Szia Edit! Ha a beauty-s kérdőiv alján a next-re kattintasz, ujra kidobja a már kitöltött kérdőivet, amivel ha egyetértesz ( és miért ne tennéd?

) a submit-re kattints. Már csak leokézzák, plusz hamarosan az emiledre is kapsz egy üzenetet, hogy küldik a csomagot.
Edit! Mind a 2 sort bemásoltad? Nekem bejön az oldal. E-mail cím, név, postacím, kor, nem, és 2 kérdés van. Ennyi, mást nem kell kitölteni.
Mit lehet kapni 6800ért a Clinique-ben?
Bocsi sajnálom hogy nem küldtek olyan mintát!Majd lehet hogy a kővetkező parfümjükből küldenek!Edit
Én vettem olyan clinique-s dolgot szerintem szuper ajánlat és használható hasznos dolgok vannak benne.
Szia Szalika!Ez a beauty-s dolog hogy van mert Én rákantintotam a free sample-re és az e-mail címemet meg kommentárt kért tőlem más nem!Amit irtál címet az nem jön be nekem error-t ír ki.Edit
én is kaptam.
szerencsétlen angolok, még parfümmintájuk sincs elég.

Május 5-től a Clinique üzletekben, ill. a Clinique termékeket árusító parfümériákban ha 6800 Ft feletti értékű Clinique terméket vásárolsz, Tiéd az 5 db-ból álló meglepetéscsomag.
- Advanced Stop Signs Targets Lines, Dark Spots 15 ml
- Dramatically Different Moisturizing Lotion 15 ml
- High Impact Eye Shadow Duo 1,1 gr
- Naturally Glossy Mascara 2,2 gr
- Different Lipstick 4 gr
- Clinique neszesszer
Én is ugyanezt az e-mailt kaptam ma.
Attól tartok, a parfüm nem fog megérkezni

Ezt ma kaptam, bár nem angolos vagyok, annyit még kiveszek belőle, hogy tovább már nem tudják küldeni, mert korlátozott számban áll rendelkezésre, keressük fel a helyi bótot
Many thanks for your recent website enquiry.
Unfortunately because of recent demand we are no longer able to send out sample perfumes, our supply is very limited. My suggestion to you would be to visit a local departmental store who normally happily give out such testers / samples.
Thank you for your interest in Paul Smith Ltd.
With very best regards
Muniza Sana
Az alábbi cimen Mentadent szájápoló mintacsomagot lehet rendelni: mentadent.com/testimonial/index.asp. Azt irják, abszolut ingyenes, ez az amerikai Unileverhez tartozik. A város után irjátok / Hungary, a State-hez elég a HU. Most rendeltem, remélem, megjön. Sok sikert!
Én már kitöltöttem, választ is kaptam:
Thanks for your response on our Questionnaire.
Your request will be processed promptly.
szalika
Hát én értem, hogy mit akarsz, de szerintem kérdezd meg Reát, mert magyarról angolra nekem sajnos nemigen megy

Most elolvastam, azt írja, a webshop vásárlói töltsék ki a formot, számomra nem derül ki, hogy csak megrendelés mellé csapnak egy ingyenes mintát, vagy akárkinek küldik...
Kösz Queene! Ezt írtam a második kérdésre: I want, that my skin is velvety. Érthető? Mást nem tudtam kitalálni szótár segítségével.
szalika
Azt kérik, hogy röviden írd le a bőröd állapotát, a második kérdés pedig, hogy mit szeretnél elérni, vagy min szeretnél javítani.
Én mondjuk a pigmentfoltjaimat tüntetném el a cuccaikkal, de addig nem visz az angolom, hogy ezt megírjam nekik

Sőt, az utolsó 2 kérdést egyáltalán nem értem. Mit akarnak tudni?
Azt hiszem lehet valami próbacsomagot rendelni, angolom nem túl jó:
http://www.beautyandhealthnaturally.com/site/4104
30/form/22101
Jerry Lee!
Itt a Perskindol:
moreno Hozzászólás - 2003. április 30. :: 14:51
Sziasztok! Rendeltem én is Ariel és parfüm mintát is,remélem ez megjön,nem úgy mint a Somat
Én is találtam valamit: http://www.interpharma.hu/form.htm
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások