Sziasztok! Lidl-Pick játékon mikor bírálják el a blokkot? Mert tegnapi beküldésem volt elvileg, de a nevem nincs kint, de a mai nyertesek már kint vannak. Ezek szerint nem fogadták el a blokkom?
Írtam mailt nekik
Nádudvari pontokért járó ajándékokat megkapta már mindenki ?
Esetleg tud valaki telefonszámot?
Jó hogy feltettem a kérdést, mert 20 percen belül itt volt a kártya!

" alt="

">
Sziasztok!
Aki nyert a Rossmann-Finish játékon: a nyereményt megkaptátok már?
Köszi

" alt="

">
Gmail?
Ilyesmit olyankor csinál, ha sokszor lépsz be különböző helyről (telefon, tablet, laptop), esetleg több accountod is van, és egymás után nyitogatod meg őket.
(Gmail) esetén érdemes használni a 2-lépcsős azonosítást, esetleg a másodlagos email címet. Már a fontos email címek esetén persze. Amúgy fölös herce-hurca.
Az, hogy a szöveg amit ide másoltál hasonlít a valódira nyilván nem garancia semmire, de nekem úgy tűnik, hogy ez a központi biztonsági protokoll (de persze tessék óvatosan eljárni, mindenféle linkekre nem rákattintani, jelszavakat nem megadni, csak a normál bejelentkező felületen próbálkozni!)
Lászlóné, a fiókod zárolva van
Szokatlan tevékenységet észleltünk a fiókodnál. Ez azt jelentheti, hogy valaki tudomásod nélkül használta esetleg a fiókodat.
Fiók zárolva május 10, 2023
A profilod a saját védelmedben nem látható az emberek számára a Facebookon, és nem tudod használni a fiókodat.
Végigkísérünk néhány lépésen, amelyekkel feloldhatod a fiókod zárolását...Lehetséges ? Vagy éppen most szeretnének belépni ,adatokat kérnek ?
Utólag rakhatták be, mert ha beírod a keresőbe, hogy DETKI, akkor utolsónak adja ki...
Kérdés, hogy hogyan kommunikálták.
Eddig is benne volt, csak a reklamáló játékosok vakok voltak vagy azt írták, hogy bocsi, elcsesztük.
Penny Magyar terméknél Detkiből az Édes mégis játszik, 5997380360112 a vonalkód. Levelezés után írták, hogy benne van a sorban.
askm
Köszönöm szépen a jelzést! (És persze gratulálok!)
Johnny-X
Nekünk ma jött értesítés a 3. heti ALDI sorsolásról.
Screvo
Még mindig úgy van, hogy a Fődíjért minden 3. feltöltés után játszhatsz? (Pl. Eisberg saláta.)
Tehát a 3., a 6., a 9. stb. páHázat után kaparhatsz a Fődíjért?
Mert az gáz. Úgy lenne a jó, ha a 3. páHázat után, majd a 4., az 5., a 6. páHázat után lehetne kaparni a Fődíjért.
Betája: mindkettő egyből kiírja ha nyertél.
Spár Milka rögtön szól, ha nyertem? Nem szólt... Coop milka később?
Valóban, görög van a falóban.
Ez a kivétel azonban erősíti a szabályt.
Na mindegy, hiába vannak néha jó nyeremények, de a nyerő időpontos Fődíj(ak) miatt nem játszom.
És hiába javasolja nekik az embör, hogy legalább a Fődíjat sorsolják utólag, nem hajlandóak rá. Nekem anno annyit írtak kissé lekezelően, hogy az utólagos sorsolás nem fér bele a filozófiájukba, mert a Screvo egy újszerű, fiatalos app, az utólagos sorsolás pedig túl hagyományos, túl retro... Az, hogy az utólagos sorsolás lenne a fair, mert akkor minden pályázat menne a Fődíjért nem hatja meg őket. És az sem érdekli őket, hogy a Fődíj nyerő időpontja akár a játék közepére is eshet és ha így van akkor amit utána küldünk az már kuka. Max filléres egyéb nyereményt nyerhetsz...
A Peroni is ilyen lesz...
De elcseszték a jsz-t.
4.2.3 Főnyeremény
A játék Főnyereményét azok a Játékosok nyerhetik meg, akik legalább 3 (három) alkalommal játszottak Eseti Nyereményért.
A Játék időtartama során 1 db (egy darab) Főnyeremény kerül kiosztásra.
A megnyerhető Főnyeremény:
- 2 fős, 4 napos nyaralás Caprin - 1 db
Egy Játékos maximum 1 db (egy darab) főnyereményre lehet jogosult. Amennyiben olyan Játékos Pályázata nyer, aki már megnyert 1 db (egy darab) főnyermeényt, helyette az érvénytelenítés megállapítását követően elsőként beküldött Pályázat beküldőjét tekinti nyertesnek Lebonyolító.
Mi van??? Ha egy Főnyeremény van akkor hogyan nyerhetett a nyertes korábban egy másikat.
Nyilván másolták egy korábbiból és nem vették észre.
De ott van az apenta pl..
Én ugyan nem játszom a Screvoval, mert a Fődíjak is nyerő időpontosak de miért nincsenek ezek a játékok a Főoldalon?
Penny Magyar terméknél Detkiből az Édes ezek szerint nem játszik, 5997380360112 a vonalkód.
ALDI születésnapi játék 3. heti sorsolásáról kapott valaki értesítést?
Ezért lett volna jó, ha a jsz-ban benne van az összes játszós termék, nem telefonon kell ott helyben vagy utólag nézegetni, hogy jó-e vagy sem...
Na mindegy...
Ha már Detki, csak sikerült nyerni egy napit a családban.
Detki + Abonett csomag, strandtáskával.
MÁS: Unileverék kérdezték a játék oldalán, hogy van-e hozzáfűznivalóm a Tesco - Carte D'or-os nyj-hoz. Leírtam, hogy a nyerteslistát ugyan tegyék már közzé MINDEN unileverses játéknál...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások