Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 389 / 511 oldal |
Bocs a kettőzésért!
Sziasztok!
ma nálam rendesen működött a Piros, az éjjeli sms-re sajnos rögtön megjött a válasz. Sőt a tegnapi már elveszettnek hitt sms-re is jött válasz . Üdv
ma nálam rendesen működött a Piros, az éjjeli sms-re sajnos rögtön megjött a válasz. Sőt a tegnapi már elveszettnek hitt sms-re is jött válasz . Üdv
Sziasztok!
most jött meg a tegnap reklamált sms,már nem is számítottam rá!
Jó reggelt!
Úgy nézem ma is gondok lehetnek a pirossal, mert az éjjeli sms-re nem jött megint válasz, pedig már 8 óra elmúlt
Úgy nézem ma is gondok lehetnek a pirossal, mert az éjjeli sms-re nem jött megint válasz, pedig már 8 óra elmúlt

Tegnap éjjel küldtem én is 1 piros sms-t.
Reggelre se jött válasz a szokott időben,késöbb,sem! Még mostanáig sem,pedig azt hittem nyertem valamit!
De eztekszerint ez is elveszet az éterben,és -1 sms a keretemből!
Reggelre se jött válasz a szokott időben,késöbb,sem! Még mostanáig sem,pedig azt hittem nyertem valamit!
De eztekszerint ez is elveszet az éterben,és -1 sms a keretemből!

Az a biciklis néni a futárszolgálat, aki hozzám hozta a távcsöveket?
Hát ő nem telefonált, csak becsöngetett... A fiam meg aláhamisított.
Hát ő nem telefonált, csak becsöngetett... A fiam meg aláhamisított.
Sada.
A stellákra a régi telefonomról küldözgettem az sms-seket és a biztonság kedvéért az is nálam van meg az újabb is, ha meg kimozdulok az irodámból, mindkettőt vinnem kell hogy hátha közben hívnak a futárszolgálattól. Tudod, áll.lakcímre játszottam, nem vidékre. Aztán könnyen lehet, hogy csak viszik, nem is telefonálnak!
A stellákra a régi telefonomról küldözgettem az sms-seket és a biztonság kedvéért az is nálam van meg az újabb is, ha meg kimozdulok az irodámból, mindkettőt vinnem kell hogy hátha közben hívnak a futárszolgálattól. Tudod, áll.lakcímre játszottam, nem vidékre. Aztán könnyen lehet, hogy csak viszik, nem is telefonálnak!
Sada, a kutyaugatás még kimagyarázható valahogy, mert ugye olyan létezik, hogy öleb
Mé' nem állítottad inkább nyerítésre
A buszközönség máig azon morfondírozna, hogy a fenében sikerült elrejtened egy egész ménest
És hogy mért nem lóháton közlekedsz inkább 
Mé' nem állítottad inkább nyerítésre
A buszközönség máig azon morfondírozna, hogy a fenében sikerült elrejtened egy egész ménest
És hogy mért nem lóháton közlekedsz inkább 
stellák miatt ??? mert?
stellák miatt ??? met?
Sada.
Ha ez nekem szólt, kutyafalkát nem gyanított senki, viszont a stellák miatt két telefonnal közlekedek, mint egy nagyon nem normális...
Ha ez nekem szólt, kutyafalkát nem gyanított senki, viszont a stellák miatt két telefonnal közlekedek, mint egy nagyon nem normális...
lásd: kérdések és..
sada Hozzászólás - 2004. február 04. :: 14:41
sada Hozzászólás - 2004. február 04. :: 14:41
De legalább nem hitték, hogy egy kutyafalkát rejtegetsz a kabátod zsebében! 

5 piros sms-re hosszú órák múlva visszajövő "sajnos" volt a mai napom teljes reménytelen termése.
Kezdek berozsdásodni.
Kezdek berozsdásodni.Ha kell küldök fornettist!
Liz!
Biztos a Fornettis kisasszonyoknak is vannak játék-függő barátnői.
Ezért nem jutott a hugodnak zacskó.
Itt is dicsekedett már valaki, hogy kapott egy marék zacsit "csak úgy". Akkor nem háborogtunk, hogy másnak nem jut, hanem együtt örültünk vele.
Biztos a Fornettis kisasszonyoknak is vannak játék-függő barátnői.
Ezért nem jutott a hugodnak zacskó.
Itt is dicsekedett már valaki, hogy kapott egy marék zacsit "csak úgy". Akkor nem háborogtunk, hogy másnak nem jut, hanem együtt örültünk vele.

Két hete a pirostól vártam, hogy elmondják hova tünt a kódom a rendszerbe. Senki nem tud róla semmit... ma hívtak. De csak azért, mert már kétszer felhívtam őket és üzenetet hagytam, hogy ebből elég volt. Tehát ismételten történik valami...
Ez a Piros játék meg egyszerűen ... nem hittem volna.
Ez a Piros játék meg egyszerűen ... nem hittem volna.
Sziget
valóban gubanc volt náluk. Ma sokan jártunk így, olvass vissza!
valóban gubanc volt náluk. Ma sokan jártunk így, olvass vissza!
Ma hajnalban szerintem volt vm. gubanc a Pirosnál.
Én is küldtem 2 smst melyre csak délben jött válasz hogy..
Nem nyertem. Ilyense történt még velem.
Ha ilyen sokáig nem jött válasz akkor már biztos hogy nyertem vm. de ma?
Én is küldtem 2 smst melyre csak délben jött válasz hogy..
Nem nyertem. Ilyense történt még velem.
Ha ilyen sokáig nem jött válasz akkor már biztos hogy nyertem vm. de ma?