Ma estére, a West Side Story című előadásra van egy db jegyem.
Helyszín: Veszprém
Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 386 / 762 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Napraforgo irtam Neked a kecskemeti furdobelepovel kapcsolatban! Koszi!
Köszönöm, dörmi macit már kapok fozo.gabitól
" alt="
">
" alt="
">Van valakinek felesleges dörmi macija? 1 órája megy a hiszti és veszekedés azért az egyért, amit ma kaptunk egy fórumostól (ezúton is köszönöm neki!).
2 tesco tefal füzet elkelt!
pepsi plüss, gokart jegy nincs már meg, és dörmi maci sincs most, majd még várok postán párat, és akkor újra lesz
" alt="
">
" alt="
">Ha valakit még esetleg érdekel van 2 teljesen betelt tesco tefal gyűjtőfüzetem!!!!!
Ha esetleg valakinek van coke kodja, és nem használja fel szivesen elfogadom
Gabi !
Ha még megvan a pepsi plüss, kérhetném az unokámnak ?
Ha még megvan a pepsi plüss, kérhetném az unokámnak ?
Gabi kérhetném a gokart jegyet?
Úgy néz ki, hogy még mindig megvan a pepsi plüss.
személyes átvétel: Érd, Budaörs, Törökbálint, Budapest-Kosztolányi Dezső tér.
Aki postán kéri, számoljon a postaköltséggel ami 345Ft ajánlva. Az előző jelentkező úgy néz ki, meglepődött, hogy nem postázom neki ingyen
" alt="
">
Van egy 8 perces időtartamra szóló gokart kuponom a törökbálinti gokart pályára ami a cora mellett van. Mivel én nem használom fel, csak kárba veszne, így felajánlom.
személyes átvétel: Érd, Budaörs, Törökbálint, Budapest-Kosztolányi Dezső tér.
Aki postán kéri, számoljon a postaköltséggel ami 345Ft ajánlva. Az előző jelentkező úgy néz ki, meglepődött, hogy nem postázom neki ingyen
" alt="
">
Van egy 8 perces időtartamra szóló gokart kuponom a törökbálinti gokart pályára ami a cora mellett van. Mivel én nem használom fel, csak kárba veszne, így felajánlom.
Pepsi plüss már nincs meg. Dörmi van még .
Kicsi lányom idejött hozzám és mutatta, hogy neki két pepsi Rudolf plüss figurája van és szívesen odaadná az egyiket annak akinek nincs.
Tehát ez az ő felajánlása
" alt="
">
Személyes átvétel: Érd, Budaörs, Törökbálint, Budapest-Kosztolányi Dezső tér
ez a nagyobb 25-30cmes (kb) plüss.
Az én felajánlásom, hogy akinek szüksége van dörmi kismackóra (persze nem továbbértékesítés, hanem saját felhasználásra
" alt="
"> ) szívesen adok.
Tehát ez az ő felajánlása
" alt="
">
Személyes átvétel: Érd, Budaörs, Törökbálint, Budapest-Kosztolányi Dezső tér
ez a nagyobb 25-30cmes (kb) plüss.
Az én felajánlásom, hogy akinek szüksége van dörmi kismackóra (persze nem továbbértékesítés, hanem saját felhasználásra
" alt="
"> ) szívesen adok.Sajnálom, hogy senki nem megy el. Pedig biztosan nagyon jó előadás lesz.
Nincs kedvetek elmenni?
Most azt mondták a tv-ben, hogy 1 óra csúszással, vagyis 22 órai kezdéssel megtartják az előadást.
megtaláltam. biztos.
sada!
az esőnap biztos?
az esőnap biztos?
Tefal pontjaim vannak válaszborítékért.
" alt="
">
" alt="
">Ne kapkodd el! A mai előadást tuti szétmossa a vihar, az esőnap meg vasárnap lesz.