Vágási Feri
You are welcome.
freemail hibakódhoz tud valaki segítséget adni?Írtam nekik messengeren is,de még nem válaszoltak.Edge böngészővel először 500-as,majd 400-as hibát írt ki.Firefoxra váltás után kétszer be tudtam lépni,azóta(2napja) szintén 400-as hiba,ami valami fejléc meg méret zagyvaságot jelent(nem változtattam semmin).Jelenleg Operával még be tudok lépni,de azt a böngészőt utálom a legjobban.Láttam másnak is volt itt problémája vele.Van rá megoldás?
Vágási Feri
Ezt az Auchan-Milka oldaláról másoltam ki:
Kedves Játékosunk!
A napi nyeremények* nyertesei az adott napot követő első munkanapon (pénteki/szombati/vasárnapi nyeremények esetében a következő hétfőn, ünnepnap esetében a következő mnkanapon), míg a heti nyeremények* nyertesei csütörtökönként (2023. május 11., 2023. május 18., 2023. május 25., 2023. június 1.) kerülnek kiértesítésre a Lebonyolító által küldött e-mail üzenetben.
Kedves Gyerekek,
Auchan - Milka azonnal értesít, ha nyertél?
Azt gondolom elbénázták /ezt is/...
Az első pár napban pl. ki lehetett választani a sport szeletet és a győri édest is a felsorolásból, pedig ez csak milka játék.
Szerintem simán kimaradt és mivel senki sem reklamált, így is maradt.
Ettől függetlenül 99%, hogy elfogadják...
De az a tuti,ha megkérdezed.
Persze ki tudja mikor érkezik válasz....
Jelica én is úgy gondolom, de 97 grammos tényleg nincs a felsorolásban, igazad van jojó.
Az egy praliné. Szerintem, és játszik.
97 g terméket nem találsz a felsorolásban
A Milka Moments nem játszik? A leírásban az van bármilyen Milka termék, csak hűtött stb...nem.
Rama-Lidl játék utalványt kapott már valaki? a játék elég régen véget ért,04.08
sze, gratulálok! 😊
Csak pár blokkom volt, az utolsót a héten töltöttem, abban reménykedtem volna még, mert ugye tegnapig tartott a játék.
De sajnos ma nem jött semmi. Holnap meg már nem hiszem, hogy fog. 😔
Knorr Unilever SMS mult het pentken jott nekem
Ezt irja nekem a freemail.😡 500
Internal Server Error.
KicsiGila!
Köszönöm. Annyira szerettem volna egy edénykészletet. 😭
piece! Sajnos nem, pedig én is várok/várnék rá!
Kapott mostanában (esetleg ma) valaki unileveres SMS-t?
Elsősorban Spar-Knorr játékban lennék érintett. 😄
ZORRO
A freemail csapata megint "fejlesztett" valamit, telefonon nálam is vacakol a progi. Ha tudsz, számítógépről próbálkozz, vagy telefonon inkognitó ablakból lépj be! (Ez a 2x is fogadd el, hogy számunkra mennyire fontosak az adataid, de aztán belépés után el-crash-el az oldal szerintem is rettentő idegesítő!!!)
Nekem működik a freemail.
Másnak sem jó a freemail?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások