Liz
Jöttök hétvégén?(Matáv)
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 385 / 394 oldal |
Az előbbit én követtem el.
NESTLÉ
Tejpép kék macis tányérral
A macitól vidámabbak lesznek a babák! Vásároljon a Tesco áruházakban június 18. és július 15. között gyümölcsös, kakaós vagy kekszes tejpépet, és egy kedves, macis tányért adunk ajándékba.
Üveges bébiital itatószeleppel
Praktikus kellék a mindennapokban! A 200 ml-es banán-alma-narancs ital, C-vitaminos almaital és alma-szőlő ital mellé június 18. és július 15. között itatószelep jár ajándékba a Tesco áruházakban.
Üveges bébiital ajándék itatópohárral
A mamák és babák is örülnek neki! A 2x500 ml-es multivitaminos és körte-alma nektár mellé júniusban a Tesco áruházakban itatópohár az ajándék.
Cini Minis ajándék bögrével
Meglepetés a gyerekeknek! A 250 grammos Cini Minis mellé május 22. és június 17. között ajándék Cini Minis bögre jár a Penny Market, Tesco áruházláncokban!
Nesquik gabonapehely ajándék csokival
Két finomság, most együtt! Vásároljon 450 g-os Nesquik gabonapelyhet, melyhez most Nesquik táblás csokit adunk ajándékba. Keresse májusban a Cora, Auchan és Tesco áruházakban!
Junior babamenü Bübchen ajándék babakozmetikummal
A babák és a mamák egyaránt elégedettek lehetnek! Vásároljon áprilisban bármelyik Cora áruházban 2x250g Junior babamenüt és mi Bübchen babakozmetikumot adunk mellé ajándékba!
Forrás: www.nestle.hu
Tejpép kék macis tányérral
A macitól vidámabbak lesznek a babák! Vásároljon a Tesco áruházakban június 18. és július 15. között gyümölcsös, kakaós vagy kekszes tejpépet, és egy kedves, macis tányért adunk ajándékba.
Üveges bébiital itatószeleppel
Praktikus kellék a mindennapokban! A 200 ml-es banán-alma-narancs ital, C-vitaminos almaital és alma-szőlő ital mellé június 18. és július 15. között itatószelep jár ajándékba a Tesco áruházakban.
Üveges bébiital ajándék itatópohárral
A mamák és babák is örülnek neki! A 2x500 ml-es multivitaminos és körte-alma nektár mellé júniusban a Tesco áruházakban itatópohár az ajándék.
Cini Minis ajándék bögrével
Meglepetés a gyerekeknek! A 250 grammos Cini Minis mellé május 22. és június 17. között ajándék Cini Minis bögre jár a Penny Market, Tesco áruházláncokban!
Nesquik gabonapehely ajándék csokival
Két finomság, most együtt! Vásároljon 450 g-os Nesquik gabonapelyhet, melyhez most Nesquik táblás csokit adunk ajándékba. Keresse májusban a Cora, Auchan és Tesco áruházakban!
Junior babamenü Bübchen ajándék babakozmetikummal
A babák és a mamák egyaránt elégedettek lehetnek! Vásároljon áprilisban bármelyik Cora áruházban 2x250g Junior babamenüt és mi Bübchen babakozmetikumot adunk mellé ajándékba!
Forrás: www.nestle.hu
Nem ingyenes, csak neten olcsóbb...
EFOTT jegy a tavalyi ártól olcsóbban, 5eFt-ért: http://www.online.rtlklub.hu/efott2003/
EFOTT jegy a tavalyi ártól olcsóbban, 5eFt-ért: http://www.online.rtlklub.hu/efott2003/
+ a szigetre is vinni kell a telefonszámlát...de ezt úgyis elmondják
Ha mentek IKEA-ba 12 alatti gyerekkel, június 15-ig használjátok ki az ingyen gyerek menüt, vagy bébiételt !
Ha mentek IKEA-ba 12 alatti gyerekkel, június 15-ig használjátok ki az ingyen gyerek menüt, vagy bébiételt !
Amikor telefonáltok, készítsétek oda Matáv számlátokat!!
Megajándékozzuk gyermekeit egy pólóval a Matáv Gyermekszigeten!
Hívja fel a június 1-től július 11-ig tartó időszakban bármely hétköznapon 10-18 óra között Matáv vezetékes telefonról a (06-1) 240-8100 telefonszámot! Ha regisztrál, a helyszínen átveheti ajándékát!
Hívja fel a június 1-től július 11-ig tartó időszakban bármely hétköznapon 10-18 óra között Matáv vezetékes telefonról a (06-1) 240-8100 telefonszámot! Ha regisztrál, a helyszínen átveheti ajándékát!
Ajándék Internet használat!
Egy új játékot indítunk útjára a honlap látogatói között
Aki ezen hír megjelenését követõen 24 órán belül jelentkezik a teleházban, és beolvassa a látogatása pillanatában látott látogatottsági számot, az 3 óra Internet-használatot* kap ajándékba!
(*Fontos! Felhasználás, csak a következõ egy héten belül lehetséges, maximum három részletben! Egy felhasználó csak egy kedvezményt vehet igénybe!)
www.csakbereny.hu/telehaz
Egy új játékot indítunk útjára a honlap látogatói között
Aki ezen hír megjelenését követõen 24 órán belül jelentkezik a teleházban, és beolvassa a látogatása pillanatában látott látogatottsági számot, az 3 óra Internet-használatot* kap ajándékba!
(*Fontos! Felhasználás, csak a következõ egy héten belül lehetséges, maximum három részletben! Egy felhasználó csak egy kedvezményt vehet igénybe!)
www.csakbereny.hu/telehaz
http://www.edhaas.hu/edhaasdb/kerdoiv.asp
Pezsgőtablettát küldenek a kérdőív kitöltőinek.
Pezsgőtablettát küldenek a kérdőív kitöltőinek.
Potyataxi: http://www.potyataxi.hu
http://www.kombucha.hu/ingyen.html
Kombucha ismertetőket lehet kérni.
Kombucha ismertetőket lehet kérni.
Edit,
Ott össze van gyűjtve sok olyan link, annan elvileg küldenek valamit ingyen. Nagyjából már átnéztem, de elég kevés az, ami Németországon kívülre is érvényes.
Ott össze van gyűjtve sok olyan link, annan elvileg küldenek valamit ingyen. Nagyjából már átnéztem, de elég kevés az, ami Németországon kívülre is érvényes.
mcsparsamonos oldalon?
Suzuki sportmotor és robogókatalógus + baseball sapka
Nevet, címet kérnek ide:
Magyar Suzuki Rt. Bp. Pf. 63. 1301
Nevet, címet kérnek ide:
Magyar Suzuki Rt. Bp. Pf. 63. 1301
Edit,
melyik oldalon ?
melyik oldalon ?
itt mi van ezen az oldalon Liz?
köszi a választ!
csak azért kérdeztem mert nekem még nem jött semmi!!
szerintetek rendeljem meg őket mégegyszer???
csak azért kérdeztem mert nekem még nem jött semmi!!
szerintetek rendeljem meg őket mégegyszer???
Szóval pontosan nem tudom. Kicsit zavarosan fogalmaztam,bocsi...
Jerry Lee
Kb két hete rendeltem. A borítékon pedig nem volt dátum
Kb két hete rendeltem. A borítékon pedig nem volt dátum

Moreno! mikor rendelted az arielt??köszi!