Hulasz 2023-05-15 :: 11:29
Fucsi33.
Szia. Lenne egy kérdésem: a P&G blokkot hová kell be regisztrálni? Én csak szavazást találok. Köszi ha válaszolsz
köszi dika72,
Valószínű 7 végi ,de ha kiírják a nevet , megtudjuk .
fgabcsi
A könyvelésüket úgy csinálják, hogy kell nekik. Különösebben a te szempontodból nincs jelentősége (amennyiben jól írja meg a könyvelő)...
Amennyiben van könyvelő a csoportban erősítse meg, hogy így van...
A lidl Pick utalvány nyerése esetlén minek kéri az összes adatomat?
Pl. taj számra miért van szükségük? 🤔
Nincs mit.

" alt="

">
Amúgy nem mindig egyértelmű. Amikor volt a Lidl-Kométa játék, vettem téliszalámit, és semmi sem utalt arra a blokkon, hogy az Kométa. Igaz, a megnevezés mellett volt zárójelben egy szám is, talán az alapján be lehet azonosítani. Ezért én úgy fényképeztem le, hogy a blokk+a termék. Igaz, nem nyertem, de mostanában előre lefotózom a blokkokat, hátha. 🤣
köszi

" alt="

">
Gondoltam én is ,de nem volt csak ezt tudtam venni utrav.felv. tav.(12) -399 ft
Amit én vettem, az egyértelműen beazonosítható (útrav felv sopr, és 549 Ft volt ezen hétfőn).
Ha bizonytalan vagy, max. veszel egy ugyanolyat, és megnézed, hogy szerepel a blokkon.
olasz felv ( 13 ) - 379
zala felv. (15 ) - 379 Lidl blokk
Kométa lehet ?
Köszönöm a segítséget !
SzerencsésFlótás
Eddig mindig az volt a gondod, miért nem fogadják el a blokkokat online?
A screvo sosem kér postázást, beéri a blokk fotójával.
Ha van sapka, az a baj, ha nincs sapka, az a baj?
A szemellenzős, konok, dilettáns szkrevó monnyon le.
Na jó! Se időm se türelmem! Eltakarodhatna már a Screvó a jó büdös francba! Kik hívták be ezeket a játékostársadalomba? Mi nem ! Olyanok mint a hívatlan vendék a lakodalomban. nem elég,hogy hívatlanul ingyen zabálnak de telerakják a zsebüket is fasírttal!
Reméljük, a 3 hónapos nyári Pepsi kampány is nyerő időpontos lesz

" alt="

">
"A jsz NEM azt írja, hogy minden 3. feltöltés után kaparhatsz "
Értsd, ahogy akarod, de ez így van.
Láthatnád, ha játszanál velük.
Más játékoknál, más szervezőknél/lebonyolítóknál is van olyan, hogy X feltöltésenként kapsz egy esélyt a fődíjra.
(Nem vagyok benne biztos, de pl. a magyar terméknél is:
(600 bónuszpont egy esély a fődíjra) )
Volt a Screvo-nak utólag sorsolós játéka is korábban. (Vénusz)
Csak a Screvo-nak. Hogy még véletlenül se' játsszak velük.
A nyerő időpont alapjáraton gáz, de ez azt is übereli:
A játék Főnyereményét azok a Játékosok nyerhetik meg, akik legalább 3 (három) alkalommal játszottak Eseti Nyereményért.
A salátás játéknál olvasható ez. Az lenne a fair, ha a 4., 5., 6. 7. stb. kódfeltöltésnél is lehetne menni a Fődíjért. (Ami egyébként már lehet, hogy odavan'...)
Az nem normális, hogy egy újabb Fődíj esélyért újabb 3 vásárlást kelljen eszközölni. Ez nonszensz.
A jsz NEM azt írja, hogy minden 3. feltöltés után kaparhatsz a Fődíjért. Óriási a különbség.
És minden üzletláncnak (Tesco, Spar, stb.),
minden ügynökségnek (Maxxonn, Revart, Screvo, stb.)
minden márkának legyen külön doboza?
Totál káosz.
A Screvonál mindig minden nyerő időpontos. (ott is van a leírásban). Ha mégsem, akkor ott lenne a sorsolás időpontja.)
Minden 3. Eisberg feltöltés után, v.
minden 2. Dreher feltöltés után, stb., kapsz egy kaparási lehetőséget a fődíjra..
Az már a te gondod, mikor kaparsz.
Vágási Feri Hozzászólás: 2023. május 13. ::
Javaslat:
A Screvo-s játékok legyenek külön topicban és a játék leírásánál legyen benne, hogy hány pályázat kell a Fődíjhoz.
És esetleg az is, hogy nyerő időpontosak-e a nyeremények (különösen a Fődíjak).
Számomra továbbra sem tiszta, hogy azoknál a Screvo-s játékoknál, ahol 3 pályázat kell, hogy kaparhass a Fődíjért vajon a 4. pályázatnál is feladja-e a Fődíj-kaparás lehetőségét az app, vagy csak a 6. (9. 12. stb.) pályázatnál. Nagyon nem mindegy.
Akinek már volt minimum 4 pályázata pl. a Spar-Eisberg saláta játéknál az felhomlyosíthatna erről. Köszönöm!
Nádudvari serpenyőt mi sem kaptuk meg,kétszer írtam nekik,válasz semmi.
Hát akkor a termékeiket is elfelejtjük.
Andi4 köszi, akkor meg várok

" alt="

">
Nem kaptam meg a Nàdudvarit, ezèrt messengeren írtam nekik, kèrtek elèrhetôsèget, de azóta se semmi, ez volt kb 2 hete.
Ugyan ez a szitu a Hell fèm szívószàllal, màr sokadjàra írjàk, hogy türelem🙄nem egy nagy nyeremèny tudom, de legyenek màr korrektek, ha màr megnyertem.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások