 18 db-al!

Sziasztok!
Nekem is ugyanez a problémám a pirossal már 3 napja 3 nyerős kódomra nem jött válasz ezidáig!

Én Westeles vagyok,mindíg is arról küldtem,de ilyen még nem nagyon volt! 2 hónap alatt max. 1x-2x!
De ez már kissé bosszantó!!!

Amint olvasom a hozzászólásokat,Ti is hasonló cipőben jártok!
Most hívtam a Zsebedicset,de csak üzirögzítő volt. Elmondtam a problémámat és kértem 1 visszahívást!
Szerintem Ti is próbáljátok meg ugyanezt,minnél többen panaszkodunk,annál hamarabb kiderül valami. Látják,hogy nem csak a levegőbe beszélünk,valós problémáról van szó!!!
Az én Piros papíromat sem vették át, cirka másfél hónap alatt nem érkezett be hozzájuk. Azt hittem, a posta a hunyó... A tudakozvány nagyjából egy héten belül megérkezett, hogy bizony átvette a cég a levelet. Ezután megírtam nekik mailben, hogy mikor és név szerint ki vette át. Semmi elnézést, vagy hasonló, a mobilt kiszállították

sziasztok !
én is most hívtam a Westelt !
nem hagyom annyiba ,elmontam az összes számomat amiről küldtem és nem kaptam választ !
visszahívtak ,hétfőn fognak keresni ez ügyben !!
se a westel se a voda nem válaszolt 6 órán belül !!
Köszönöm nektek!!

A tudakozvány beadásától számitva 10 munkanap az elintézési idő, de ez több volt pár nappal, ugyhogy naptári két hetet számolhatsz. Ugyis az a válasz, hogy ekkor-akkor átvette x. Mindkét esetben ez volt. Még azután is állitották, hogy nem kapták meg, de aztán hangnemet váltottam, és félórán belül elismerték a levelek átvételét.
JaJJ!! Annyira elmerültem itt a gondokban, hogy nem vettem észre.
Boga: Boldog születésnapot és ha nem is mára, de az egész évre sok sikert nyereményvadászatban.

Szepi: Mennyi idő múlva kaptál a tudakozványra választ?
Reacska,
légy résen, tartózkodj otthon, hátha megoldódik a Te Piros problémád is. Nekem tegnap sötétedéskor hozták azt a két piros mobilt, amiről a multkor irtam neked. Az a két levél, amelyiket meg sem kapták -a benne lévő két telefonigénylő csokipapirral- postai tudakozvány után, dátum és átvevő nevével, két hét után nagynehezen előkerült, először nyertes kód nélkül, aztán mégis megtalálták a nyertes kódos csokipapirokat is. Rá két hétre, /tegnap/ megérkeztek a telefonok.
Boga.
Happy Birthday Boga!!! Remélem, nyersz ma valami szépet, de tényleg.

Évi: megmondaná hogy én találtam ki. Ezért kértem nevet és telefonszámot.
Az elöbb Én voltam

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások