Pampers vonalkód gazdára talált!
zs
// Baba-Mama csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 389 / 539 oldal |
Panadol röfimet más panadolos figurára cserélném
Pampers vonalkódom ( 2 pontos ) GO-ra cserélném.
Konkrét ajánlatokat várok e-mailban!
Konkrét ajánlatokat várok e-mailban!
Sziasztok!
Lenne néhány pampers kódom és libero nyuszi figurám. Ki mit adna érte? emailt kérek. Köszönöm!
Lenne néhány pampers kódom és libero nyuszi figurám. Ki mit adna érte? emailt kérek. Köszönöm!
spar pont érdekel valakit? Megmaradt pár darab,teli gyüjtő is van! Nyeremény tárgy érdekelne cserébe!
bocs lemaradt
1-et 1 DM-re
1-et 1 DM-re
suriadri!
nekem egy kellene a dm-re elcseréled?
Üdv: Nóra
nekem egy kellene a dm-re elcseréled?
Üdv: Nóra
Sziasztok!
Van 2db 2pontos pampers vonalkódom.
DM pont érdekelne cserébe.
Van 2db 2pontos pampers vonalkódom.
DM pont érdekelne cserébe.
12 darabos bontatlan Verdás mesekockát elcserélnék.
Fürdőlepedő,knorr tál,knorr evőeszköz vagy valami klassz esernyő érdekelne.
Fürdőlepedő,knorr tál,knorr evőeszköz vagy valami klassz esernyő érdekelne.
6 pont Pampers vonalkódot keresek. A pancsimanókat szeretném, mert hiánycikk. (akinek van írja már meg, hogy milyen, köszi)
mestermoni
mit szeretnél a sütifalóért cserébe?
Kata
mit szeretnél a sütifalóért cserébe?
Kata
Sziasztok!! Nekem lenne egy bontatlan sütifaló bödönöm.... Ha valakit érdekelne írjon:mestermoni@gmail.com
Szia évi5!
Nekünk is van járássegítőnk. A járás segítéséhez nem sok köze van, de amióta a kisfiam megtanult menni (e nélkül) nagyon szereti tologatni, meg a sok zenélős, tekergethetős kütyü is sokáig leköti. Sztem jó játék (nagyobb babáknak)
Nekünk is van járássegítőnk. A járás segítéséhez nem sok köze van, de amióta a kisfiam megtanult menni (e nélkül) nagyon szereti tologatni, meg a sok zenélős, tekergethetős kütyü is sokáig leköti. Sztem jó játék (nagyobb babáknak)
Sziasztok!
A Pampers vk elkelt!
A Pampers vk elkelt!
Szai nkasi!
Nekem 2 pontom hiányzik ehhez a játékhoz, de most elbizonytalanodtam. Milyen lenne? Mi az, ami nem tetszik benne? A kisfiad tud már járni?
Nekem 2 pontom hiányzik ehhez a játékhoz, de most elbizonytalanodtam. Milyen lenne? Mi az, ami nem tetszik benne? A kisfiad tud már járni?
megjöttek a játékok
:-)
A járássegítőtöl többet vártam :-(
De kisfiamnak eddig tetszik kiváncsi leszek meddig
:-)
A járássegítőtöl többet vártam :-(
De kisfiamnak eddig tetszik kiváncsi leszek meddig
1 db Pampers (2 pontos) vk-t 3 Rossmann pöttyre cserélném.
VÉGRE!!
El sem hiszem. Az elöbb telefonáltak, hogy 4 körül hozzák a Fischer Price- Pampers játékokat
Már nagyon várom
5 hónap alatt azért ideérnek lassan
:-))
El sem hiszem. Az elöbb telefonáltak, hogy 4 körül hozzák a Fischer Price- Pampers játékokat
Már nagyon várom
5 hónap alatt azért ideérnek lassan
:-))
2 db pampers kodot 3 pontos,elcserélném.
Pampers vonalkódot (4015400140702) Go-ra cserélnék!
Konkrét ajánlatot kérek! Csak Go-ra!
zs
Konkrét ajánlatot kérek! Csak Go-ra!
zs