Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 387 / 9339 oldal |
Whiskas-szal senki nem nyert a fórumról?
Vénusz viszont bekérte a blokkot, vissza sem igazolta, hogy rendben (mondjuk nem írják az értesítőben, hogy melyik nyert, szóval én mindet foróztam), de már meg is érkezett a napi csomag.
Én sem értem a Kometát..erre várok úgyszintén miert olyan nehézkes egy online kódot küldeni..
Kométa - (elektronikus) Hervis utalvány
Ha azt írják (május 9-én), hogy minden oké és a kézbesítést elindították, akkor miért nem tudtak azóta egy nyomorult entert nyomni???
Feltételezem, hogy más sem kapta még meg...
Komolyan ki akarják várni a 90 napot???
Ha azt írják (május 9-én), hogy minden oké és a kézbesítést elindították, akkor miért nem tudtak azóta egy nyomorult entert nyomni???
Feltételezem, hogy más sem kapta még meg...
Komolyan ki akarják várni a 90 napot???
Köszi
" alt="
">
" alt="
">Betája
nincs jelentősége..
" alt="
"> csak statisztikai..
ha 1 terméket jelölsz , akkor is elfogadják, ha nyersz vele
nincs jelentősége..
" alt="
"> csak statisztikai..
ha 1 terméket jelölsz , akkor is elfogadják, ha nyersz vele
Spár milkát nem tudom feltölteni telóról, mert a második termék kiválasztásánál nem tudok lejjebb gurulni. Csak 5 termék látszik. Vikinek vmi ötlet? Köszi
Szintén Transformers.
Most látom a facebook oldalon a kommenteknél, hogy a Paramount megint elcseszte a játékot, a múlt heti kérdést rakta ki a tegnapi filmhez...
Úgyhogy gyakorlatilag mindkét válasz rossz. Pontosabban rossz a kérdést, ezért nem tudjuk, hogy melyik lenne a helyes válasz...
Gyanítom, hogy a Paramount hétfőn ír egy bocsánatkérő posztot és mindkét választ elfogadják.
Most látom a facebook oldalon a kommenteknél, hogy a Paramount megint elcseszte a játékot, a múlt heti kérdést rakta ki a tegnapi filmhez...
Úgyhogy gyakorlatilag mindkét válasz rossz. Pontosabban rossz a kérdést, ezért nem tudjuk, hogy melyik lenne a helyes válasz...
Gyanítom, hogy a Paramount hétfőn ír egy bocsánatkérő posztot és mindkét választ elfogadják.
Kedves Gyerekek,
nézte valaki tegnap a Transformers 3-at?
Ha igen, elküldené a játék kérdését?
https://pmn.hu/
Köszönöm!
nézte valaki tegnap a Transformers 3-at?
Ha igen, elküldené a játék kérdését?
https://pmn.hu/
Köszönöm!
jojó! Valamelyik állandó fődíjasnál, nekem csak szerény 20 körüli pályázatom van
" alt="
">
" alt="
">Keksz fődíj vajon kinél landol ?
" alt="
">
" alt="
">Vágási Feri
Én sem kaptam még meg a Hervis utit.
Én sem kaptam még meg a Hervis utit.
Kedves Gyerekek,
aki nyert 25ezres Hervis utalványt a Kométa játékon az megkapta már?
Én még kettőt várok...
Ennyit írtak egy hete:
Örömmel tájékoztatunk, hogy a nyertességedet igazoló kódodat ellenőriztük és mindent rendben találtunk.
25 000 Ft Hervis ajándékutalvány kézbesítését elindítottuk.
Elméletileg elektronikusan küldik, nem igazán értem, hogy miért nem sikerült még nekik nyomni egy (vagy kettő) entert,..
aki nyert 25ezres Hervis utalványt a Kométa játékon az megkapta már?
Én még kettőt várok...
Ennyit írtak egy hete:
Örömmel tájékoztatunk, hogy a nyertességedet igazoló kódodat ellenőriztük és mindent rendben találtunk.
25 000 Ft Hervis ajándékutalvány kézbesítését elindítottuk.
Elméletileg elektronikusan küldik, nem igazán értem, hogy miért nem sikerült még nekik nyomni egy (vagy kettő) entert,..
selyemakác, köszi.
Szia! Még én sem kaptam semmit!
köszi jojó
Sziasztok! "Ecofamily-Legyen játék a peluscsere" nyereményt (napi, heti vagy fődíj), kapott már valaki? Csütörtökön letelik a 70 nap és még mindig nem küldték a nyereményt.
" alt="
">
" alt="
">Rendelt már valaki Sió pulóvert ?
SzerencsésFlótás
A wny jobb alsó sarkában mindig megtalálod az
Aktuális nyereményjátékok
és a
Lejárt nyereményjátékok
listáját.
Amit most nem küldtél be, tedd el, jó lehet a következő játéknál is.
A wny jobb alsó sarkában mindig megtalálod az
Aktuális nyereményjátékok
és a
Lejárt nyereményjátékok
listáját.
Amit most nem küldtél be, tedd el, jó lehet a következő játéknál is.
SzerencsésFlótás
2023-05-15 :: 17:41
Köszönöm jelica!
Sajnos úgy látom a Szuper pont nem jó. Átadom ezt az esélyt másnak. Sok szerencsét!
jelica 2023-05-15 :: 17:20
Van. 23..-áig lehet leadni terminálos értékesítőhelyeken, 24.-áig személyesen Pesten leadni, vagy postai úton beküldeni.
https://www.webnyeremeny.hu/black-jack-nyeremenyj
atek
SzerencsésFlótás 2023-05-15 :: 17:18
Sziasztok ! Van vagy csak volt a nyeretlen Black Jackkal játék?
2023-05-15 :: 17:41
Köszönöm jelica!
Sajnos úgy látom a Szuper pont nem jó. Átadom ezt az esélyt másnak. Sok szerencsét!
jelica 2023-05-15 :: 17:20
Van. 23..-áig lehet leadni terminálos értékesítőhelyeken, 24.-áig személyesen Pesten leadni, vagy postai úton beküldeni.
https://www.webnyeremeny.hu/black-jack-nyeremenyj
atek
SzerencsésFlótás 2023-05-15 :: 17:18
Sziasztok ! Van vagy csak volt a nyeretlen Black Jackkal játék?