Nem csere-bere, hanem vásárlás
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 386 / 2327 oldal |
Páros efott bérlet eladó holnap délig kell leadni a neveket. 20 000ft/db.
Cinema City jegyet vásárolnék.
Paros
Efott berlet elado holnao delig jelentkezz
Efott berlet elado holnao delig jelentkezz
Babzsák fotel focilabda mintás eladó. 10.000 Ft+ posta
Méret: 90x60 cm
Levehető mosható huzattal.
Bolti ára:23.900 Ft
https://huppanjbele.hu
Debrecenben átvehető. Utalványt is elfogadok
Méret: 90x60 cm
Levehető mosható huzattal.
Bolti ára:23.900 Ft
https://huppanjbele.hu
Debrecenben átvehető. Utalványt is elfogadok
2 db bármely napra szóló STRAND fesztivál belépőjegy eladó.
Eladó egy 2 fő részére szóló üdülési utalvány, mely 100.000 Ft kedvezményre jogosít. Egy összegben beváltható a Club Karos Spa **** prémium kategóriás szálláshelyeinek (Zalakaros, Velence, Siófok) legalább egy hetes és 2 felnőtt részére történő foglalás esetén.
Az utalvány felhasználható a június 1-től augusztus 31-ig tartó időszak kivételével.
Ára: 40.000 Ft
Az utalvány felhasználható a június 1-től augusztus 31-ig tartó időszak kivételével.
Ára: 40.000 Ft
Páros Sziget napijegy eladó választható napra
7 napos, 4 fős nyaralás Hajdúszoboszlón a Thermál Hotel Hungarospában, svédasztalos reggeli, svédasztalos vacsora, korlátlan átjárás a strand-és élményfürdőbe, aquaparkba, szauna, wi-fi....
Nagyon régen lehetett nyerni Palmolive-el 5 db-os fűszer válogatást, amiben volt egy tartó ill. 5 db üvegcse. Olyan üvegeket keresek. 400 Ft-ot adok darabjáért, Budapesten érte is megyek. Legalább 5 db-ért megyek el.
Nyeretlen Buksza sorsjegy eladó 100 ft/db+posta áron
like
" alt="
">
" alt="
">Osztva 😁😉
Akkor is ha nem kell el.
Jvc tv linkje:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=235195918
8181289&set=a.186393504737879&type=3&theater
Ha megosztod nyerhetsz ajándékcsomit. 1 Bp-i, és egy nem Bp-i nyertes is lesz. Július 10ig lehet osztogatni. 11én sorsolás.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=235195918
8181289&set=a.186393504737879&type=3&theater
Ha megosztod nyerhetsz ajándékcsomit. 1 Bp-i, és egy nem Bp-i nyertes is lesz. Július 10ig lehet osztogatni. 11én sorsolás.
0 km-es Bajnokok Ligája (Heineken) gurulós sporttáska / kabintáska eladó. 10.000 Huf
Eladó 1 db Fujifilm Instax Mini 9 Instant kamera + Film + Tok Limitált szett - Flamingó Rózsaszín,Dove játékon nyert.
2db szigetjegy es 2db efottjegy(szombati) is eladó lesz.
Továbbá egy Knorr Spar jatekon nyert bőrönd is. (Ha megérkeznek)
Továbbá egy Knorr Spar jatekon nyert bőrönd is. (Ha megérkeznek)
Eladó egy Jvc tv 📺 bolti ár 70 000. Mi arunk 63 000. Ha hozol vevőt akkor kapsz egy ajándékcsomagot snickerscsoki sör gyermelyi tészta mozijegy smintermekek stb. Blokk nincs hozza csak garancia. Pontos link amit majd az fbn meg lehet osztani este. A megosztasok között is fogok sorsolni egy ajándékcsomagot.
Líra könyv 10 000 Ft-os ajándékkártya 7 000 Ft-ért eladó. Személyes átvétellel a Nyugatinál.
2019 augusztus 14-ig felhásználható ajándékutalvány eladó, az Aquaworld Resort Budapest hotel és élményfürdőbe.
Tartalma: 2 éj szállás 2 fő felnőtt és max. 3 gyermek (14 éves kor alatt) részére budai kilátással rendelkező családi szobában félpanziós ellátással és korlátlan oriental spa, wellness és fitness központ, ill. Aquaworld használattal.
Most kérdeztem telefonon, júli közepére, végére még van szabad családi szoba. Értéke 244.000 ft. Ezt is most mondták. Én eladnám 150.000 ft-ért.
Tartalma: 2 éj szállás 2 fő felnőtt és max. 3 gyermek (14 éves kor alatt) részére budai kilátással rendelkező családi szobában félpanziós ellátással és korlátlan oriental spa, wellness és fitness központ, ill. Aquaworld használattal.
Most kérdeztem telefonon, júli közepére, végére még van szabad családi szoba. Értéke 244.000 ft. Ezt is most mondták. Én eladnám 150.000 ft-ért.